0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmişte 467N kasa 2,0 dizel navigasyonlu Corolla konusu geçmişti.Bu da işte bu Corolla ile Demirbükey ileri sürüş teknikleri egitiminden fotograflarım.Not; cepten girdigim için sürekli degiştir ile ekliyorum.
Ozaman benim aklımda makyajsız T-Sport'un TRC'si kalmış abi haklısın + T-Sport'ta da sadece TRC var VSC yok die hatırlıyorum
Ben begendim, testte en cok begendigim yani ise otomatik parkin hizli duzgun olmasi.
Toyota , düşük segmentte kazık atma çabasında.
Mustafa hangi segmentten bahsediyorsun ? B segmentimi C segmentimi ? Corolla bildiğin üzere c değil c üst segment bir otomobil, bu arada bizlere asıl kazığı devlet atıyor firmanın elinde olsa fiyatlar minimum tutup en iyi kar oranı ile daha fazla araç satmak ister bana kalırsa. Evet fiyatlar yüksek ama bu sadece toyotada olan bir durum değil genel bir durum diyelim. Ben firmaların yerinde olsam internet sitelerine arabanın kaç bintl vergiye girdiğini belirtirim ki millet neyin ne olduğunu iyice anlasın, BMW sitesindeki kdv ve ötv oranları yazıyor araçlar kaç paradan kaç paraya çıkıyor bilmeyenler girip bir inceleyebilir mi?
Yarın arabamı teslim etme ihtimalleri varmış Hayırlısı bakalım.