0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi önceden 4ü biribirinden bağımsızdı şimdi tek seferde patlıyor sağ ön arka bütün sol ön arka bütün başka nasıl açıklıcaksın bunu anlamayan anlamaz salla geç
Sürtünme katsayısının azalması çok güzel, 0.27 bence c segmenti için çok iddaalı bir rakam, yazılardan anladığım, Motorlarda değişim yok, sanırım almanların hitler motoru gibi, japonlarda artık bu motorlara geçmişte diktatör bir japon hükümdar var ise onun adını verecekler. Araçların ağırlığı ne alemde, bazı firmalar, son dönem çıkardıkları araçları nerdeyse 100kg kadar hafiflettiler, corolla da da bu yaşandıysa, performans bazında çok eğlenceli bir araç olabilir.
Ağırlıktaki değişiklikleri bilemiyoruz ama belirttiğiniz gibi aerodinamik gelişme mükemmel, bu elbette yakıt tüketimini azaltma konusunda çok büyük yardımcı olmaktadır.
Arkadaşlar yeni Corolla ile ilgili fotolar linki verdiğim sitede. Hayırlı olsun. Zevkler ve tercihler tartışılmaz. Ama bana göre çok güzel olmamış. Özellikle ön konsol auris ile aynı hemen hemen.http://www.thecarconnection.com/photos/toyota_corolla_2014#100429902
Selçuk kardeşim, kusura bakma ama senin psikolojik sorunların mı var? Ciddi anlamda soruyorum, hakaret olarak algılama. Adamlar 7 yazmış, önceden aynı adamlar 9 diyordu bu hava yastıklarına. Sanki aynı noktadan patlıyor gibi bütün olarak diyorsun. Sonuçta yine biri orta direkten biri arka direkten patlamıyor mu? Azaldı mı acaba diye soru soruyorum hemen acayip acayip cevaplar değişik tavırlar, salla geç kaale alma falan? Hayrola karşında ne var sanıyorsun? Güzelim konuyu berbat etmiyim cevap vermiyim dedim ama ne mümkün. Bir uzmana danışsan fena olmaz karşılıklı diyalog konusunda.
Kardeşim sen kimsinde bana ne yapacağımı söylüyorsun bu konudan siz almancılar uzak durun hava yastığı konusunda seninle tartışamıcam 7 veya 9 önemli olan bu değil psikojik rahatsızlık duymuyorum allaha şükür tekin abi anlatmaya çalışmış anlamamıssın sonra ben resimli cevap verdim anlamamaya diretiyosunuz hala şu toyotaya çamur atmaya devam ediyosunuz basın gidin ya yeter sizlemi uğraşıcaz yeni corolladan sizene alla alla adamı çileden çıkartmayın ya
arkadaşlar hemen atar yapmayın. insan iletişiminin çoğu vücut hareketi vurgu ve tonlamadan gelir. burada en zayıf iletişimi kullanıyoruz.Albert Mehrabian tarafından yürütülen bir grup klasik çalışmaya göre;etkileşimde, mesajın duygusal anlamının yüzde 55'i yüz ifadeleri, postürler ve jestler yoluyla ifade edilirken, duygusal anlamın yüzde 38'i ses tonuyla iletilmektedir. Aslında duygusal anlamın sadece yüzde 7'si fiilen sözcükler yoluyla iletilmektedir.*Birçok araştırmacı, insanlar arasındaki iletişimin yüzde 70'inin beden dili ile ve ses tonuyla oluştuğunu tahmin etmektedir. Bu konuda yapılan bir araştırmanın verilerine göre. duyguların ifade edilmesi noktasına gelindiğinde;• İletişimin yüzde 55'i beden dilinden oluşur.• Yüzde 38'i ses tonuyla açıklanır.• Yüzde 7'si de kelimelerle ifade edilir.sadece yazı ile tam anlatmak istediklerimizi anlatamaya biliriz. bu nedenle okurken de yazarken de anlayışlı olmalı ve sakin davranmaya çalışalım.güzel ortamımız bozulmasın lüften.
Sizin verdiğiniz linkle, diğer arkadaşların verdiği linklerdeki arabalar farklı ? Hangisi yeni corolla şimdi ?
Amerikan versiyonu daha sportif olmus. ( Kucuk bir kac dokunustan sonra ) Avrupa versiyonu daha agirbasli duruyor.
Kesinlikle katılıyorum, sırf bu internet üzerindeki iletişim sıkıntısı yüzünden, ben 9 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşımı, msn , facebooka dahi eklemiyordum yakın zamana kadar. Çünkü insan en yakınıyla bile ciddi tartışmalar yaşıyabiliyor. Olay tamamen yazıdan ibaret olunca.