0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bagaj kapağının zor kapanması ısı ve ses izolasyonlarının, fitil kalitesinin ve hava tahliye delik klepelerinin çok iyi yapıldıkları anlamına gelmektedir, problem yoktur. Fitiller eskidikçe kapanma işlemi kolaylaşacaktır.
saffetin garajı kaçırdık bugün.. bu programın tekrarıne zaman arkadaşlar? gece tekrar yayınlanır mı ki
CVT kompresyonu otomatik ayarlar, ama vitesi daha da düşürmek isterseniz kolu manuele almadan da direksiyon üstünden kumanda edebiliyorsunuz. Kompresyon bittikten belli bir süre sonra kendisi otomatik olarak D konumuna geri alıyor.
Burada bu konuya girmek istemezdim ama geçen hafta bir analize şahit oldum.Bagaj içeriden açıldıgında tel tam geri gelmiyordu bu nedenlede kilit açık pozisyonda takılı kalıyordu.Siz bagaj kapagını kapaya çalıştıkça araba sallanıyor ve tel yerine oturarak kilit kapanıyordu. Tabii bunun olması için siz her seferinde vurma kuvvetini arttırıyorsunuz.
ben yanlış anlamışım pardon.
Geçmişte 467N kasa 2,0 dizel navigasyonlu Corolla konusu geçmişti.
Abi bunda sadece çekiş kontrol (TRC) mü vardı yada hem çekiş kontrol (TRC) hemde denge kontrol (VSC) mi vardı ?Edit: Bu arada Ahmet abi telden girsende teker teker değilde aynı anda 10 tane resim yükleyebilirsin dosya seçin altında (daha çok eklenti) ye tıklarsan göreceksin.
Makyajsız kasa Corollada TRC, VSC gibi donanımlar yoktu.ABS ve EBD vardı sadece