0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan Abi çok çok büyük fark yok bence mümkünse biraz sabret olmadı. Yeni astra çok güzel. Yalnız tek sıkıntı elektronik el freni. yanlamak çok zor olur yahu Özcan Abi maşallah formundasın bildiğin otomobil test programı gibi anlattın yani
Oktayım yeni Astra çok güzel. 1-2 hafta daha bekleyeceğim belki yıl sonu kampanyası falan olur.
Hadan bey Leon'nun güncel fiyatları hakkında bilgim yok ama size Leon'u da öneririm.Auris'ten dile getirdiğiniz yağ eksiltme sıkıntısını Dörtnal'dan Sadık ustaya sorduğumda bu sıkıntının Turbo ve adını simdi hatirlayamadim bir pompa'dan kaynaklanıyormuş.Ve bu parçalar servis tarafından garanti kapsamında değiştiriliyor.Sorun bitiyor böylece... Size önerim sırasıyla Leon,Astra ve Auris olabilir... Eyvallah Oktay sagolasin.Bunu birde uygulamalı olarak yerine getirmek için avatarimda bulunan +alkis sekmesine basıyorsun
Aynen Hasan Abi bence de bekle. Anladığım kadarıyla alıp uzun süre de kullanacaksın imkanlar dahilinde en iyisi olsun inşallah.
yani cosmo,olur inşallah
Auris, turbo vs değişerek yağ yakma düzeltiliyor ama iç konsol ve kapı kollarının kaplaması çok kötü, çok çabuk çiziliyor ve yıpranıyor. Sonkar daki test aracının kapı kolları ve konsol özellikle el freninin olduğu yerler çok kötüydü. Alttaki siyah plastikler çıkmıştı. Aurisi çok fazla düşünmememin en büyük nedenlerinden birisi bu konsol kaplamasının kötü olması. Yoksa Kasım fiyatlarına göre 44.900 TLye Aurisi hemen alabiliyorduk.
Karbon kaplatırsın abi 50 liraya seninde kafan rahat olur bence mantıklı
Hayirlisiyla inşallah
Özcan Bey,Haftasonu Odak Opel'e gittim Enjoy Plus olan için 49.600.-TL Kasko hariç anahtar teslim fiyat verdiler. Oradan çıkınca Ataköy Opel'e gittim orada arkadaşım vardı. Oradana da 49.100.-TL fiyat aldım. Verdiğim fiyatta 680TL zararımız var diyor, 100 Tl'yi bile indiremedim. Ellerinde Nehir Grisi (Yeşil gri gibi bir renk) da olan ve Kırmızı var. Bugün araştıracak Gümüş gri veya beyaz bulursa işlemlere başlayacağız. İnşallah hayırlı olur.
oow bu kasaya rağbet coğalıyor,hayırlı olsun hasan bey
Astra olmasına gerçekten çok sevindim.Oturduğum sitede bir komşum da yeni Astra var.Aracından çok memnunmuş.Uzun yolda 100-110 km hızla gittiğimde benzinli aracıyla 1.000 ile 1.200 km arası yol gidiyorum dedi.
Teşekkürler Hakkı bey. İnşallah daha iyileri sizin olur. Maalesef gri bulamamışlar ikinci tercihim olan beyazı alacağız. Hayırlısı olur İnşallah.
Mantıklı ama Auris 1 en geç 1,5 sene sonra kasa değiştirecek tercihi biraz o da etkiliyor.