Gönderen Konu: 2013 Corolla  (Okunma sayısı 369403 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: Yeni Corolla
« Yanıtla #2140 : Temmuz 20, 2013, 08:57:08 »
Hayır yok. Açıkçası hiçbiri bahside geçmedi. Bugün giderde unutmazsam bilgi alırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2141 : Temmuz 20, 2013, 10:12:04 »
allah güle güle bindirmeyi nasip etsin.. bişey soracaktım Ahmet bey siz navigasyon aldınız mı?? ben advance için 2 gündür konuşuyorum navi var mı die yok diyorlar. opsiyon listesinde var toyotanın sitede diyom.. evet var ama araçlarda şuan o opsiyon yok diyorlar.. koltuk kafalıklarında ekranda yokmuş istiyordum yaptıracaktım.. sizde var mı navi??

ben test sürüşü yaptığımda sordum. şu anda yok dediler. eylül-ekim ayına doğru kapsamlı bir navigasyon uygulaması/hizmeti/eklentisi artık ismini siz koyun, gelecekmiş. navigasyonsuz touch'lara bir güzellik yaparlar diye düşünüyorum. tabii ki hayırına değil.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2142 : Temmuz 20, 2013, 12:51:20 »
O Eylül Ekim, bugün yarın muhabbeti touch modelleri çıktığından beri var. Benim pek ümidim yok.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2143 : Temmuz 20, 2013, 19:41:20 »
Aracı teslim aldım. Orjinal jantlarıyla aldım. Saç jantta problem çıkıyormuş lastik basınç sensörünedeniyle.
Hemen ailece 5 - 10 km gezdik tabi ilk heves. Konfor olarak çok çok gelişmiş eski kasaya göre. Gerek izolasyon gerekse süspansiyon çok farklı.
Ses sisteminin kaliteside gelişmiş. Gelişmiş deyince hemen yanlış anlayıp heveslenmeyin. Monodan steryoya geçiş gibi birşey daha çok mesafe var katedecek. Sanırım 15. nesilde normale yaklaşır.
Touch un ilk serisine 1,5 milyara takılıyormuş. Touch 2 yede belki daha ucuza birkaç aya gelir diyorlar.
Multimode şanzımanda geliştirilmiş. Hoş ben eskisinden de memnundum şimdi daha iyi olmuş. Geçişler daha yumuşak.
 Direksiyon çok dolu olmuş. Birsürü düğme var. Alışmak zaman alacak benim için.
Aracın fotoğrafını çekme ve çektirmekten pek hoşlanmıyorum. Ama çekersem sizlerinde yardımıyla buradan paylaşırım.
Sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2144 : Temmuz 20, 2013, 19:52:09 »
Abi resimleri paylaşsan çok iyi olacak.

Tekrar hayırlı olsun.
Camry 3.5

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2145 : Temmuz 20, 2013, 23:26:39 »
Araç bir önceki kasaya göre sınıf atlamış gibi. Fiyatın avensise yaklaşmasını daha iyi anladım.
Egzos sistemide elden geçmiş sanırım. Yüksek devirlerde hoş bir hırlama veriyor. Performans'da da iyileştirmeler yapılmış. Eski kasaya göre daha atik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2146 : Temmuz 21, 2013, 22:11:54 »
bugün a haberde otorite programında halit bey güzel bi test yaptı corollayla... izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar:))))
toyota candır,aşktır, tutkudur....

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2147 : Temmuz 21, 2013, 23:06:53 »
İzledim gayet güzel bir testti.
Araç gerçekten sınıfında konfor olarak çok üst düzeyde.
2 günlük izlenimim çok olumlu.
V şekilli burnu (ön kaputu açtığınızda çok daha net belli oluyor) çok karizmatik duruyor. Ancak park ederken biraz daha geride durmak gerekiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2148 : Temmuz 22, 2013, 11:44:53 »
  Her yeni aracın üzerine olumlu ve olumsuz eleştiriler olması normal.

Ben bir araca benzetiyorum diyordum arka tarafını, bugün buldum sonunda.(bu olumlu ya da olumsuz bir eleştiri değil, bir tespittir, görüştür sadece)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2149 : Temmuz 22, 2013, 11:56:10 »
hakkatten safrane a benzemiş arkası.. bende diyordum bu meret latıtude e benzemiyor fazla ... safrane dadönemin pahalı araçlarından dı büyük umutlarla çıkarmıştı reno... ama hüsran.. hatta bununla ilgili otohaber dergisinin bi yazısıda olmuştu... bekleneni veremeyen araçlar satışlar die bişeydi yanılmıyorsam yazının adı.. hatta hatırladığım orada nissan primera da vardı arkada kamerası olan modeldi eskileri değil:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2150 : Temmuz 22, 2013, 11:56:58 »
Al benden de o kadar. Türkiye'de satılan Latitude nin tasarımı.
2 gün önce canlı yeni corolla gördüm ve aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2151 : Temmuz 22, 2013, 13:08:22 »
11. jenerasyon 2013 corolla inceleme videosu linki. iyi seyirler

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/otorite-21072013

2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2152 : Temmuz 22, 2013, 15:19:25 »

Bu fiyatlar gözümüzün önünde dursun. Kasım ya da aralık ayında full paket manuel versiyon kampanyalı fiyatı 56'a kdr düşecek. Şimdiden bile indirim var. plazada 60.200 fiyat söylemişlerdi bana :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2153 : Temmuz 22, 2013, 15:21:24 »
hakkatten safrane a benzemiş arkası.. bende diyordum bu meret latıtude e benzemiyor fazla ... safrane dadönemin pahalı araçlarından dı büyük umutlarla çıkarmıştı reno... ama hüsran.. hatta bununla ilgili otohaber dergisinin bir yazısıda olmuştu... bekleneni veremeyen araçlar satışlar die bişeydi yanılmıyorsam yazının adı.. hatta hatırladığım orada nissan primera da vardı arkada kamerası olan modeldi eskileri değil:))
Safrane ile latitude aynı değil mi zaten ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2154 : Temmuz 22, 2013, 20:57:53 »
tabiki değil.safrane eski bi araçtır.. latıtude daha1-2 senelik araç.yenilenmiş safrane ile latıtude şimdi aynı ama safrane gelmiyor artık. safrane dönemin donanımlı çok lüks aracıydı  renoda.ama pahalıydı. sahibinden com da eski safrane lara bakarsanız nasıl bişi olduğunu görürsünüz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2155 : Temmuz 22, 2013, 21:11:14 »
tabiki değil.safrane eski bir araçtır.. latıtude daha1-2 senelik araç.yenilenmiş safrane ile latıtude şimdi aynı ama safrane gelmiyor artık. safrane dönemin donanımlı çok lüks aracıydı  renoda.ama pahalıydı. sahibinden com da eski safrane lara bakarsanız nasıl bişi olduğunu görürsünüz
Ben zaten Safrane'ın çok eski bir araç olduğunu biliyorum. Dayımda vardı 97-98 yıllarında. Üstteki fotolarda da gördüğümüz gibi biri Safrane, biri Latitude ama aynı araç. Yorumunuzda 'hakikaten safrane'a benzemiş arkası, ben de latitude'ye benzemiyor diyordum' yazmışsınız. Fotolardaki iki araç aynıysa nasıl birine benziyor birine benzemiyor onu anlamadım. Bunun için dedim zaten aynı değil mi diye. Yalnız yeni Corollayı eski yıllardaki safrane'a benzettiyseniz ayrı.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2156 : Temmuz 22, 2013, 21:44:33 »
Yukarıdan bakınca arka tarafın çizgileri subaru legacyide çok andırıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2157 : Temmuz 22, 2013, 22:13:16 »
Yeni Corollaya 2 defa hareket halinde ve onlarca defa sabit şekilde bindikten sonra ayrıntılı inceleme sonucu söyleyebileceğim;

Büyüdükçe düzelecek olan ergenlik aşaması haricinde Nothing Compares To Corolla (Corolla ile hiç bir şey karşılaştırılamaz) şarkısı aklıma geliyor.

Toyota sahibi olduğum için değil, Toyotayı bildiğim için Toyota sahibiyim.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2158 : Temmuz 22, 2013, 23:51:00 »
arkadaşlar alacağım corollama exellite 4500k far taktırmamı önerir misiniz? diğer aracıma almıştım aslında ama takılmadan sattım onu..servisten aldım bu ampulleride.beyaz ışık hoş oluyor malum.. bu farlar yeniyede uygundur heralde değişir mi ampul yerleri?? başka bi marka mı alayım pek anlamıyorum bir iki yerde philips demişler ama....hoşuma giden beyaz ışık güzel oluyo.. xenon da Toyota da yok başka da ne yapak mecbuuuurrrr böle yapcaz... bi bilgisi olan arkadaş.. teşekkür ler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2159 : Temmuz 23, 2013, 08:49:13 »
Yerli Corolla yollara çıktı

Sakarya'daki tesislerde üretilen Toyota Corolla'nın yeni modeli, Zonguldak'ta ilk sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak Toyota Plaza Genç Tüylüoğlu'nda düzenlenen törende, Sakarya'da üretilen ve 1966'dan bu yana 40 milyon adet satışı gerçekleştirilen Toyota Corolla'nın yeni modelini satın alan Mustafa Çetiner, Abdullah Bayraktar, Okan Ordu, Volkan Bilge Yiğit ve Tuncay Aral, otomobillerini teslim aldı.

Şirketin genel müdürü Mehmet Genç, teslim töreninde yaptığı konuşmada, uzun zamandır bu anı beklediklerini belirterek, "Hem bizler hem de müşterilerimiz büyük heyecan içerisindeler. Baştan sona yenilenen otomobilimizi her yaş grubundan insan beğeniyor ve takdir ediyor. Toyota'nın hedefi Türkiye halkı için de en iyi otomobilleri üretmek ve markamızı ülkemizin en sevilen markası yapmaktır. Yeni Corolla'nın yükselen bu hedefte kilit rol oynayacağına inancım tamdır" diye konuştu.

Satış Müdürü Namık Yılmaz da yeni Corolla'nın 1996'dan bu yana 11. nesli ile Türkiye'de yeni Corolla'nın satışa sunulduğunu anımsatarak, "Toyota'nın en önemli özelliği 11. neslinin Adapazarı'ndaki fabrikada üretilmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor olmasıdır. Corolla, Toyoto'nın Amiral gemisi olup kullanıcılarını son derece memnun eden otomobil olma özelliğini taşımaktadır" dedi.

http://haber.stargazete.com/ekonomi/yerli-corolla-yollara-cikti/haber-773859
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort