0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar sizin için bagaj ve arka diz mesafesi sorun değilse yani auris veya corolla her ikiside işinizi rahat görüyorsa cvt otomatik alsanız şimdiyi ve 5-6 sene sonrayıda hesaba katarak tercihiniz hangisinden yana olurdu fiyatlarıda ayni gibi ise örneğin herikisi de advance donanım ise teşekkürler cevabınız için şimdiden. not=yılda yaklaşık 9-10 bin km yol yaptığınızı ve bunun 6-7 binini uzun yolda kaydettiğinide hesaba katın lütfen.
otomatik zorunlu esimde kullanıyor yoksa coktan avensis almıştım.
Vedat abi ne yazalım keyfimize diyecek yok gezip tozuyoz yeni corollamızla. değme keyfimize:))) rahatsızlık yokki ne yazalım. yapmışlar adamlar kim ne derse desin.. çarşamba arife günü uzun yolada çıkacaz bir ay gezip tozacam 2000 km kadar yola yapacam:)) ama şu 400 km dir valla iyiki almışım diyorum. otomatiği güzel(alışmaya çalışıyorum) büyük rahatlık cvt.. yakıt noı problem... ne yakarsa yaksın.. rahatlık motor sesi konfor 10 numara olmuş.. daha önce de dedim showroomdan test aracıını alıp 2-3 km gitmekle anlaşılmıyor. hakkaten araba yapmışlar bu sefer...sen ne yaptın abi advance bulabildin mi???