0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allah güle güle bindirmeyi nasip etsin.. bişey soracaktım Ahmet bey siz navigasyon aldınız mı?? ben advance için 2 gündür konuşuyorum navi var mı die yok diyorlar. opsiyon listesinde var toyotanın sitede diyom.. evet var ama araçlarda şuan o opsiyon yok diyorlar.. koltuk kafalıklarında ekranda yokmuş istiyordum yaptıracaktım.. sizde var mı navi??
hakkatten safrane a benzemiş arkası.. bende diyordum bu meret latıtude e benzemiyor fazla ... safrane dadönemin pahalı araçlarından dı büyük umutlarla çıkarmıştı reno... ama hüsran.. hatta bununla ilgili otohaber dergisinin bir yazısıda olmuştu... bekleneni veremeyen araçlar satışlar die bişeydi yanılmıyorsam yazının adı.. hatta hatırladığım orada nissan primera da vardı arkada kamerası olan modeldi eskileri değil:))
tabiki değil.safrane eski bir araçtır.. latıtude daha1-2 senelik araç.yenilenmiş safrane ile latıtude şimdi aynı ama safrane gelmiyor artık. safrane dönemin donanımlı çok lüks aracıydı renoda.ama pahalıydı. sahibinden com da eski safrane lara bakarsanız nasıl bişi olduğunu görürsünüz