0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal hocam sen artık Honda'yı sat kurtul
Honda Civic'de farlar yanıyorken camlara yıkama suyu püskürttüğünüzde far yıkama otomatik çalışıyor. Gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum bence çok gerekli bir özellik değil. Ama far konusunda farklı düşünüyorum. Mercekli Xenon aydınlatma çok işe yarıyor. Corolla'da aydınlatma yetmediği için yükseklik ayarını hep daha ileriyi gösterecek şekilde ayarlıyordum bu nedenle çoğu zaman karşıdan gelen araç sürücüleri selektör yapıyordu. Honda'nın aydınlatması bu konuda beni çok rahatlattı, şimdi hem yolu daha iyi görüyorum hem de karşıdan gelen sürücüleri rahatsız etmiyorum.4 camın otomatik olmaması kötü, bu özellik Honda Civic'de de yok maalesef, bu sınıf bir araçta olmaması çok mantıksız. Hatta araç kilitlendiğinde camların ve sunroof'un kapanmaması çok can sıkıcı ama 6 yıl garanti veren LPG taktığımda garanti bozmayan tek araç olduğu için bu olumsuzlukları görmezden gelmiştim. Benim için önemli olan aracın sorunsuzluğu, güvenli oluşu ve biraz da konforlu olmasıdır. Küçük detaylara çok takılmaya gerek yok bence...
Arkdaşlar yeni corollada dizel otomatik yokmu varda benim gözümdenmi kaçtı.
arkadaşlar yeni bir araç üretimi varmış Toyota da.. daha önce de küçükten forumda muhabbeti olmuştu. haberi çıkmış yakında nasıl bişi olduğuda çıkar ortayahttp://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/06/10/turkiye-ile-fransa-yatirim-icin-yarisiyor
...Belki ülkemizde hidrojeni bu araçla tanıyabiliriz veya diesel hybrit Toyotayı?
Bu, klima pompasının çalışma sıklığını ayarlayabiliriz anlamına gelmektedir. Örneğin; Kışın öyle zamanlarda öyle güzel hava oluyor ki, bazen klima çalıştırma ihtiyacı olabiliyor, ama az soğutan klima yeterli oluyor, SOFT.İlk baharda biraz daha güçlü klimaya ihtiyaç olduğunda MEDİUM.Yaz'ın gerçekten güçlü klimaya ihtiyaç vardır, FAST.Şeklinde soğutma güçleri ayarlanabilir. Dijital klimanın iç ısıyı ayarlayan, istediğimiz C'de kalmasını sağlayan sistemi elbette vardır ama buradaki amaç, klimanın ızgaralarından üflenen soğuk havanın ısısını biraz daha yüksek tutmaktır. Sadece yüksek sabit güçle çalışan klima sistemlerinde; iç ısı algılayıcı, klima kanallarında değil, torpidonun müsait bir yerlerinde olduğundan, bazen iç sıcaklık istediğimiz C'ye düşmeden, bizler şifayı kaparız, bunun sebebi ızgaralardan üflenen aşırı soğuk havadır.98 model Suzukilerde, dijital sistem yoktu ama Klima çalıştırma düğmesi dijitaldi ve AC/ECO diye iki farklı güçle çalışabiliyordu.
Hibrit Corollanın gelmesini çok isterim ama ordada hiç böyle birşey yok.
hibrit olacağına inanmıyorum gelmez ama b sınıfı suv unu merak ediyorum.. tabi şekil olarak...acaba neye benzetirler onu???içi garanti auris gibi olur kanımca malum hepsi ona benziyo:)))
Şu an için öyle bir şey yok, fakat 5 yıl gibi bir süre var. İçinde veya hemen sonrasında Hybrid olacaktır.
Az önce Toyan'dan Adil ile konuştum. Plazaya 15 temmuz gibi geleceğini söyledi. Öncesinde eğitime gideceğini ve çektiği fotoğrafları bizimle paylaşacağını söyledi. Eğitim sonrası yorumlarını da alırız kendisinde.
42 mi kaldı.... 60 hatta 65 ten başlar
2014 Toyota Corolla S in Barcelona Red