0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vedat bey şunlarda var advance ta active ek olarak.. yağmur ve far sensörü arka park kamerası ve cc... tabi bunlar için beklemeye değer mi?? siz daha iyi bilirsiniz. önceden var mıydı bunlar ve bundan sonra kaç sene daha binersiniz. alırım en az 10 sene değişmem diyorsanız çokta önemli şeyler değil benim kanımca
Uzun veya kısa sürüşler farketmez, far sensörü, yağmur sensörü, elektronik klima, CC, gibi basit görünen donanımlar aslında çok büyük konfor üreten parçalar. Sadece otomobile sahip olduğunuz sürede dahi standart olacak bu donanımları almakta fayda vardır. Bazı donanımlar başta çokda önemli değilmiş gibi görünsede kullanımlarına alışınca onlarsız otomobil düşünülemiyor. Aynı elektrikli camlar gibi, 80'li yıllarda sadece ön kapılarda vardı ve bir aracın en pahalı donanımıydı, bugün ise kollu cam mekanizmasını bilmeyen ve tanımayan bir gençlik var. Maliyet açısından karşılaştırma yapılırsa, fabrikasyon donanım farkına verilen para ile aynı donanımları dışarda münferit koydurmaya çalışsanız daha pahalıya gelecektir.Mali açıdan imkan elverdiğince ulaşılabilen en donanımlı araç almak uzun vadede o aracı daha keyifle kullanmaya yardımcı olacaktır.
ya ne kadar hoş yapmışlar yeni corollayı:))) bence süper olmuş çukurdan tümsekten geçerken eski corollama göre en az 5 katı daha başarılı ve sessizlik derseniz de öle.. cvt kullanımında dikkat edilecek bişey var mı... mesela ben hala fazla yüklenmeden gaza süratlenmeye çalışıyorum sport tuşuna basmadım yavaş yavaş olsun diyorum.. dikkat edilecek bişeyler varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar cvt için... 90 ı geçmedim bir iki kere baktım 100 olmuş hemen 80-90 arasına çekiyorum..bu arada 100 ile 1900devir gibi görmek kadranı çok hoş hadi 2000 diyelim:))) ya ben bu merette bir türlü cc yi aktifleştiremedim direksiyonda üstte ve altta tuşu var ama ikisinede bastım ettim bana mısın demedi devreye alamadım adam o kdar da tanıtımını yaptı anlattı:(((((
direksiyon üzerinde de düğme var direksiyon altında da kol var:)) galiba kol cc oluyor direksiyon üzerindeki buton ise hız sınırlandırma.. ama ben cc yi devreye alamadım giderken düğmeye basıp kolu biraaz aşağı biraz yukarı tuttum devreye yine alamadım. kendime çekili tuttum ki bu devreden çıkarmaydı yinede yaptım bir numarası yok bir türlü devreye alamadım kesin bişeyleri yanlış yapıyomda acep neyi???
Abi öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .CC için görmediğimden bir şey diyemem . Ama tavsiye isterseniz ilk bir kaç bin km de yaptığınız gibi yüksek hızlardan kaçının birde uzun yola çıkarsanız sürekli aynı hızda gitmeyin . Örneğin 90 la gidecekseniz ara sıra 80 ne kadar inip tekrar 90 na çıkın . Gerçi bunlar eskidendi yeni motorlarda aldığın gibi direk bas diyorlar ama bunları yapmakta araca zarar vermez yararı konusunda çeşitli söylentiler var .
.....ya ben bu merette bir türlü cc yi aktifleştiremedim direksiyonda üstte ve altta tuşu var ama ikisinede bastım ettim bana mısın demedi devreye alamadım adam o kadar da tanıtımını yaptı anlattı:(((((
.. bir başka usta ise hocam acele etme boş ver 1000km falan 80-90 geçme dedi..
bana şöyle demiştiler daha önce artık şahin doğan motorları ürettilmiyor keyfine bak hocam.. bir başka usta ise hocam acele etme boş ver 1000km falan 80-90 geçme dedi.. zararı olmaz faydası olur dedi... ama şuna kafam yatıyo artık motor açma muhabbeti kalmamıştır kanımca. 88 reno deyil ya bu meretler. ne açılacak. zaten gideceği yapacağı her şey son teknoloji ile üretiliyor zaten acıktır bence.. ama alışma süresi (metellerin) içinde fazla hızlı gitmesek iii olur heralde..araç gayet konforlu az yakıyo şimdilik umarım daha da azalır. azalmasada lpg düşünmüyorum..az önce hanımla indik arabanın malzemelerini koymaya(şampuan,parfüm,bebek koltuğu vs. ) ön panel mavi aydınlatmalar gerçekten hoş.. ayrıca ambiyans aydınlatma torpido tarafı süper olmuş