0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Baktım en dolusundada 4 cam auto görmedim.Belki ülke donanımları farkı vardır.Birde biz 1,8 motoru Türkiyeye vermiyorlar diye kızıyoruz.Ama bazı ülkelere 1,6 124HP dual VVT-İ CVT araba bile gidiyor.Türkiyeye 132HP valfmatik verilecek.
far yıkama ile xenondamı yok abi hiç birinde
nasil bir otomobil firmasi bu kadar dengesiz olur ki.. kusura bakmayin sozum site sakinlerine degil kesinlikle.. bizim e12 de var 4 cam otomatigi.. hangi mantik ve zeka kabul ediyor bunu.. bn donanimi zayif araba almam arkadas.. 50 kusur bini saglam diyerek cagin gerisinde bir arabaya vermem.. veren hayrini gorsun
reno ve tofaşa özenmişler galiba donanım konusunda yeni corollada, her donanımda dört cam otomatiği olmasını beklerdim toyota dan.hangi marka olursa olsun dört cam otomatik değilse bu araba alınmaz bence.
Alper bey, motorlar artık gittikçe küçüldükleri halde daha fazla güç üretebilirlerken buna karşılık daha az emisyon çıkartmaktadırlar, bunuda daha sakin hızlanmalar yaparak sağlayabilmektedirler. Bunun başka çıkar yolu yok. Sizin motorunuzun ürettiği gücü eskiden 2.5 veya 3.0 litrelik motorlar üretirdi ve kesinlikle siz onlarla şu anki motorunuzla dans edemezdiniz çünkü onların yakıtı verimli kullanma/emisyon gibi dertleri yoktu ve karbüratörlüydüler.
... Auris gibi daha yere yakın daha keskin bir araba bekliyordum. Neyse temmuz gibi plazalara geliyormuş herhalde kanlı canlı görüp karar vermek en iyisi dediğiniz gibi.