0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
açık tonda bi gri var cok güzel,ama benimde ilk tercihim beyaz olur
Haklısın abi oda var,karar senin.
Teşekkürler, 1997 den beri 14 senedir TOYOTA kullandım bu sefer de OPEL deneyelim. Opeldeki arkadaşım bırak şu Toyotayı Opel alda arbaya bin derdi. Deneyelim bakalım.
Evet o açık griden aradık ama bulamadık. Teknik gri var o da baya koyu. Gönlüm beyazdan yanaydı zaten.
hasan abi şimdi sen en son hangi pakette karar kıldın ?renk beyaz kesin,sport,cosmo,edition vs hangisini alacaksın ?motor 1.3 dimi ?
Enjoy Plus'a karar verdi Hasan bey
Enjoy plus paketi alıyorum kısmetse. Renk beyaz olacak, o açık gri benzinli olarak 1.4 TSI vardı o da çak yakışmış arabaya ama dizeli maalesef yoktu. Yoldaki stoklarda da yoktu yoksa 1 hafta 10 gün beklenirdi. Daha sonraki partide de gelirse aynı fiyatı garanti etmiyor. İkinci tercihim beyazı seçtik. Sport modeli 2.200 TL daha pahalı yani 51.300 TL son olur fiyatı. O kadar açılmaya gerek yok zaten açıldık bayağı. Dizel 1.3 - 95 bg. Bu motordan performans beklentim yok zaten, öncelik ekonomik olması. İnşallah daha iyileri senin olur Hakkı. Mesela Cosmo.
abi cok güzel tercih yapmışsın,sport cosmonun bir alt kıvamı zaten dilerim gönlüne göre olur herşey,aldıgın zaman kazasız belasız keyifle kullanırsın.sonrasında da deneyimlerini paylaşırsın ama unutma emi 2012 de dizelleri de mevcut olacakmış galiba 1.3 üstü motorlarda.
Hasan Abi hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah eski yeni, megane falan derken aldın ha!
Şİmdi opelden arkadaş aradı gri bir araç bulmuş teslimat 1 hafta sarkıyor ama olsun bekleyeceğiz artık
Hayırlı olsun abi, güzeL günlerde kullan inşallah. Artık fotoğrafları ve yorumları bekliyoruz
Teşekkürler, 1997 den beri 14 senedir TOYOTA kullandım bu sefer de OPEL deneyelim. Opeldeki arkadaşım bırak şu Toyotayı Opel alda arabaya bin derdi. Deneyelim bakalım.
Hasan abi hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin astra turbo olandan aldın dimi yeni kasa
doğru yoldasın,sabır sabır