Gönderen Konu: 2013 Corolla  (Okunma sayısı 369416 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla
« Yanıtla #2060 : Temmuz 16, 2013, 10:05:34 »
bugün kaça kaça Antalya ya gittik saat 6:15 te.. 6:30 da kapanış çünkü.. verdik iki dk da advance yeni Corollamızın siparişini. beyaz renk bej döşeme multi drive s :))) (sonunda hanımın dediği oldu aldık otomatik)  film +motor koruma +boya koruma +koltuk koruma yapılcak.. en fazla 10 gün bekletirim hocam dedi emre bey.. ilgi ve alaka gerçekten süper..adamlar resmen showroomda kapatmadılar beklediler. herkes dışarda beklerken biz bide test sürüşü yapıp geldik:))) 16:50 de showroomdan ayrıldım:))) hadi git de vw de ki ilgiyi alakayı gör. adamlar burnu mu başka yerlerimi havada belli değil... sırf işte bu ilgi alaka= Toyota
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2061 : Temmuz 16, 2013, 10:08:45 »
bugün kaça kaça Antalya ya gittik saat 6:15 te.. 6:30 da kapanış çünkü.. verdik iki dk da advance yeni Corollamızın siparişini. beyaz renk bej döşeme multi drive s :))) (sonunda hanımın dediği oldu aldık otomatik)  film +motor koruma +boya koruma +koltuk koruma yapılcak.. en fazla 10 gün bekletirim hocam dedi emre bey.. ilgi ve alaka gerçekten süper..adamlar resmen showroomda kapatmadılar beklediler. herkes dışarda beklerken biz bide test sürüşü yapıp geldik:))) 16:50 de showroomdan ayrıldım:))) hadi git de vw de ki ilgiyi alakayı gör. adamlar burnu mu başka yerlerimi havada belli değil... sırf işte bu ilgi alaka= Toyota
Timuçin abi hayırlı uğurlu olsun :) yapıştırdın demek corollayı :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2062 : Temmuz 16, 2013, 10:11:08 »
aynen selçuğum:))) yalnız benden önce 3-4 tane alanyaya satış yapmışlar bile:((( onlarda benden önce teslim edilecek malum alanyada ki ilk araç olamadık:( arkadaşlar Allah razı olsun Allah sizlere daha iyisini Mercedes BMW nasip etsin..
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2063 : Temmuz 16, 2013, 10:22:06 »
aynen selçuğum:))) yalnız benden önce 3-4 tane alanyaya satış yapmışlar bile:((( onlarda benden önce teslim edilecek malum alanyada ki ilk araç olamadık:( arkadaşlar Allah razı olsun Allah sizlere daha iyisini Mercedes BMW nasip etsin..

Timuçin bey, hayırlısı olsun, hep güzel günlerde binmeniz dileğiyle.. Aerodinamik katsayısı 0.27 olan harika bir aile otomobiline sahip oluyorsunuz.

Alanya servis müdürü İbrahim bey'e selamlarımı iletirsiniz, kendisi Toyota teknolojisi konusunda uzmandır.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2064 : Temmuz 16, 2013, 11:12:35 »
Timuçin bey, hayırlısı olsun, hep güzel günlerde binmeniz dileğiyle.. Aerodinamik katsayısı 0.27 olan harika bir aile otomobiline sahip oluyorsunuz.

Alanya servis müdürü İbrahim bey'e selamlarımı iletirsiniz, kendisi Toyota teknolojisi konusunda uzmandır.

teşekkür ler Tekin abi... yalnız ben alanyadan ne araba alırım nede servise giderim Allah büyük konuşturmasın... satışta yaklaşımlar berbat.. hatta daha önce orda çalışan kızlarla ilgili yazmıştım buraya kaçıncı sayfadaydı bilmem.. burası turistik olunca bizleride turist sanıyorlar. insan 50tl bile indirim yapmayıp dediğim dedik çaldığım düdük der mi?? Corolla için demiyorum bunları tabiki verso ve auris için konuşmuşturk... auris almayacaktım da olsun.. yaklaşım çok önemli alanya göçmentürk renoda da böle satıyorsa işleri var resmenn... göçmentürk reno Toyota aynı kişinin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2065 : Temmuz 16, 2013, 11:13:20 »
Hayirli olsun Timucin bey, Allah kaza bela vermesin. Antalyada ilk olamadiniz ama sanirim forimda ilksiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2066 : Temmuz 16, 2013, 11:42:35 »
Hayırlı olsun Timuçin abi. Kazasız belasız günlerde kullanman dileğimle.
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2067 : Temmuz 16, 2013, 12:06:28 »
iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, Allah kaza bela vermesin inşallah..
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2068 : Temmuz 16, 2013, 12:34:45 »
güle güle kullanın allah kaza bela vermesin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2069 : Temmuz 16, 2013, 13:12:42 »
   Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

Anlamadığım nokta da tam bu. Adamlardaki ilgi alakadan herkes şikayetçiyken, ocak - mayıs 2013 arasında 32.175 adet araç satıyorlar. Toyota ise aynı sürede ancak 10.188 adet satabiliyor... 
   Aslında bu memnuniyet işi biraz göreceli bir durum.Alanya'da ki satış/servisten şikayet edilirken Toyota değil ama Antalya'da ki ilgi ve alakadan bahsedilirken sonuç iyi olduğu için "sırf işte bu ilgi alaka= Toyota " yazılabiliyor.Örnek vermek gerekirse VW'den bir çok kişi şikayetçi olabiliyorken bende aksine hem VW grubu araçlarımdan (Passat,A4,Leon ve Crafter) zerre sıkıntı yaşamadım hem de satış/servis bölümünden hiç bir sıkıntı yaşamadım.Ankara'da ki Doğuş dışında Esenyurt Doğuş,Hatay VW,Keşan VW ve Balıkesir VW'de hiç bir problem ya da olumsuz bir şey yaşamamışken kaldı ki Hatay VW ticari servis müdürü,sadece lastik basınçlarını kontrole gitmem rağmen neredeyse öğlen yemeğine dışarı götürecekti.Şimdi burada benim için Vw grubu kesinlikle mükemmelken başkası için olmaya bilir.
Ama Toyota servislerinin sevmediğim en kötü yanı servise bıraktığınız aracınız için ikame araç vermiyorlar.Passat için Jetta,Leon için İbiza ve A4 için de A1 vermişti servis.Hatta kolay ulaşım için Caravelle'den oluşan ücretsiz müşteri servis araçları bile var ;)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2070 : Temmuz 16, 2013, 14:24:12 »
hayırlı olsun Timuçin bey, güle güle kullanın.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2071 : Temmuz 16, 2013, 14:57:39 »
teşekkür ler cümleten arkadaşlar.. Özcan bey alanya toyotadan şikayet var evet haklısınız ama şunnu yazmadığım için belki bi yanlış anlaşılma olmuş...Alanya Toyota daki satış görevlileri hemen yanında bulunan reno grubunun elemanları:)))  reno ve toyotanın sahibi aynı kişi burada.. belki de ondandır ne bileyim belki daha eğitimleri olmamıştır satış elemanı die tanıtılan kişilerin... hoş 20-25 yaş arası iki kız var ne kadar anlayacaklar ki??? arabanın hakkında bişey bilmiyorlar... ha yarın bir gün değişir eğitilirler antalyaya gitmem alanyadan hallederim.. ama zorrrrr.. elemanlarını değiştirmezler kolay kolay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2072 : Temmuz 16, 2013, 17:26:16 »
teşekkür ler cümleten arkadaşlar.. Özcan bey alanya toyotadan şikayet var evet haklısınız ama şunnu yazmadığım için belki bir yanlış anlaşılma olmuş...Alanya Toyota daki satış görevlileri hemen yanında bulunan reno grubunun elemanları:)))  reno ve toyotanın sahibi aynı kişi burada.. belki de ondandır ne bileyim belki daha eğitimleri olmamıştır satış elemanı die tanıtılan kişilerin... hoş 20-25 yaş arası iki kız var ne kadar anlayacaklar ki??? arabanın hakkında bişey bilmiyorlar... ha yarın bir gün değişir eğitilirler antalyaya gitmem alanyadan hallederim.. ama zorrrrr.. elemanlarını değiştirmezler kolay kolay
   Bu konuda haklısınız.Para sizin.Doğal olarakta paranızın hem karşılığı almak hem de memnun edilmek istersiniz.Sizin gibi bir kaç kişi daha şikayetçi olursa bayi mecburen kendine bir şekilde çeki düzen vermek zorunda kalacak.

Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2073 : Temmuz 16, 2013, 20:01:32 »
Az önce yeni Corolla ile ilgili olarak detaylı bilgi araştırırken Toyota'nın Bulgaristan sitesine girdim. Orada aşağıdaki anlama gelen yazıyı okuyunca çok şaşırdım. Bakalım bize bu özellikler ne zaman gelecek...

"15 Temmuz'dan sonra Bulgaristan resmi distribütöründen alınan her yeni Toyota, özel 3G/Wi-Fi internet alıcısı ile donatılacaktır. Bu alıcı, sim kart vasıtası ile 3G olarak internete bağlanır ve bağlantıyı 5 faklı cihaza (Telefon, tablet, laptop gibi) paylaştırabilir. "

Kaynak: http://www.toyota.bg/about/news_and_events/2013/web_on_wheels_vrazka_s_badeshte/index.tmex

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2074 : Temmuz 16, 2013, 20:15:19 »
Az önce yeni Corolla ile ilgili olarak detaylı bilgi araştırırken Toyota'nın Bulgaristan sitesine girdim. Orada aşağıdaki anlama gelen yazıyı okuyunca çok şaşırdım. Bakalım bize bu özellikler ne zaman gelecek...

"15 Temmuz'dan sonra Bulgaristan resmi distribütöründen alınan her yeni Toyota, özel 3G/Wi-Fi internet alıcısı ile donatılacaktır. Bu alıcı, sim kart vasıtası ile 3G olarak internete bağlanır ve bağlantıyı 5 faklı cihaza (Telefon, tablet, laptop gibi) paylaştırabilir. "
Günal bey buna benzer Türkiye'de Avensis'de Turkcell işbirliği ile 3g bağlantı hizmeti sunmuştu Toyota. Çok gitmedi bu kampanya çünkü Avensis alana atıyorum 3 ay ücretsiz idi sonrasında paket ücreti ödeyerek internetten faydalanabiliniyordu. İşin espirisi winn die tabir edilen kablosuz 3g modem araçdan 5V güç volt alarak torpidoda çalışarak kablosuz internet alanı sunuyordu bana kalırsa saçma bir uygulama idi. Bulgaristan daki olayı bilmiyorum acaba toyota touch'ın 3g sim girişli modelleride mevcut olabilir mi :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2075 : Temmuz 16, 2013, 20:20:50 »
Çok fazla detay yok şu an için orada. Ama satırlardan birinde telefonun wifi veya bluetooth kullanarak doğrudan aracın ses sistemine bağlanabileceği yazıyordu. Touch ile doğrudan bağlantı olabileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2076 : Temmuz 17, 2013, 00:20:14 »
paylaşıldı mı bilmiyorum ama 45.200 tl başlangıç fiyatı olacakmış....
(ali haydar bozkurt'un açıklaması)
gerçek toyotacı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2077 : Temmuz 17, 2013, 09:02:11 »
Bu konu ile ilgili ben farklı bir başlıkla yeni bir konu başlatmıştım. Gittim gördüm ve aynı tas aynı hamam. Yeni corolla yine sınıfta kaldı benim için.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 6 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2078 : Temmuz 17, 2013, 13:50:06 »
Kalite algısı önceki kasaya göre nasıl peki kapı içleri olsun ön göğüs üstündeki malzeme olsun bunlar hakkında fikir sahibimisiniz?

Tekrar Merhaba hocam. Dediğim gibi gerekli incelemeyi yaptım. Ön göğüste kullanılan malzeme her neyse kaliteli bir malzeme dokunduğun zaman anlıyorsun bunu zaten. Yumuşak. Kapı içlerinde kol dayama bölümü deri, diğer bölümler deri süsü verilmiş plastik. Ön göğüste kullanılan malzeme keşke kapı içlerinde de kullanılsaydı. Çok daha güzel bir şey çıkardı ortaya. Her ne hikmetse aracın ön dizaynı (özellikle ön yolcu bölümü) bana itici geliyor. Gereğinden fazla dışarıya vermişler sanki o bölümü. Doğru tabir olursa eğer, kamyon kasa gibi duruyor.. M/M seçeneği ile de test sürüşüne çıktım. vites geçişleri ne durumda diye. (benzin + dizel)  Benzinde sadece birinci viteste biraz hissediyorsunuz geçişi. Onun dışında geçişler mükemmele yakın. Dizelde durum böyle değil. geçişleri hissediyorsunuz. özellikle birinci vites geçişinde sizi öne atıyor araç. Aracın hızlanması falan çok iyi. Özellikle benzinli araç.. içeriye ses almıyor diyen arkadaşlar vardı forumda. Araç içeriye özellikle motor sesini alıyor. O konuda alt kasayla aynı düzeydeler. Satış müdürüyle test sürüşüne çıktım ben. Sürekli görüştüğüm, samimi olduğum bir abim. Opsiyonları sayarken kolay park sistemini söyledikten sonra aracın fiyatını bu kadar pahalı yapan en önemli sebeplerden biri de bu sistem dedi. Çok pahalı bir sistemmiş. Kısa süre içerisinde bir indirim gelebilir mi dedim. Lansman fiyatı bu, bir süre sonra fiyatlarda 2-3 bin arası yükselme olacağını söyledi.  Kendi şahsi görüşüm bu araç makyajlanır. Önümüzdeki sene bu yıl makyajlı corollayı konuşuyor olabiliriz. Özellikle iç dizayn..

Toyotadan çıkıp Hondaya gittim. Yeni dizel HB aracı çok övüyorlardı. test sürüşüne çıktık. ilk defa C segment bir araç beni koltuğa yapıştırdı. :D Araç 1.6 125 HP 300 tork. Tek sorun HB kasa olması. Makyajlanacak sedan civic ile birlikte dizel seçeneği sunulacakmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2079 : Temmuz 17, 2013, 13:54:02 »
Tekrar Merhaba hocam. Dediğim gibi gerekli incelemeyi yaptım. Ön göğüste kullanılan malzeme her neyse kaliteli bir malzeme dokunduğun zaman anlıyorsun bunu zaten. Yumuşak. Kapı içlerinde kol dayama bölümü deri, diğer bölümler deri süsü verilmiş plastik. Ön göğüste kullanılan malzeme keşke kapı içlerinde de kullanılsaydı. Çok daha güzel bir şey çıkardı ortaya. Her ne hikmetse aracın ön dizaynı (özellikle ön yolcu bölümü) bana itici geliyor. Gereğinden fazla dışarıya vermişler sanki o bölümü. Doğru tabir olursa eğer, kamyon kasa gibi duruyor.. M/M seçeneği ile de test sürüşüne çıktım. vites geçişleri ne durumda diye. (benzin + dizel)  Benzinde sadece birinci viteste biraz hissediyorsunuz geçişi. Onun dışında geçişler mükemmele yakın. Dizelde durum böyle değil. geçişleri hissediyorsunuz. özellikle birinci vites geçişinde sizi öne atıyor araç. Aracın hızlanması falan çok iyi. Özellikle benzinli araç.. içeriye ses almıyor diyen arkadaşlar vardı forumda. Araç içeriye özellikle motor sesini alıyor. O konuda alt kasayla aynı düzeydeler. Satış müdürüyle test sürüşüne çıktım ben. Sürekli görüştüğüm, samimi olduğum bir abim. Opsiyonları sayarken kolay park sistemini söyledikten sonra aracın fiyatını bu kadar pahalı yapan en önemli sebeplerden biri de bu sistem dedi. Çok pahalı bir sistemmiş. Kısa süre içerisinde bir indirim gelebilir mi dedim. Lansman fiyatı bu, bir süre sonra fiyatlarda 2-3 bin arası yükselme olacağını söyledi.  Kendi şahsi görüşüm bu araç makyajlanır. Önümüzdeki sene bu yıl makyajlı corollayı konuşuyor olabiliriz. Özellikle iç dizayn..

Toyotadan çıkıp Hondaya gittim. Yeni dizel HB aracı çok övüyorlardı. test sürüşüne çıktık. ilk defa C segment bir araç beni koltuğa yapıştırdı. :D Araç 1.6 125 HP 300 tork. Tek sorun HB kasa olması. Makyajlanacak sedan civic ile birlikte dizel seçeneği sunulacakmış.

İçiniz rahat olsun 2 yıl içinde makyaj felan gözükmüyor.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new