0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
30 sene ılıman bir tahmin dediğim gibi şu an elektrik dünyada en kolay üretilen ama en verimsiz depolanan yakıt/enerji.Neyse CVT beni şimdilik avutmaya yetiyor. Bu gün Corrolam ile gerçekten Corrilac kıvamında konforla dolaştım
Araçdan çıktım ama 39 km yazıyordu. Beylikdüzü/avcılar/bahçeşehir de kullandım... Gerçi ben sakin kullanırım daha 3000-3500 deviri görmedim. Hatta 2000 devri geçmeme gerek kalmıyor. Benzinli aracı özlemişim ! Sessiz geniş ve konforlu 10000-20000 Tl de ödemem gerekmedi. 59000 tl ye ( yarısına yakını vergi zaten) bu rahatlık yeter. Daha iyileri yok mu ? Elbetteki var ama şu an için paramın karşılığında aldığım beni çok memnun etti.VW sahibi bir dostum kullandı... Basitce çok beğendiğini belirtmek isterim. Kendisi Vw i sorunlarıyla betabet çok sever. Saygılar,
Cenk abi tekrardan seni görmek güzel. Yeni aracin hayirli olsun gule gule kullanman dilegimle kazasiz belasiz abi..
Vedat Gönül beye duyurulur..
4 sene sonra olabilir!?
sık sık kullanılıyormu bu uzun yolda acaba?
Sizin alışkanlıgınıza bağlı.Ben açık trafikte şehir içi bile kullanıyorum.
Ahmet beye aynen katılıyorum, kullandığım yolları çok iyi bildiğimden şehir içinde 40km/h üzerindeki süratlerde her boşlukta kullanıyorum, uzun yolda Cruise Controlsüz bir araç düşünemiyorum. Hem ekonomi hem konfor hemde ortalama süratiniz herkesten yüksek, radara da girmeyeceksiniz. Siz Denizlide olduğunuzdan dolayı şehir içi dahi kullanabileceğiniz gibi çevre yolları ve uzun yolculuk yapacağınız civarınız tamamen otoban tarzı.
Cruize ! Köyde her aracımda vardı ama bir türlü alışamadım Şimdi de var ama ... Tekin Bey Cruize için özel ders veriyormusunuz ? Birde kendi aracımızı kullandığımızda indirim var mı ?Bugün sabahdan çıktık dolaşmaya... Arac gerecekten konforlu olduğu kadarda kullanımı çok zevkli. Gaz pedalına yüklenmeye hiç gerek yok, CVT nin aracı yüksek Torq değerine yakın tuttuğundan bahsetmiştiniz ve haklısınız araç bu yüzden hareket halindeyken de hiç bir lag olmadan ivmeleniyor. Tabiiki spor araba gibi değil fakat spor arabanın konforsuzluğugundan uzak sessiz ve sürekli bir ivmelenmesi var.
Bende bugünlerde corolla için karar verdim fakat donanım olarak premium mu yoksa advance mi karar veremedim. Aralarında 5500 lira gibi bir fark var ve o farka değecek bir fark var mı yok mu kararsız kaldım. Siz ne dersiniz değer mi?
Ama Premium'un renkli gösterge paneli harika
Senin avensis işine ne oldu T27 bakıyordun. Bu arada premium olsun senin olsun bence değer beklentilerini bilemiyorum ama bana kalırsa akıllı park için ben veririm o farkı akıllı giris ön arka park sensörleri far yikama cabası