0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota'nın 100Tl kampanyası hakkında bilgisi olan var mı? Şartlar neler.
Gozume takilan bir sey; ön sağ ve sol kucuk kolonlar çok uyduruk ! Hiç yakışmamış ! Ayrıca arka tamponun altına( aracın altında kalan kısım) bakın. Her iki kenara yakın bölgesinde simetrik bir deformasyon göreceksiniz ( 5 araca baktım beşidr aynıydı )
Cenk bey, bunları resimlerseniz ve paylaşırsanız seviniriz..
Finans sisteminde şu vardır: Faizler yüzde 10 diyelim yıllık bazda, 100.000 TL yi 36 ay kredi ile alacağız. Faiz oranı 1 diyelim. Taksitleri X tutar, onu da hesaplarım ama gerek yok. Diyelim Mayıs ayında başlayacağız, kaç ay var? Bu ayı saymazsak, 6 ay var, diyecekler ki size: Paranın zaman değeri olarak o para 6 ay sonra 105.000 TL olacak, taksitleriniz de 105bin TL 'den 1 faiz oranıyla değerlenerek hesaplanacak. Eğer otomobil firması, size derse ki, Mayıs'ta öde yine 100bin TL öde, o aracın gerçek değeri 95 bin TL idir, onlar kampanya adı altında, size 100bin TL olarak gösterir. Olay budur, peşin alsanız 95 bine alırsınız ama birçoğu için, 95 bin vermektense, böyle almak daha iyidir..
Peki tuncay bey nereyi tavsiye edersiniz kaput ve cam filmi için
Ben arka ıkı yana ıbrahımlıdeki sonaxta yaptırdım.7 yıl garantili çizilmezfilm..onlardanda fiyat al sonra servise bak.kazıklanmaya gerek yok 1,000 lira nedir yahu.
Bugün aracımı teslim aldım. Park Sensörü, koltuk koruma ve kapı tampon bantlarıni taktırdım. Boya koruma, kaput filmi ve cam filmi için 1000 tl fiyat verdiler. Kabul edersem salı günü yapacaklar. Size yaptırmalı mıyım
CVT şanzımanın elemanları.Tork konvertörü yok diye bir konu geçti aklımda kalmış notlarım arasında bu şemaları buldum.
Buradaki tork konvertörünün AT şanzımanlardaki gibi kavrama (debriyaj baskı-balatası yerine) görevi üstlendiğini sanmıyorum. Ancak, motor devrine göre ürettiği yağ basıncını kasnakların birini açarken diğerini kısmak için kullanıyordur. O nedenle CVT şanzımanlar AT şanzımanlara göre çok daha az yağ kullanırlar.
Tekin abiMaalesef kavrama görevi görüyor.Siz vitese attıgınızda frenede basıyorsanız hareketin tekere ulaşmaması lazım burada kavrama görevi yapacak eleman lazım oda tork konvertörü.
Kinetik mobiletleri bilirsin, onlardaki CVT'ler farklı mı? Onlar kavramayı ve boşa almayı nasıl yapıyorlar?