0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Diren Hayal!
Tekin abi nerelerde ya bilen varmı ?
Facebookta bazen goruyorum. Tekin abi sonbahara kadar eskisi gibi aktif olmaz
Kardeşim sahur'mu yapıyorsun şimdi mesai mi başladı?
Birazdan sabah ezani okunacak. Cay keyfi yapiyorum suan.
Allah kabul etsin.Bende gidip biraz uyuyayım
Abi burada da ezan okunacak. Bizdensin
Nerden bu kanıya vardın abi Corolla hakkında konuşulacak çok şey var Tekin abi buralarda olmalı Bu arada sizin oralara hangi kasa gelicek yada geldimi EU mu US mu?
yarisi 1.000 km bakımına götürdüm 3gün önce ayın 9 u idi. 3 tane dizel otomatik yeni kasa corolla vardı tam inceleyim derken bir bay 2 bayan geldi parasını felan hiç konuşmadan bu 3 ünü çıkarın alıyoruz dedi ve ben arabalara şöyle ucundan accık bakarken araçlar dışarı çıktı ve gitti.... ))))parası nedir kaç liradır kaça olur felan gibi bir konuşma geçmedi. sadece 2011 corolla ile geldik o burda kalıyor ve bu 3 ünü alıyoruz dediler ve gittiler.dış görünümü avensis i andırıyor kasa olarak ta avensis kadar buyuk. araç baya bir buyumuş. göstergeleri hoştu. arka kısmı biraz değişik geldi ön tarafı tatmin edici. kısacık görmemle aklımda kalanlar bunlar. sordum benzinli varmı diye daha gelmedi dediler benzinliler cvt olacakmış. cvt ile daha çok satar diye düşünüyorum. dizeller hala multi mod.
Bende dün kullandım aracı. İç mekan çok ferahlamış. Gerek konsolun daralması gerek artan diz mesafesi aracı çok ferah yapmış.Vites oranları ile oynanmış sanırım araç biraz daha seri olmuşBagajda eskisine oranla daha derli toplu geldi banaSes sisteminin kalitesi biraz daha artırılmış. En azından mono yanından steryo yayınageçmiş :-)Oturma pozisyonu yere daha yakınmış gibi geldi ama ilginçtir eski kasaya göre yola daha hakimsiniz. Sanırım buda daralan ön konsol cam mesafesinin bir sonucu.Bagaj kapağı konusunda bende takıldım. Şiddeti seven bir yapısı var. 3. denemede kapatabildimSiparişim hala devam ediyor. 23 temmuz teslim görünüyor. Podium jantları da konuştum onları da getirteceğim.Eylem yapalım direnelim almayalım diyen arkadaşlara : Gözünüzü seveyim karışmayın. Zaten eylemler yüzünden bugün tüm arabaları pahalıya alıyoruz. Herşey çok açık. Eylem kaos istikrarın bozulması artan dolar euro faiz ve herşeye zam. Daha yok maliyeti şuymuş bayi karı şuymuş demenin bir anlamı yok.