0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bastıırr Selçuk , haklı olan sensinNe desen haklısın Can, senden yanayım
Ya siz bana ceza aldırmak icinmi ugrasiyosunuz? Bu konuda hiç sorun yoktu taaaki siz gelene kadar.
Sen kimsin kardeşim almancılar bu konudan uzak diyorsun,bunu açıkla önce. Forumun sahibi olsan dahi bu tür bir yaklaşım sergilersen gereken cevabı alırsın.
Donanımları, motorları?Bagaj kapağı kolları nasıl, kaplama var mı, amortisör var mı? Bagaj kapağı dışardan düğmeyle açılıyor deniyor.Otomatik far yükseklik var mı yoksa manuel mi?
Arkadaşlar, tamam yeter, herkes söylemek istediğini söyledi, şimdi araştırmaya devam. Donanımları, motorları?Bagaj kapağı kolları nasıl, kaplama var mı, amortisör var mı? Bagaj kapağı dışardan düğmeyle açılıyor deniyor.Otomatik far yükseklik var mı yoksa manuel mi?
Yaş olarak benden hepiniz küçüksünüz gerçi böyle BOŞ, GEREKSİZ ve ORTAMI GEREN bir tartışmada yaşı benden büyükte olsa önce bir güler sonra dalardım Şimdi lütfen ERGEN muhabbetinizi özelden yada vırt zırt sözlük sayfalarından devam ettirin Huzur bozmaya HİÇ KİMSENİN hakkı yok
Ahmet bey inanın şahsım adına ortamı gerecek bir şey düşünmem,yanlız provakatif davranışlara zamanında müdahele edilmesini istirham ediyorum sizden.Saygılar..
Yazmış idim ama gümbürtüye gitti.Yeni Corollada sadece söför camında auto gördüm. Digerlerinde yoktu.Üst donanımlarda varmıdır dikkat etmedim.Yeni Aurise bakan varmı oda muhtemelen böyledir.