0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla al kardeşim passat 1.6 tdi 2012 model aracı bugün kullandım resmen roket eğer coroola dizel gidiyor çekiyor diyorsak passat uçuyor resmen 2bin devirden sonra roket resmen gerçekten çok hoş bir araçtı dadı damağımda kaldı hiç inesim gelmedi Tamam Toyota sorunsuz filan diyoruz ama Passatta araba bee
Ne konularda kafaniza yatmiyor ?
İleriki zamanlarda sorun çıkarır mı bakımından abi. Tamam 2000 devirden sonra uçuyor da , nereye kadar dizel araba sonuçta. Bir de Passat'tan bahsediyoruz. Jetta olsa olur da.Yine de kafanızı karistirmayayim. En iyisi bir test sürüşü yapın kendiniz karar verin.AMa bu fiyata Corolla alınmaz.
Abi dizel motorlar hakkında en ufak bir tecrübem yok.Onun için test sürüşü ve sıkı bir araştırma dedim.
Benzinli arac candir. Ah bide su benzin fiyatlari ve vergiler makul olsa, o zaman gelsin V6'lar V8'ler
Ben artık benzinli ile dizel arasında 10 bin tl fark ödemenin hiçbir anlamı olmadıgını düşünüyorum benzinle mazot arasında makas gittikce daralıyor boyle giderse 2 yılda eşitlenir avrupadaki gibi hele birde karbon salınımına gore vergi gelirse o başka bir hikaye olur 10 bin tl farkı nasıl kapatıp kara gecceksin onun için bence benzinli
Tekin abi nerelerde ya bilen varmı ?
Aynı soruyu bende ne zamandır soruyorum.bir cepten arayayım bir problemmi var acaba
Yeni Corolla ile test sürüşüne çıktım bugün.