Honda nın 1,6 diesel hb aracı nasıl Tekin bey, test sürüşü yaptınızmı?
Honda'nın 1.6 dizeli performans açısından çok iyiymiş

yol tutuş fln nasıldır bilmiyorum.
Yeni Corolla dizeli iki hafta evvel test ettim.
Araç öyle reklamlardaki gibi gelmedi bana. Tamam ön ızgara tasarım güzel ancak aracın içine oturduğunuzda fiyatına göre kullanılan iç malzeme basit kalıyor. Ön göğüs bir nevi duvar gibi geldi bana. Alışık olmadığımdandır heralde. Düz vitesli aracını kullandım sürümü kolay sadece meraktan test ettiğim için performansı hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. Unutmadan arka diz mesafesi baya iyi.
Abi genel bir test izleyince yol tutuşu hakkında fikir edinebilirsiniz ;
İlk Test - Honda Civic 1.6 i-DTEC
Kendi aracımın bile test sürüşünü 3 haftada ancak bitirebildim..

Honda Civic; dış tasarım olarak, kalite olarak, teknolojik olarak, iç hacimi değerlendirme başarısı olarak çok beğendiğim bir araç, yalnız!
Sadece, torpido ve gösterge tablosu dizaynı, o araca test sürüşü isteğimi törpülüyor. Bence bu stile daha 1.000 Yıl var.
Fazlasıyla Tork yeterliliği, buna karşı yakıtta cimrilik konusunda 1.4 D4-D üstüne motor önerisi yapamayacağım, zaten önerim olsaydı, şu an donanım fazlalığı ve çok uygun fiyatlı Hyundai İ30 1.6 CRDİ biniyor olurdum.
Kullanmasını becerdikten sonra, benimki gibi 111nm torkluk oyuncak motorla ses çıkartmadan saatte 110km/h ile en dik yokuşlarda bile herkesi geçebiliyorsanız, 205nm'lik torku ne yapacaksınız? yetmiyor diyenlere gerçekten şaşıyorum. Şaşıyorum derken o insanları küçümsemek yada 1.4 D4-D'yi övmek için söylemiyorum. Daha fazla tork kullanılabilecek yol sadece İstanbul - Ankara arasında mevcuttur, eğer 175km/h'den daha hızlı gitmeye ihtiyaç duyuyorsanız.
sedan dusundugumuz için hb model bakmadık hic arkadaslar.sedan konusunda bir sorunuz olursa yardımcı olmaya calısırım.malzemesi basit diyen arkadaslara ve abilerime neye gore basit oldugunu sormak istiyorum.bir mercedes bmw audi kalitesi beklemek yanlıs olur diye dusunuyorum.bana gayet tatmin edici geldi.ayrıca biz 5 kişilik bir aileyiz arka koltuk genişligi ve bagaj hacmi bizim için cok önemliydi. bu konuda toyota yine öndeydi.
Podium jantlar çok yakıştı bence
Buda aslan parçalarım :-)
Buda aslan parçalarım :-)
Masallah. Allah bagislasin.
Bunada masallah. Kazasiz belasiz agiztadiyla binersiniz insallah.
Araci biraz dusursen cok guzel olur. Lastiklerle arac arasindaki bosluk guzel durmuyor.
Ahmet abi 17 si yokmuydu bunların

şimdi de güzel ama 17 olsaymis cuk otururmus. Bu kasa 17 jant istiyorum die bağırıyor

bijon aralıkları uysa avensisin 17 jantlarindan çıkma bulup cakacan buna süper olur
Masallah. Allah bagislasin. Bunada masallah. Kazasiz belasiz agiztadiyla binersiniz insallah.
Araci biraz dusursen cok guzel olur. Lastiklerle arac arasindaki bosluk guzel durmuyor.
ALLAH düşürmesin

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum.
17'si yok galiba jantların.
Önden çok karizmatik kaslı duruyor araba.Maşşallah.
Kapi citalari yerinde olmus ama tampon citalari bozmus bence, ozellikle arka tampondakiler. Takmayi mi beceremediler acaba?
Ama corolla cok iyi
Kapi citalari yerinde olmus ama tampon citalari bozmus bence, ozellikle arka tampondakiler. Takmayi mi beceremediler acaba?
Ama corolla cok iyi 
borovalıda kide bu sekilde idi .sonradan serviste takıyorlar.Ancak bakarsanız tamponun köşeleri bir önceki gibi oval değil sert keskin.o yüzden böyle duruyor.taktırabilirsinizda taktırmayabilirsinizde.Kapı bantı şart ama ülkemizde
Ama corolla cok iyi 
Benim çok hoşuma gitti çıtalar. Daha agresif bir görüntü veriyor bence.
Herkese iyi bayramlar...
Kazasız belasız yolculuklar...
Cümleten selamın aleyküm... Uzuun zamandır aranızda olamamın üzüntüsü ile büyük bir mutlulukla şu an aranızdayım

Bizim peder beyin son zamanlarda yine corolla sevdası tuttu. Corolla istiyorumda istiyorum diye. Geçen gittik yeni kasaya baktık.
Yeni kasa diye piyasaya sürdükleri araba bumu, ben buna 1 kuruş vermem dedi. Eski kasalar çok daha yakışıklı dedi ve bi baktım o dakkalar içinde eski kasa corolla sahibi olmuşuz

Peder bey 5 gün önce 2013 eski kasa 1,6 elegant otomatik beyaz corolla aldı. Yani tekrar toyotalı olduk

Açıkçası yeni kasayı bende pek beğenmedim. Göz daha alışmadı yakında alışırız inşallah
Panjurun yada krom aksamın tamamıyla piano black olması şart ve çamurluklar gerçekten çok derin ve geniş yapılmış 17 janttan aşağısı çok basit gösteriyor aracı zaten toyotayı anlamıyorum şu tekerle çamurluk hizalarını hiçbir modelinde bir türlü adam gibi toparlayıp güzel bir görüntü elde edemedi..koreliler bile 17 den aşağı jant takmazken toyota yine tırt bi tavır içerisinde..Pek araştırmadım bu kasayı sunroof falan olayları var mı ?
Ama genel olarak yeni corolla benim hoşuma gitti..Alanlara hayırlı uğurlu olsun..