0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
....ben videoya yorum yazmıştım, burasıyla birleşince bir garip olmuş:), Ama forum tarafından beğenildi baya demekki yeni nesil corolla, ciddi gündem yarattı.
Türkiyeye 132HP valfmatik verilecek.
benden başka hiç mi bulunduğu yerdeki showroom u arayıp soran olmadı mı ne zaman geleceğini?
Sercan bey, bu araca elle dokunmadan ve ilk test sürüşünü yapmadan, açılacak başka bir konuda söylenecekler buradakinden farklı olmayacaktır. Test sürüşü ve yorumu ile ilgili ilk konuyu sizin yapmanız daha uygun olacaktır, diye düşünüyorum.
corollanın ful+ful yani premium donanımı auris premium ile neredeyse aynı olacaktır bana kalırsa
Tekin bey, konu sizin konunuz oldugundan benim mudahalem yanlis olur ama Test konusunda yardimci olmaya calisirim.
Test isi senin isin Araclar gelir gelmez solugu ortakoyde alacagindan eminim.
Benzinli CVTde direksiyonda vites değiştirme petlerininde olmaması çok kötü.Ama dijital klimada bişi vardı.FASTMEDIUMSOFTŞeklinde ısı geçiş hızını ayarlayabilirsunuz galiba.
Her zaman HB gövdeler Sedan gövdelere göre daha alçak olur, araçların boyları uzadıkça yerden yükseklikleri artmalıdır ki ön veya arka tamponları eğimli yollarda çabucak çarpmasın.Yeni araçların normalden daha yüksek görünmelerinin nedeni, helezonların ezilmiş olmamalarıdır. Birkaç aylık süreden sonra araç daha oturaklı görünür, o nedenle orjinal helezonlara sahip 30 yaşlarındaki araçlar çökmüş bir vaziyette görünürler.Geldiği zaman görülecektir, şu anki Corolladan çok daha yüksek olduğunu düşünmüyorum.
auris 2013de var...corollada da vardır...
Bilmiyordum.Peki ne gibi avantajı var kullanan varmı?