0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir ek daha;Telefonunuzu MAVİ DİŞ ile araca bağlayınca telefondaki zil sesi arac içinde gelen çağrı ile çalmaya başlıyor. Ben radyoda nasıl olduda benim en sevdiğim bu parça çalıyor diye dinlemeye başlamıştım )) Ve eşimin telefonunu kaçırdım Uyarmadı demeyin !
Evet ya ) bende çok hüldüm kendime ama sonra camların karartılmamış olduğu aklıma geldi
Mirror Link çalışmıyor Touch 2 de NEDEN ?! Desteğimi yok tüm dünyada yoksa bu ülkemize has bir olay ?
Telefon ekranını yansıtıyorsun Örnek; GPS modülü almanıza gerek kalmıyor ve ya çok daha fazla detaylı sensorleri telefondaki yazılımları kullanarak aracınızn bir çok değerini tekip edebiliyorsunuz ....
İphone da USB gerekiyor mirror link için fakat Bizim Touch 2 lerde olmuyor Touch Life da oluyor... Touch 2 de internet erişimide olmalı diye biliyorum... Konunun peşindeyim ve bayram sonrası Toyotayı tacize başlayacağım nede olsa boştayım hergün en az bir telefon
Geçen seferde bir şeyler için Toyotayı taciz edeceğim demiştin, şimdi altında Yeni Corolla var, eğer Avensise falan geçmek istemiyorsan vazgeç bu taciz işlerinden..
Alıştıkça 7.8 leri görürsün, havalar oldukça serinledi, gelecek yaz bir uzman olarak 7.5 civarlarında gezinirsin.
Gelecek yaz bu araç olurmu ? Garanti veremiyorum )) Ama gerçektende harika olmuş !
8.1 lt/100 km sadece şehir içi ise ve genellikle dur-kalk şeklinde ise kabul edilebilir ancak akıcı bir trafikte 51 km/sa ortalama ile kötü bir değer. zamanla düşürebilmenizi umarım.resimdeki 1.6 vvt-i ile 47 km/sa ortalama hızla 6.0 lt/100 km ortalamasını tutturmuştum son kullandığımda (şehir içi - şehir dışı karışık).
Büyükçekmece/Basın ekspress/beylikdüzü durkalk .... Dizel bile 5.7 civarı yakarken 8-9 litre BENCE hiiiiiiç dert değil. Sessiz hissedilmeyen vites geçişleri ile gerçekten çok huzur verici. Eminimki daha küçük şehirlerde ve de yokuşu az olan bölgelerde daha iyi değer elde eder dostlar. Aslında trafik biraz daha kötüleşse daha fazla yakar fakat zaten bunu bilerek aldım