0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değerli yorumlarınız için teşekkürler. düşünüyorum taşınıyorum keşke demek istemiyorum. panaromik sunroof olsa 5500 güzümde olmaz ama yok. bu parayı deri koltuk ve anahtara alıyorlar
Yeni Corolla alan tüm arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Vedat Bey, bahsettiğiniz uğultu tüm camlar kapalı iken mi geliyor? Ya bu Toyota araç yaparken bir hesap hatası yapıyor sanırım. Benim aracımda da herhangi bir arka cam yarım kadar açıkken hız 80km geçtiğinde hem arkadaki yolcuları hem de öndeki yolcuları rahatsız edecek şekilde kulaklara bir basınç oluşturuyor. Başkalarında var mıdır bilmiyorum ama ben çok takılmıyorum sonuçta kul yapısı. Vardır bir hata. Yüksek hızlarda camları kilitliyorum sorun oluşturmuyor.
Uğultu geliyor denen herhangi bir marka/model ile kaymak asfaltta herhangi bir süratle yol alırken herhangi bir ses gelmiyorsa, o araçta sorun yok demektir.Herhangi bir marka/model ile yüksek süratlerde giderken herhangi bir camın aralanması, kabinde yüksek miktarda düşük hava basıncına ve bunun oluşması esnasında yüksek uğultuya sebep olur o nedenle uçaklarda camlar açılmaz, bu tip konuların sorunmuş gibi düşünülmesi dahi yanlıştır.
Anahtarsiz çalıştırma için bile 5000 verilir bence diğer özelliklerde bonus olur :-)
Anahtarsiz calistirma guzel birsey.varsa para full alinir.ama corolla yerine avensis derkm
Arkadaşlar merhaba... Forumun eski bir müdavimi olarak imzamdaki aracımı satıp bugün yeni corolla d4d advance aldım ve alır almaz didime gittim... Şu an didimdeyim ve daha müsait bir zamanda araçla ilgili izlenimlerimi burada paylaşırım... Daha 150 km oldu araç ve yüzde doksan şehirlerarası kullanımla şu an 5,5 lt/100km yakıt tüketimi var... Depoyu doldurdum ve range 1014 km gösterdi... Şimdilik bu kadar, Allah kazasız belasız sürüşler versin...