0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende dün kullandım aracı. İç mekan çok ferahlamış. Gerek konsolun daralması gerek artan diz mesafesi aracı çok ferah yapmış.Vites oranları ile oynanmış sanırım araç biraz daha seri olmuşBagajda eskisine oranla daha derli toplu geldi banaSes sisteminin kalitesi biraz daha artırılmış. En azından mono yanından steryo yayınageçmiş :-)Oturma pozisyonu yere daha yakınmış gibi geldi ama ilginçtir eski kasaya göre yola daha hakimsiniz. Sanırım buda daralan ön konsol cam mesafesinin bir sonucu.Bagaj kapağı konusunda bende takıldım. Şiddeti seven bir yapısı var. 3. denemede kapatabildimSiparişim hala devam ediyor. 23 temmuz teslim görünüyor. Podium jantları da konuştum onları da getirteceğim......
Hayirli olsun abo gule gule kullan kazasiz belasiz , ben passat 1.6 tdi siparis edecegim , toyotaya o parayi verecegime passat tercih ettim hayirlisi bakalim.
Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt ile kısa bir röportaj. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23725967.aspTüm eksikleri bu kasada tamamladık diyor. Demekki cc konusunu duyuramamışız.Fiyatları sübvanse ettik bu seviyeye çektik diyor. Keşke etmeselerdi bir de öyle görseydik.
Herşey bu herifin başının altından çıkıyor bana kalırsa
Zeytinburnu cocugumu?
Okadarını bilemiyorum abi Tokyo'nun kenar mahallelerinden yetişmiş sanki bu yalınayak
Kulagıma geldigi kadarı ile arabasında hiçbir zaman CC olmamış.O nedenle eziklik hisdiyormuş bu nedenlede dizele CC koymamış.
Peki corolladaki bu fahiş benzinli dizel farkına karşılık, sizlerden toyotanın bu 132 hp li 1.6 motorunun lpg uyumunu değerlendirmenizi istesem.Bu motor direk enjeksiyonlu değil mi? Lpg taktıranlar randıman alabiliyor mu?
bugün kaça kaça Antalya ya gittik saat 6:15 te.. 6:30 da kapanış çünkü.. verdik iki dk da advance yeni Corollamızın siparişini. beyaz renk bej döşeme multi drive s )) (sonunda hanımın dediği oldu aldık otomatik) film +motor koruma +boya koruma +koltuk koruma yapılcak.. en fazla 10 gün bekletirim hocam dedi emre bey.. ilgi ve alaka gerçekten süper..adamlar resmen showroomda kapatmadılar beklediler. herkes dışarda beklerken biz bide test sürüşü yapıp geldik:))) 16:50 de showroomdan ayrıldım:))) hadi git de vw de ki ilgiyi alakayı gör. adamlar burnu mu başka yerlerimi havada belli değil... sırf işte bu ilgi alaka= Toyota
hadi git de vw de ki ilgiyi alakayı gör. adamlar burnu mu başka yerlerimi havada belli değil... sırf işte bu ilgi alaka= Toyota
Anlamadığım nokta da tam bu. Adamlardaki ilgi alakadan herkes şikayetçiyken, ocak - mayıs 2013 arasında 32.175 adet araç satıyorlar. Toyota ise aynı sürede ancak 10.188 adet satabiliyor...