0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabi abi arada değişiklik iyidir,bizde Auristen önce 2008 Astra sedan vardı 1.6 benzinli aralık 2007 de almıştık,araba allah için iyiydi. 1 kere sorun çıkardı o da klimadaki kasnakla ilgili başka bir sorunu yoktu yaptırmadık onuda zaten birazcık klima performansı düştü o kadar.Bende memnundum açıkçası ama geçen mart sattık benzin tüketimi fazla değildi 7.1 litre falan yakıyodu ortalama,ama gel gelelim ki yakıt pahalı ülkemizde,az önce de dediğim gibi arada değişiklik iyidir,ama tek canını sıkan şey 1.3 motor olur bence arabada 1.4 d4d motor bence performans olarakta ondan iyi şu an.İnşallah Opelde 1.6 Cdti geliştirirde rekabet ortamı oluşur.Herkese iyi günler.
vayyy be toyota club çok büyük satışa geldii toyotadan giden yine toyotaya geri gelecektiir....
Güzel şeylere ulaşmak için sabretmek lazım Hakkı
bu yol cosmo ya kadar gider
En son oluru Enjoy Plustır daha ötesi olmaz
neden olmasın abi,ayıp ettin
İnşallah Cosmo senin olur Hakkı kardeşim, Enjoy plusa şükür Allah bunu hayırlısıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin yeter. Fazlasında gözümüz yok. Kendimizi daha fazla sıkıntıya sokmaya gerek. Darısı sizlerin başına.
inşallah abi hayırlısı,tadından yenmez vala senin enj plus ta keyifle binersin inşallah.
Teşekkürler Hakkı, müsait bir buluşmada diğer marka olarak aranıza katılırım inşallah. Tekrar beyaza döndük, grinin teslimatı biraz uzayacak gibi. Kısmetse haftasonu beyazdayız.
Hasan bey,Salim abiye bir türlü ulaşamıyorum.Telefonu sürekli meşgul.Haliyle fiyatta alamadım sizde zaten işlemlere baslamissiniz.Hayirli Ugurlu olsun.Bana verdiginiz listeden gönlüm bir tek Astra'dan yanaydı.Yaptıgım test sonrası hep Astra görür oldum.Dışarıdan bakıldığında çekici ve hoş görünüyor. Artık sabırsızlıkla aracın fotograflarını bekliyoruz...
Teşekkürler Mustafa, 1.3 motordan zaten performans beklentim yok. 0-100 hızlanması 14.6 sn. Auris de düşündüm ama Aurise 46.000 TL vereceksin içi Astra Enjoy'dan daha boş ve 1-1,5 yıl kadar sonra Aurisin yenisi gelecek 1 sene sonra araban eski kasa olacak, bakarsın daha sonra gene Toyotaya dönerim zaman ne gösterir belli olmaz.
hayırlı olsun inşallah astra j kesinlikle süper bir araç zaten test etmişsinizdir 1.3 motor beklentinizi karşılamışsa sıkıntı yok mehmet gazihanada chip tuning yaptırınca yada box alt devirlerde canlanır ve aracınıza keyifle binersiniz...
Hasan bey ne yaptınız? Aldınız mı arabayı?
Hasan Abi para nerde? araba nerde? fotoğraflar nerde?