Sercan bey, bu araca elle dokunmadan ve ilk test sürüşünü yapmadan, açılacak başka bir konuda söylenecekler buradakinden farklı olmayacaktır.
Test sürüşü ve yorumu ile ilgili ilk konuyu sizin yapmanız daha uygun olacaktır, diye düşünüyorum.

....ben videoya yorum yazmıştım, burasıyla birleşince bir garip olmuş:), Ama forum tarafından beğenildi baya demekki yeni nesil corolla, ciddi gündem yarattı.
Alper bey, o konu yine yerinde olması gerekiyor, Ahmet bey o konu içinden yeni Corolla ile ilgili yorumları buraya aktardı, düzene girecektir.
Türkiyeye 132HP valfmatik verilecek.
Bu motor diğerine göre daha ekonomik olur.
Sis farında L krom çerçeveler çok şık tamamlayıcılar olmuş.
Nevigasyon varlığından bahsediliyor.
Uzatılan dıngıl mesafesi yüksek süratlerde stabiliteyi artırırken, arka koltuk diz mesafesinde çok ciddi iyileşme ortaya çıkartmış.
benden başka hiç mi bulunduğu yerdeki showroom u arayıp soran olmadı mı ne zaman geleceğini?
benden başka hiç mi bulunduğu yerdeki showroom u arayıp soran olmadı mı ne zaman geleceğini?
Ben daha önce sormuştum. Temmuz sonu gelecek ağustosta fatura edilecek demişti bayi.
Ya arkadaslar biraz sert tavirli bi mesaj olmus yazdigim da gercekten uzucu 4 cam auto degilse.. bu su anlama gelir otomatik cam kaldirma olmayacaktir.. 50 kusur bin verip bide cam kaldirma modulu mu alip taktracaz yani.. ben kiyamam sifir aldigim arabaya elletemem

.. ins o araclar tr ye gelenler degildir de diyemiyorum bencil gibi hissettiriyor.. umarim full donanimli olanlar full +full olur
Sercan bey, bu araca elle dokunmadan ve ilk test sürüşünü yapmadan, açılacak başka bir konuda söylenecekler buradakinden farklı olmayacaktır.
Test sürüşü ve yorumu ile ilgili ilk konuyu sizin yapmanız daha uygun olacaktır, diye düşünüyorum. 
Tekin bey, konu sizin konunuz oldugundan benim mudahalem yanlis olur ama Test konusunda yardimci olmaya calisirim.
corollanın ful+ful yani premium donanımı auris premium ile neredeyse aynı olacaktır bana kalırsa
corollanın ful+ful yani premium donanımı auris premium ile neredeyse aynı olacaktır bana kalırsa 
Bence biraz daha ustunde olacaktir, fiyatida 60 70ler arasinda gider gelir.
Tekin bey, konu sizin konunuz oldugundan benim mudahalem yanlis olur ama Test konusunda yardimci olmaya calisirim.
Test isi senin isin

Araclar gelir gelmez solugu ortakoyde alacagindan eminim.
Test isi senin isin
Araclar gelir gelmez solugu ortakoyde alacagindan eminim.
Araclar geldi zate abi ama daha kullanamiyoruz
Benzinli CVTde direksiyonda vites değiştirme petlerininde olmaması çok kötü.
Ama dijital klimada bişi vardı.
FAST
MEDIUM
SOFT
Şeklinde ısı geçiş hızını ayarlayabilirsunuz galiba.
FAST
MEDIUM
SOFT
auris 2013de var...corollada da vardır...
Birde;
Yeni Corolla için gelmiş geçmiş en iyi yol tutan Corolla desem yalan olmaz.
Yapılan testlerde yol tutuş becerisi çok iyi gözüküyor.
Her zaman HB gövdeler Sedan gövdelere göre daha alçak olur, araçların boyları uzadıkça yerden yükseklikleri artmalıdır ki ön veya arka tamponları eğimli yollarda çabucak çarpmasın.
Yeni araçların normalden daha yüksek görünmelerinin nedeni, helezonların ezilmiş olmamalarıdır. Birkaç aylık süreden sonra araç daha oturaklı görünür, o nedenle orjinal helezonlara sahip 30 yaşlarındaki araçlar çökmüş bir vaziyette görünürler.
Geldiği zaman görülecektir, şu anki Corolladan çok daha yüksek olduğunu düşünmüyorum.
Tekin Bey benim demek istediğim aslında aracın yerden olan yüksekliğinden ziyade tekerlek ve çamurluk arasındaki boşluk.
Daha önce tanıtımda gösterilen araç gibi

Ama burada çok boşluk kalmış. Eski kasa megane sedanlar gibi duruyor. Gövde büyük tekerler küçük kalmış sanki gibi bir izlenim veriyor

Bu arabadaki orantısızlık gibi
auris 2013de var...corollada da vardır...
FAST
MEDIUM
SOFT
Bilmiyordum.
Peki ne gibi avantajı var kullanan varmı?
Bilmiyordum.
Peki ne gibi avantajı var kullanan varmı?
tam anlayamamakla beraber soğutma yada ısıtma hızı gibi geldi bana...bende hep fast duruyordu soft yaptım denemek için arkadaş klimayı ne açmıyon laa dedi
arkadaşlar merhaba,fabrikasında çalıştığım ve bizim ürettiğimiz araç olduğu için söylüyorum,aracın kullanışı çok zevkli tamamen arabaya hakimsiniz,aracın en ful modelinde otomatik park sistemi dahi var,virajlarda araçta savrulma yok ,süspansiyon sistemi şuanki corollanın en iyisi,içindeyken aracın çalıştığını dahi hissetmiyosunuz,kısacası mükemmel.
Süspansiyon sertmi yumuşakmı
Yakıt durumu nasıl, kaç litre yakıyor