0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumunda çok yanlı olduğunu düşünmüyorum ki toyota klübü olması dolayısıyla yanlı olması son derece doğalken.Burada bir çok arıza ve olumsuzluk da paylaşılıyor.Misal eski kasa yerli auriste 4 camın otomatik kalkması varken yeni kasa yine yerli üretim corollada olmayışı kadar mantıksız bir şeyi çok eleştirdik ve ilgili yerlere bildirdik.
Arkadaşlar yeni corollada arka koltukta oturanlar arabada uğultu var diyorlar bu akşam üstü biraz dolaştık arabayla arkaya kayınvalide ve kayınpeder oturdu arabayı eşim kullandı bende önde oturdum ama bozuk asfaltta kullandı genelde alışmak için ve aracı test etmek için arkada oturanlar araçta uğultu var dediler canım sıkldı biraz buna dün ben aydından didime gelirken araçta böyle birşey hissetmedim önde ses yok arkada uğultu biraz garip geldi bana varmı böyle birşey dikkatinizi çektimi.
Lastik basınçlarını gece karanlıkta ölçün, önlere 36 arkalara 33psi basın.
Tekin Abi bu farklı basınç sorun çıkartmaz mı? Benim bulunduğum ilçede yollar bozuk olduğundan ben tüm lastiklere 31psi nitro bastırdım. Konfor için.
Toyota mühendislerinin uğultu yapmayan araç ürettiklerine eminim.. Bizim bozuk yüzeyli yollarımızda her türlü ses çıkartmayan araç yoktur desek hiç abartmış olmayız. Lastik basınçlarını gece karanlıkta ölçün, önlere 36 arkalara 33psi basın.
Tekin hocam su an yazlıktayım ama birkaç gün sonra denizliye döneceğim orası tamamen asfalt bu durumda lastik basıncını yinede 36 ya 33 mü yaptırayım yoksa başka tavsiyeniz varmı servise telefon actım ön arka hepsine 32 bastırtın dediler ama sen ne dersen onu yapacağım ben.
Geçmiştete vurgulamıştım.Şirket bizi Demirbükey ileri sürüş teknikleri eğitimine gönderdiginde lastik basınçlarından bahsederken 32 konfor için demişti.Dikkat ederseniz160km/h sonrasında 36PSİ yazar çünkü bu hızda üretici firma artık bu hızlarda risk almaz istemez.Eğitmenimizde bize;Konforlu konforlu kaza yapmaktansa konforsuz konforsuz yolda kalın ve sürekli araçlarınıza 36PSİ basın diye tavsiyede bulunmuştu.Tabii bu kişisel tercih olmazsa olmaz değildir.Ben Broadwayimede 36 basıyordum binenler çok sert oldugunu söylüyorları fakat yol tutuşununda farklı oldugunu belirtiyorlardı.Bu anlattıklarım sizin kullanım stilinizle ve beklentinizle alakalı.Ben Avensisime 37/38 PSİ basıyorum ve memnunum.
arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum. Premium cvt ile advanced cvt arasında kararsız kaldım arada 5500 lira gibi bir fark var. bu farka değermi sizce?