0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Honda nın 1,6 diesel hb aracı nasıl Tekin bey, test sürüşü yaptınızmı?
Abi genel bir test izleyince yol tutuşu hakkında fikir edinebilirsiniz ;İlk Test - Honda Civic 1.6 i-DTEC
Buda aslan parçalarım :-)
Podium jantlar çok yakıştı bence
Masallah. Allah bagislasin. Bunada masallah. Kazasiz belasiz agiztadiyla binersiniz insallah. Araci biraz dusursen cok guzel olur. Lastiklerle arac arasindaki bosluk guzel durmuyor.
Kapi citalari yerinde olmus ama tampon citalari bozmus bence, ozellikle arka tampondakiler. Takmayi mi beceremediler acaba?Ama corolla cok iyi
Cümleten selamın aleyküm... Uzuun zamandır aranızda olamamın üzüntüsü ile büyük bir mutlulukla şu an aranızdayım Bizim peder beyin son zamanlarda yine corolla sevdası tuttu. Corolla istiyorumda istiyorum diye. Geçen gittik yeni kasaya baktık. Yeni kasa diye piyasaya sürdükleri araba bumu, ben buna 1 kuruş vermem dedi. Eski kasalar çok daha yakışıklı dedi ve bir baktım o dakkalar içinde eski kasa corolla sahibi olmuşuz Peder bey 5 gün önce 2013 eski kasa 1,6 elegant otomatik beyaz corolla aldı. Yani tekrar toyotalı olduk Açıkçası yeni kasayı bende pek beğenmedim. Göz daha alışmadı yakında alışırız inşallah