0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bişey soracam daha yeni farkettim 1000 bakımı zarfını inceledim dün bir baktım en alta 10000 km veya 6 ay sonra bakıma gelin demiş bu 10000 bakımları 1 yıl veya 10000 km değilmiydi bu 6 ay nedir böyle şimdi tatil tel acıp soracaktım 10 bin 6 ayda dolmazsa gidip paşa paşa 400 tl yatıralımmı yani sevise garantiyi falan etkilermi 1 yıl dolduğunda gitsem bilgisi olan arkadaşımız varmı?
Yavaş yavaş, CVT şanzımanlı, tek silindirli Kinetik mobilet yakıt tüketim değerlerine yaklaşıyorsunuz.. Çalışmaya devam..
7-8 litre bile benzinli bir araç için BENCE uygun ama gerçekten CVT çok harika bir konfor !
Benim 1,8 Avensis 2000dd de 80 km ile gidiyor.1,6 CVT Corolla ise 100km ile gidiyor.Bu araba nasıl ekonomik olmasın yaa.Ayrıca motor sesinin olmamasıda bonusu.
Yaris'in 30 bin bakımını yaptırdıktan sonra bende bir değer ölçeyim.Bakayım bizde ki CVT ne kadar etkili acaba?Cenk bey aracı kullandığınız genel güzergah neresi acaba?
Ben Beylikdüzün de oturuyorum ve ATATÜRK havalimanına gidip geliyorum. Bahçeşehir ve büyükçekmece yede sıkkıkla gidip geliyorum. Yanlız İstanbul bayram nedeni ile boş bunu atlamamak lazım fakat bugün Yenikaramürsel den geldik yoğun yağmur da ve malum sevgili Pistanbul trafiğine girip eve vardık. Son fotolar bu yol esnasında ve sonunda çektiklerim. Aracı benzinli olduğunu bilerek aldım beklediğim yakıt akısı 8 civarı ve bu yüzden ben memnunum. Benzinli aracın huzurunu özlemişim. Dizelin motor devri ve sesi gerçekten bir noktadan sonra özellikle trafikte. Dizelden vazgeçmemin sebepleri;
Bende Beylikdüzü'ndeyim Ofisim Bit pazarında.Benim elde edeceğim veriler kalabalık trafiğe ait olacak.Saat 9 sularında her nedense TEM'de ki kamyon trafiğine takılıyorum.E5'te de Küçükçekmece trafiği malum.Gece hariç her daim yoğun.Bakımdan sonra bakalım ne sonuç elde edeceğim.1,33 CVT Yaris ile Corolla arasında ne fark çıkacak
Bayram tatilinde 4 günde 1700 km yaptım. Yakıt değerleri gayet iyiydi. Ankara Eskişehir arasında 100 kms sabit hızla 3,6 -3,8 litre yaktı. Eskişehir Çanakkale arası 120 km sabit (otobanda yüksek hız) ortalama 5,1 litre olarak gerçekleşti. Son derece ekonomik. Konforuda cabası.