0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cümleten selamın aleyküm... Uzuun zamandır aranızda olamamın üzüntüsü ile büyük bir mutlulukla şu an aranızdayım Bizim peder beyin son zamanlarda yine corolla sevdası tuttu. Corolla istiyorumda istiyorum diye. Geçen gittik yeni kasaya baktık. Yeni kasa diye piyasaya sürdükleri araba bumu, ben buna 1 kuruş vermem dedi. Eski kasalar çok daha yakışıklı dedi ve bir baktım o dakkalar içinde eski kasa corolla sahibi olmuşuz Peder bey 5 gün önce 2013 eski kasa 1,6 elegant otomatik beyaz corolla aldı. Yani tekrar toyotalı olduk Açıkçası yeni kasayı bende pek beğenmedim. Göz daha alışmadı yakında alışırız inşallah
Birgün sizde Baba olacaksınız ve o günlerde babanızın neden böyle davrandığını daha iyi yorumlayacaksınız en azından babanız Toyota seçmekle doğru bir karar vermiş. Eski kasa yeni Corollanız hayırlı olsun, hep iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
Tekin abicim öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim Kadir abicim çok teşekkür ederim. Aracı bayiden 54 bin liraya almış babam... Araç en full lakin vsc+xenon hariç... Can abicim çok teşekkür ederim hem kendi adıma hem araç adına Çok şükür passatımız duruyor hala. Yalnız şu profilimde farı görünen passatımı 4-5 ay önce sattım burda bahsettim mi bilmiyorum ama düğünümden tam 2 hafta önce sattım ilaç gibi geldi
Tek beyenmedigim noktası kickdownlarda CVT şanzımanı korumak için torku birden vermiyor kasnakların açısını önce ayarlıyor sonrasında yumuşak bir şekilde torku arttırıyor.Bu sıradada performans yerlerde geziyor.Ama normal sürüşü inanılmaz zevkli.
AAA hayırlı olsun çok sevindim.Tüm mutluluklar sizlerin olsun.Araç yeniden alınır.tebrikler sevgiler...
Mutluluklar Oğuz abi , araba önemli değil
Bu arada sıze bırsey ıtıraf edeyım buraya yazmadıgım su 1 yıl ıcınde ıskenderun yetkılı OValı FORD servısınde servıs danışmanlıgı yapıyordum
Oğuz hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
Hayırlı olsun abi.Fordlar hakkında ne düşünüyorsun özellikle Fiesta-Focus-Mondeo için hepsi hoş araçlar.Sorun olarak ya da bakım fiyatları gibi.
Arkadaşlar cvt için bir sorum olacak işıklarda durduğumuzda yeşilin yanmasına 30-40 saniye gibi bir süre varsa vitesi n ye almalımıyız yoksa ayak frende beklemelimiyiz ayni durum hafif rampadada gecerlimi teşekkürler.
Sagol kardesım benım. Dedıgın gıbı araclar hos. Parcası ve bakım ucretlerı vw den daha az hele toyotadan cok cok az. Fıesta da kronık yazılımsal sorunlar cıkıyor ama pc ıle 2 yazılım attıktan sonra duzelıyor. Hız sabıtleme calısmama vb. Dıger araclarda problem yok yakıtları ve yol tutusları asırı guzel. Mondeonun bakım ucretlerı cok pahalı. Yanı araclar hos guzel