0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk kardeşim, kusura bakma ama senin psikolojik sorunların mı var? Ciddi anlamda soruyorum, hakaret olarak algılama. Adamlar 7 yazmış, önceden aynı adamlar 9 diyordu bu hava yastıklarına. Sanki aynı noktadan patlıyor gibi bütün olarak diyorsun. Sonuçta yine biri orta direkten biri arka direkten patlamıyor mu? Azaldı mı acaba diye soru soruyorum hemen acayip acayip cevaplar değişik tavırlar, salla geç kaale alma falan? Hayrola karşında ne var sanıyorsun? Güzelim konuyu berbat etmiyim cevap vermiyim dedim ama ne mümkün. Bir uzmana danışsan fena olmaz karşılıklı diyalog konusunda.
Kardeşim sen kimsinde bana ne yapacağımı söylüyorsun bu konudan siz almancılar uzak durun hava yastığı konusunda seninle tartışamıcam 7 veya 9 önemli olan bu değil psikojik rahatsızlık duymuyorum allaha şükür tekin abi anlatmaya çalışmış anlamamıssın sonra ben resimli cevap verdim anlamamaya diretiyosunuz hala şu toyotaya çamur atmaya devam ediyosunuz basın gidin ya yeter sizlemi uğraşıcaz yeni corolladan sizene alla alla adamı çileden çıkartmayın ya
Sürtünme katsayısının azalması çok güzel, 0.27 bence c segmenti için çok iddaalı bir rakam, yazılardan anladığım, Motorlarda değişim yok, sanırım almanların hitler motoru gibi, japonlarda artık bu motorlara geçmişte diktatör bir japon hükümdar var ise onun adını verecekler. Araçların ağırlığı ne alemde, bazı firmalar, son dönem çıkardıkları araçları nerdeyse 100kg kadar hafiflettiler, corolla da da bu yaşandıysa, performans bazında çok eğlenceli bir araç olabilir.
Çamur atar gibi bir halim yok. Gayette beğendiğimi söyledim. Hava yastığı konusunda zaten anlaştık Tekin Bey'in msjından sonra. Seviyene inmeyeceğim zaten bu msjın anlatıyor durumunu. Ayrıca ben buralardayım, biryere gitmeyeceğim. Piyasadaki her araç ilgi alanıma giriyor.
İkiside güzel olmuş, üsttekinde auristen izler, alttakinde avensisten izler görüyorum. Tabi bayiye gelsinde bir canlı canlı görelim, en doğru yorumları o zaman yapabiliriz.
Amerikan versiyonu daha sportif olmus. ( Kucuk bir kac dokunustan sonra ) Avrupa versiyonu daha agirbasli duruyor.
Arkadaşlar, sizlere hayatla ilgili küçük bir ip ucu vermek isterim.Dünyadaki hiç bir;Football takımı,Siyasi parti,Marka,Bilgi veya Fikir için,Ne başka birini üzüp kafasını kırın,Nede kendinizi üzüp kafanızı kırdırın.Bu sistemlerin hepsi bizler içindir ve hepsinin eksiği vardır, bırakın onlar kendilerini savunsunlar, eksiklerini gidersinler.Bizler, zamanı gelir başka birini tercih ederiz.Bir şeyi 2 sefer söyleyin, karşı tarafın bilgisi sizi anlamaya yetmiyorsa, bu kez sadece susun ve iyi günler dileyin.Zamanınızı daha fazla öğrenmeye harcayın.Ve en önemlisi, kaybeden taraf olduysanız, alçak gönüllü olup özür dilemesini kendinize alıştırın.Belki sıkıcı ve klasik oldu, kusura bakmayın.
Kim hangisini begeniyorsa onu alsin.
Alper bey, bu kısmı bana pek inandırıcı gelmedi diğer taraftan mesajlaşma ve internet üzerinden sohbet olayına ben de pek sıcak bakmıyorum..---e12 kasa da amerikan versiyonunu beğeniyordum, bunda da amerika versiyonu çok daha hoşuma gitti..
Hep öyleydi aslındaallaan köle cariyesiHürrem bile koskoca kanuniyi muma çevirmişöz oğlunu boğdurtmuş, devleti bizzati yönetmişdaha ne ossun
Fazla gaz veriyorlar arkadaşa,Toyota'yı eleştirince sanki küfür ediliyor kendine,sağlıklı bir düşünce yapısına sahip değil arkadaş.
Kirgiz'daki Türk'lerde aynı.
Ya siz bana ceza aldırmak icinmi ugrasiyosunuz? Bu konuda hiç sorun yoktu taaaki siz gelene kadar.
Sen kimsin kardeşim almancılar bu konudan uzak diyorsun,bunu açıkla önce. Forumun sahibi olsan dahi bu tür bir yaklaşım sergilersen gereken cevabı alırsın.