0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konuda Sizinle aynı fikirde olamayacağım . AFL+ ve şerit takibi aslında emniyeti arttıran unsurlar. Emniyet kemerini bile umursamayan yurdum insanı bu konuları çok umursamadığı için, bunları gereksiz sayabiliyor. Oysa ki örneğin uzun yolda ısıtmalı ve ya masaj yapan koltuk sürücüyü rahatlatmanın yanında, uykusunu da getirir ve emniyet sağlamaz.Bence
FLIR güzelmiş olsaydı kullanırdık ... donanım tabi ki herkesin istediği ve kullanırken mutluluk duyduğu ayrıntılar.. kompakt sınıfta lüks segment havası uyandıran küçük ama güzel ayrıntılar otomobilleri kullanıcısı gözünde daha keyifli kılıyor.. dediğiniz gibi kullanmadığımız sisteme para vermek gereksiz fakat otomobil sadece dış donanımdan ibaret değil ki.. ben göze çarpan yeni modellere kıyasla bir eksik gördünüz mü demek istedim.. ısıtmalı soğutmalı koltuklar olsaydı fena olmazdı dediğiniz gibi şeyler yani .. ısıtmalı dahil edilebilir mesela.. focus civic de olan özellikler ama masajlısı dendiği zaman işin rengi değişir.. çünkü d segmentini zorlayan bir donanım.. toparlayacak olursam sınıfına yakışır donanıma mı sahip demek istiyorum?saygı bizden..
Bu sabah denizli yarımcaya telefon açtım oradaki servis görevlisiyle konuştum dedim aydın parmaksızlarda 10000 km veya 6 ay sonra bakıma gelinilecek dendi siz ne diyorsunuz aracınız benzinlimi dizelmi diye sordular benzinli dedim öyleyse 10000 veya 1 yıl dediler 6 ay dizellerde oluyor denildi bu nedir anlamadım aydın başka denizli başka diyor dedim garanti bozulurmu yok niye bozulsun siz 10000 veya 1 yıl içinde gelin içiniz rahat olsun dediler. bu işin aslını nerden ögreneceğiz arkadaşlar.
Evet, ani frende dörtlülerin otomatik yanması önemli bir güvenlik sistemi. Eskiden kendimiz yakardık.
Iyi geceler arkadaşlar. Aracımı cuma günü teslim alacağım inşaallah. Park Sensörü paspas ve koltuk koruma hediyesini zar zor aldım. Araca aksesuar olarak kapı ve Tampon koruma bandı almak istiyorum. Servisten 450 tl istediler 8 parça için. Sizce uygun mudur?
Bu arada unuttum bagaj havuzu içinde 150 tl istediler
Gerçekten faydası çok hele kalabalık şehirlerde. Mesela Spoiler çok hoşuma gidiyor ama şu anda almayacagim
1.6 Advance mds inci beyazı corolla aldım. 59 500
1000 lira civarı indirim olmuş bu durumda, hayırlı olsun yeni aracınız. Kazasız kullanmanız dileğiyle.
Teşekkür ederim. İnşallah siz de arabanıza tez zamanda kavusursunuz. Bu arada trafik sigortası dahil