Gönderen Konu: 2013 Corolla  (Okunma sayısı 369369 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla
« Yanıtla #2280 : Temmuz 31, 2013, 23:33:53 »
0 km ler yalnız dikkat et:))
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2281 : Ağustos 01, 2013, 00:40:30 »
Timuçin abi yeni corollayi bekleyerek en iyisini yaptın allah tekerini düz bastırsın hayırlı olsun :) Pişman olmayacağından adim gibi eminim kim ne derse desin corolla 10 numara arabadır herzaman:)

Bu arada mesajını gördüm abi kataloglar için teşekkür ederim şimdiden :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2282 : Ağustos 01, 2013, 18:21:09 »
   Arkadaşlar sizin için bagaj ve arka diz mesafesi sorun değilse yani auris veya corolla her ikiside işinizi rahat görüyorsa cvt otomatik alsanız şimdiyi ve 5-6 sene sonrayıda hesaba katarak tercihiniz hangisinden yana olurdu fiyatlarıda ayni gibi ise örneğin herikisi de advance donanım ise teşekkürler cevabınız için şimdiden.
   not=yılda yaklaşık 9-10 bin km yol yaptığınızı ve bunun 6-7 binini uzun yolda kaydettiğinide hesaba katın lütfen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2283 : Ağustos 01, 2013, 18:24:48 »
   Arkadaşlar sizin için bagaj ve arka diz mesafesi sorun değilse yani auris veya corolla her ikiside işinizi rahat görüyorsa cvt otomatik alsanız şimdiyi ve 5-6 sene sonrayıda hesaba katarak tercihiniz hangisinden yana olurdu fiyatlarıda ayni gibi ise örneğin herikisi de advance donanım ise teşekkürler cevabınız için şimdiden.
   not=yılda yaklaşık 9-10 bin km yol yaptığınızı ve bunun 6-7 binini uzun yolda kaydettiğinide hesaba katın lütfen.

Abi her ikisi de rahat iş görüyorsa hangisinin fiyatı uygunsa ona yönlenirdim . Fiyatlar aynı ise de auris derim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2284 : Ağustos 01, 2013, 19:59:41 »
Ben de auris derdim .
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2285 : Ağustos 01, 2013, 20:09:57 »
Bir otomobilin, ömrünün çoğu uzun yolda geçecekse, imkanın el verdiği en büyük kasa alınmalıdır, yani Avensis bile düşünülebilir.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2286 : Ağustos 01, 2013, 21:02:46 »
Aynı paralara olacaksa (3-aşağı 5 yukarı) ve arabanın %50 den fazla yolu uzun yol ise kesinlikle AVENSİS derim.
Bende 2010 Avensis elegant vardı. Satıp 2012 Avensis extra aldım. Üstelik % 75 kadarı şehir içi olmasına rağmen çok memnunum. Kesinlikle AVENSİS derim.
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2287 : Ağustos 01, 2013, 21:18:34 »

Vedat Bey ben 2011 yılında sıfır corolla aldım ve halen pişmanım. Pişmanlığım corollayı beğenmediğimden veya kötülediğimden değil. Elbetteki beklentilerimin altında donanımla karşılaştım. Benim asıl pişmanlığım o zamanki verdiğim paraya ikinci el örneğin bir audi, volvo, passat, BMW vs. alabilirdim, ama ben sıfırı tercih ettim. Ya da biraz daha üzerine koyup avensis almadığıma pişmanım. Lafın kısası ben de sizin gibi yılda çok fazla km. yapmıyorum ama yaptığım km'nin çoğu uzun yol olduğu için uzun yolda biraz daha dolgun ve olgun araba tercih etmek daha konforlu ve mantıklı diye düşünüyorum. Bu nedenle sizin de eğer toyotadan yana tercih kullanacaksanız ki öyle gözüküyor kesinlikle ve kesinlikle avensis derim, ya da vereceğiniz para tutarında ikinci el audi, BMW, passat, volvo......... Yeni kasa corollayı da yakından inceledim ve bence yine artısı yok. Yine doyurucu olmamış. Bagaj hacmi aynı, kapanmaması cabası, klima çift bölgeli değil, halen arka bölüme klima ızgarası konulmamış, iç döşeme standartları aynı, sanroof yine yok, beygiri biraz artırmışlar ama 1 hp=17 kg hesabına göre yine yeterli değil, yani benim için hiçbir çekiciliği yok. 2011 yılında aynı kasa ve özellikler olsaydı yine alırdım ama şimdi almam çünkü corollayı artık tanıyorum ve biliyorum ve sorunsuzluk bence yeterli değil, sorunsuzluk+konfor+güvenlik=..............-.................-......................-markalar.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2288 : Ağustos 01, 2013, 21:24:57 »
Bence imkan var ise donanim olarak ust almak.bugun boravalida benzinli premium cvt yi surdum.guzel olmus ama ic mekana alismak biraz surer.avensis alirim oparaya orasida ayri.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2289 : Ağustos 01, 2013, 21:56:34 »
    otomatik zorunlu esimde kullanıyor yoksa coktan avensis almıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2290 : Ağustos 01, 2013, 22:08:09 »
    otomatik zorunlu esimde kullanıyor yoksa coktan avensis almıştım.

Bir problem çözüldü. Corolla - Benzinli - CVT 
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2291 : Ağustos 01, 2013, 23:28:33 »
Vedat abi aracı eşinizinde kullanacağını hesaba katınca ve sedan HB'nin sizin için bir artı veya eksisi yoksa  auris olması daha mantıklı gibi. Eşinizin araç kullanımı hakkında bilgim yok yalnız bayan sürücülerin çoğu büyük araçlarda sıkıntı yaşıyorlar. Özellikle bir yere yanaştırıp çıkmada. Bu durum göz önüne alındığında bence auris işinizi daha rahat görecek. Ama ilerde torun torba sahibi olacaksanız corolla daha iyi olur :)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2292 : Ağustos 02, 2013, 23:58:34 »
Bugün oturduğumuz sitede bir tane yeni Corolla gördüm acaba kim aldı? sahibini görürsem konuşayım biraz..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2293 : Ağustos 03, 2013, 02:33:32 »
spor mod tusu en cok kullanilan tuslardan biri ve hala direksiyonda degil. neden acaba?
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2294 : Ağustos 03, 2013, 02:34:43 »
Gidip inceledim , test sürüşü yaptım , fotoğraflarını çektim açıp açıp tekrar bakıyorum..

Yalnız bir de fiyat listesi almıştım , ona da açıp açıp tekrar baktıkça resimleri silmek geliyor içimden :(
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2295 : Ağustos 05, 2013, 23:29:33 »
    Corolla alanlar ya memnun yazmıyor birşey yada üzgün yazmak içinden gelmiyo tık yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2296 : Ağustos 06, 2013, 00:17:56 »
Vedat abi ne yazalım keyfimize diyecek yok gezip tozuyoz yeni corollamızla. değme keyfimize:))) rahatsızlık yokki ne yazalım. yapmışlar adamlar kim ne derse desin.. çarşamba arife günü uzun yolada çıkacaz bir ay gezip tozacam 2000 km kadar yola yapacam:)) ama şu 400 km dir valla iyiki almışım diyorum. otomatiği güzel(alışmaya çalışıyorum)  büyük rahatlık cvt.. yakıt noı problem... ne yakarsa yaksın.. rahatlık motor sesi konfor 10 numara olmuş.. daha önce de dedim showroomdan test aracıını alıp 2-3 km gitmekle anlaşılmıyor. hakkaten araba yapmışlar bu sefer...sen ne yaptın abi advance bulabildin mi???
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2297 : Ağustos 06, 2013, 00:44:36 »
     Henüz aracımı teslim almadım 12-18 agustos arasında teslim edilecek ama sanırım advance işi cok zor artık olmazsa olmaz yapılacak birsey yok fazlada kafama takmıyorum.arabayı beğendiğine çok sevindim kazasız belasız yıllarca keyifle sürersin insallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2298 : Ağustos 06, 2013, 12:31:12 »
Vedat abi ne yazalım keyfimize diyecek yok gezip tozuyoz yeni corollamızla. değme keyfimize:))) rahatsızlık yokki ne yazalım. yapmışlar adamlar kim ne derse desin.. çarşamba arife günü uzun yolada çıkacaz bir ay gezip tozacam 2000 km kadar yola yapacam:)) ama şu 400 km dir valla iyiki almışım diyorum. otomatiği güzel(alışmaya çalışıyorum)  büyük rahatlık cvt.. yakıt noı problem... ne yakarsa yaksın.. rahatlık motor sesi konfor 10 numara olmuş.. daha önce de dedim showroomdan test aracıını alıp 2-3 km gitmekle anlaşılmıyor. hakkaten araba yapmışlar bu sefer...sen ne yaptın abi advance bulabildin mi???

Siz 1000 km olunca yağını değiştirmeyi unut mayında geresi önemli değil ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2299 : Ağustos 06, 2013, 13:03:29 »
Ben yeni katıldım siteye. Biz yeni corolla 1.6 advance aldık ilk bandrollülerden. Almadan önce gercekten cok arastırdım.Gerek fiyat gerek konfor gerek yakıt olarak.Cok km yapmayan bir aile olarak benzinli daha mantıklı geldi.araba nerdeyse d segmentine sahip genişlikte. cok ferah.yakıtdada cok cimri.132 beygirlik motor yeterli bence.su anda nerdeyse 2000 km oldu.km de 35 kurus yakıyor maximum. cok km yapmayan için benzinliyi tavsiye ederim cunku dizel hem eski 1.4 motor hem 11000 tl daha fazla.biz bu farkı ancak 10 senede rolantileyebiliriz:) fiyat olarakta aynı segment arabalar arasında en normali bnce.fiat ve renault saymazsak. honda civic dizel yok benzinliside su içiyor ki o yuzden istege bagli lpg lide satın alma opsiyonuda var:) opel wv kia honda skoda hepsini arastırdım detaylı. eger sorusu olan varsa cevaplayabilirim.simdilik aklıma gelenler bunlar.