0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekin abi torpidonun üzerindeki ışık çok güzel gözüküyor.
... Hava yastığı sayısı azaltılmış sanırım. ...
Sürücü hava yastığı 1Yolcu hava yastığı 1Koltuk yanlarında hava yastıkları 2Yan camları önden-arkaya komple kapatan perde hava yastıkları 2Sürücü diz hava yastığı 1Toplamda 7 yapıyor. Eksilen hava yastığı neredeki? Sizde kaç hava yastığı mevcut?
Aracı dıştan beğendim, güzel bir tasarım olmuş. Malesef yeni Auristeki insanın önünde duvar gibi duran ön konsol devam ediyor. Hava yastığı sayısı azaltılmış sanırım. Çoğu markadaki gibi yakıt değerleri gerçeklikten uzak bence...
Kendi aracımla kıyaslamadım, kendi aracımda zaten daha fazla. Eski Corollada ve Auriste 9 taneydi.
Bazı markalarda pazarlama tekniği olarak, araçta yanlarda 4 pencere bulunduğundan, perde hava yastıklarını 4 olarak sayıyorlar,Oysa perde hava yastığını aktive eden sadece bir sensör ve bir ünitesi vardır ve o tarafın havayastığı da tek parça halinde şişer.Sonuç olarak sizde de 7 hava yastığı veya Toyotalarda da 9 hava yastığı, var denebilir.
Evet, demekki aynı sayıda hava yastığı devam ediyor. Önceden 9 dedikleri için 7yi görünce azaltılmış sandım.
Yeeeehuuuuuuu