0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbul şehir içi Bu arabayı kullanmadan konuşanlar yorum yapanlar BOŞA KONUŞUYOR ! Öyle rahat bir araç ki !
Yakıt da fulde, maşallah = ) Aracınız yeni sanırım, hayırlı olsun.
...tekrar sayacı sıfırladım Denizliden yola cıktım aracı fulledim 210 tl lik benzinle fullendi orasınıda pek anlamadımya araç 55 litre değilmi kalan benzinle 45 km yol yaparsın diye gösteriyordu ama 43 litre benzinle full oldu bu durumu Tekin arkadaşımız veya olayı bilen bir arkadaşımız açıklar sanırın.
İsmail bey'in düşüncesine ben de katılıyorum, LPG takmanıza gerek yok, genelde uzun yol kullanıyorsunuz ve yıllık toplamınız az.Depoyu fullediğimizde Range sıfırlanmadığı için garip sonuçlar çıkabiliyor bunun sebebi son yakıt tüketim ortalamasını alarak hesap yapması, en güzeli onu kafaya takmamak, doğru olanı sıfırlayarak takip ettiğiniz yakıt tüketim ortalamasıdır, sürat ve yük durumunuza göre çok güzel veriler çıkmış. Eğer tüketim değerlerinizi biraz daha aşağı çekmek isterseniz, Cruise Control ile başarabilirsiniz, tabii takılabiliyorsa.
Cruise controlü denedim sorunsuz takılıyor.Sadece kol ve kolun kapagı gerekli.
Bu Corolla'nın hybrid'i var mı arkadaşlar?
4 sene sonra olabilir!?
BP izin verirse
Hücresel yakıtların önü acık aslında şu depolama ile olan sorunlar çooook kısa sürede bitecek ve ozaman göreceğiz 100km 0 lt yakıtı. Zaten yakıt firmalarının yaptığı yatırımları birez araştırısanız hücerlerin çok yakında hYatımızın her parçasında yerini alacaklarını farkedeceksiniz.Ahhhh BP ahhhh