0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevdet bey yeni aracınız hayırlı olsun.
cevdet bey hayırlı olsun aracınız peki eski aracınızı kendinizmi sattınız oldukça ciddi bir indirim almışsınız ben advance modelini 60800 aldım hemde hediye olarak bir tek arka park sensörü verdiler takas yaptığımız için pazarlık yapamadık 15 bin verdik üstüne bağıra bağıra
tekin kardeş dediğiniz gibiyse bende lpg taktırmam 5.5 ila 5 lt arası yakıyordum dizelde 230 kuruş civarı yakıyordum içimi rahatlattınız keyifle bineceğimi düşünerek aracımı almaya sabırsızlanıyorum advance paketi plazadaki arkadaş tavsiye etti ben premium almayı düşünüyordum sizin dediğiniz gibi gerek yok dedi renk olarakta inci beyazı olsun dedi arkadaş bende olsun valla dedim:)..hasan bey sizin yakıt tüketiminiz nedir olumlu olumsuz düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim...
Ya arkadaşlar toyota merkezi bile aradım henüz active cvt ye hız sabitleme takmıyoruz diyorlar özel servis diyorki getir hocam biz takalım nedir bu işin sırrı varsa bilen anlatsın lütfen özel servis biz takarız derken ana servis nasıl takamıyor bunu özel servise taktırtsam garanti gümlermi ahmet hocam sen ne diyorsun bu işe.
Garip bir durumla karşı karşıyayım cvt active aracıma cc taktırtmak istiyorum ne toyota nede özel servisler takamıyor oysa sadece cc kolu yeterli imiş ve bunu elde edemiyoruz bu nasıl bir hizmet anlayışıdır anlamadım gitti 40 yere telefon açtım değişen birşey yok.
Yakın olsak yardımcı olayacım hocam ama arada çok mesafe var.
Tekin bey belli olur hayat bu bi bakmıssın Ahmet beye yola çıktım geliyorum demişim.
ahmet abi konuyla alakası yok bir sorum olacak kapı döşemesini söktüğümüzde alt kısımdaki naylonun altındaki siyah silikon tam olarak nedir veya o görevi görecek başka ne tür bir sıvı kullanabilirim bilginiz vardır diye düşünüyorum
Siyah silikon sık zaten panzot içten basacagı için sorun olmaz.
Yeni corrollamı alalı çok olmadı 800km yaptım şu ana kadar daha önceki arabam vw golf 1.6 primeline dı haliyle karşılaştırıyorsun donanım ve hacim olarak corolla çok iyi lâkin detaylarda vw biraz daha üstün bu aracimda beni biraz rahatsız eden şeyler şöyle 1- on konsoldan bazen kötü yollarda tıkırtılar geliyor 2- touch 2 de favori radyo kanallarimi ayarliyorum ertesi gün yerleri kaymış oluyor 3-yolcu koltuklarinin sensorleri oturan bazen hissediyor bazen etmiyor.Bunları 1000 km bakımına gittiğimde soracağım bakalım ne olacak