0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Süspansiyon sertmi yumuşakmıYakıt durumu nasıl, kaç litre yakıyor
Kemal Beye ek olarak Auristeki gibi arka çift salıncak mevcut mu?
Ama dijital klimada bişi vardı.FASTMEDIUMSOFTŞeklinde ısı geçiş hızını ayarlayabilirsunuz galiba.
Yasin Bey Xenon ve Sunroof var mı acaba donanımlar arasında? Bir de diğer merak ettiğim konu jantlar hepsinde 16 inch mi? Bir de bana anormal gelen lastik boşluğu çok mu fazla yoksa resimler mi aldatıyor biziTşekkürler.
hayır ilker bey xenon ve sunroof hiçbir pakette yok,çelik jantlar tek model olup saç jantlar dahil hepsi 16 inç,lastik boşluğu konusuna gelince tanıtımdaki araç yüksk araç gidceği ülkey göre yay ve amortisör takılıyor,resimdeki araç türkiye aracı değil tanıtım amaçlı sçilmiş,türkiye araçları alçak olacak. ben tşekkür ederim.
Ahmet abi far yıkama ve xenon var demişti [/quotefaryıkama pakte göre var fakat xenon yok.
Temprada vardi far yikama 14 sene bindik 1 kez kullandim.. oda calisiyo mu diye denemek icin
98 model Suzukilerde, dijital sistem yoktu ama Klima çalıştırma düğmesi dijitaldi ve AC/ECO diye iki farklı güçle çalışabiliyordu
Honda Civic'de farlar yanıyorken camlara yıkama suyu püskürttüğünüzde far yıkama otomatik çalışıyor. Gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum bence çok gerekli bir özellik değil. Ama far konusunda farklı düşünüyorum. Mercekli Xenon aydınlatma çok işe yarıyor. Corolla'da aydınlatma yetmediği için yükseklik ayarını hep daha ileriyi gösterecek şekilde ayarlıyordum bu nedenle çoğu zaman karşıdan gelen araç sürücüleri selektör yapıyordu. Honda'nın aydınlatması bu konuda beni çok rahatlattı, şimdi hem yolu daha iyi görüyorum hem de karşıdan gelen sürücüleri rahatsız etmiyorum.4 camın otomatik olmaması kötü, bu özellik Honda Civic'de de yok maalesef, bu sınıf bir araçta olmaması çok mantıksız. Hatta araç kilitlendiğinde camların ve sunroof'un kapanmaması çok can sıkıcı ama 6 yıl garanti veren LPG taktığımda garanti bozmayan tek araç olduğu için bu olumsuzlukları görmezden gelmiştim. Benim için önemli olan aracın sorunsuzluğu, güvenli oluşu ve biraz da konforlu olmasıdır. Küçük detaylara çok takılmaya gerek yok bence...
Kemal abi bir soru sorsam.Şu an araba alcak olsan yeni kasa Honda Civic mi alırdın yoksa Toyota Corolla mı?Tercih kriterin ne olurdu?
Civicin kasası berbat, donanımı , içi iyiCorollayı görmem denemem lazım, ezbere karar vermek zor