0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum. Premium cvt ile advanced cvt arasında kararsız kaldım arada 5500 lira gibi bir fark var. bu farka değermi sizce?
Bence değmez.Ama Premiumun KM göstergesi çok hoş.
advanced ile premium arasındaki farklarAnahtarsız çalıştırma sistemiDeri kumaş koltuk döşemesiFar yıkamaPark sensörüAkıllı park destek sistemivereceğiniz fiyat farkı bu özelliklere değiyormu sizce? Anahtarsız çalıştırma sistemi dediğiniz olay bir özellik olarak sunulsada bana çok gereksiz geliyor, ayrıca bu kumanda kaybolduğunda çok uçuk fiyatı varmış duyduğuma göre.Deri/kumaş koltuk döşemesine birşey diyemem ama olmazsa olmazlardan değilFar yıkama olayını hala anlamış değilim. Uzun yolda kimse demez ya farlarım çok kirlendi önümü göremiyorum diye Akıllı park sensörü bu özellikler içinde belkide en kayda değeri ama biz şöförlerin gözünün kestiği yere bu sensörlerin gözü kesmiyormuş diye duymuştum.Para sorun değil 5 binlira veririm bu özellikleri tepe tepe kullanırım diyorsanız karar sizin ama o kadar fark verdikten sonra Avensis tercihim olurdu benim Herşeye rağmen karar sizin. vereceğiniz karar şimdiden hayırlı olsun inşallah.
Anahtarsız çalıştırma sistemi : Anahtari koy cebine bak keyfine. Deri kumaş koltuk döşemesi : Hem hos duruyor hem de temizlemesi kolay Far yıkama : Sizden ziyade karsidan gelen araclardaki suruculerin gozunu alammasi icin sanirim Park sensörü : Artik olmazsa olmaz zaten. Akıllı park destek sistemi : Yeni bir ozellik ama bence bu da parasini hakediyor
Selman bey kusura bakmayin ama siz bu ozelliklerin hicbirinin mantigini anlayamamissiniz. Bence hepsi cok gerekli ayrica cok faydali donanimlar. Anahtarsız çalıştırma sistemi : Anahtari koy cebine bak keyfine. Deri kumaş koltuk döşemesi : Hem hos duruyor hem de temizlemesi kolay Far yıkama : Sizden ziyade karsidan gelen araclardaki suruculerin gozunu alammasi icin sanirim Park sensörü : Artik olmazsa olmaz zaten. Akıllı park destek sistemi : Yeni bir ozellik ama bence bu da parasini hakediyor
Mutlaka her arabada donanım hoş olur.Ama bu farklar 5500 TL hak ediyormu?
Abi benimde demek istediğim buydu. Özellikler arasında panaromik cam tavan olsaydı bu para hakkıydı ama şu şekilde değmez. Bahsettiğimiz fiyata millet lada, şahin vb. araç alıyor. Sınırlı bir maddi geliri olan insan için 5500 lira mükemmel bir para.
abi eğer bir yanlışlık varsa TOYOTA bunu görmezden gelmez araçları geri çağırır. Aracınızı keyifle kullanın siz şoför mahalindesiniz
Başka bir ülkede olsa belki çağırır ama ülkemizde biz üstelemezsek birşey olmuyor, hatta üstelesek bile bazen bir sonuca varamıyorsunuz. Yağ eksiltme sorununda olduğu gibi. Her ne kadar burada çok kişi sorununu paylaşmasa da servise her gittiğimde en az 1-2 araç sahibinin konu ile ilgili şikayetini duyuyorum.
Eğer aracı peşin paraya alıyorsanız kredi çekmiyorsanız aracı uzun yıllar kullanacaksanız 5500 tl verilebilir ama harç borç alacaksan bana göre advance bile alma active al derim
Sözün özü.Ben vermem ne kadar km göstergesi güzel olsada o donanımlara ihtiyacım yok.Araba alırkende aslında buna bakmak lazım.İhtiyaçlarınızı karşılayan donanımdan sonrası bence israf olur.