0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan Abi para nerde? araba nerde? fotoğraflar nerde?
Cam filmini koyu renk taktırmadınız umarım?Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Sizden Allah razı olsun Hasan bey... En az sizin kadar bende heyecanlıyım
Hayırlı olsun abi fotoları beklıyoruz valla.
Akşam bir yerde ilk defa beyaz Astra gördüm.Güzel duruyordu.Hasan bey plakayı sıradan mı aldınız yoksa özel bir şey seçtiniz mi?
Bende birkaç tane beyaz gördüm güzel duruyorlardı. Özel bir şey seçmedim plaka da. L harfiyle başlayan 3 harfli plaka serileri varmış. LVK falan olmasın yeter dedim Evraklar içerideymiş ama Bağcılar trafik biraz yoğunmuş geçtiğimiz hafta verilen araçların hiçbirinin plakasını alamamışlar daha. Millet deli gibi araba mı alıyor ne oluyorsa. Herşeyde bir hayır vardır bekleyeceğiz biraz daha.
Bu bekleme olayı işin en zor yanı
opel bence iyi bi seçim değil bana göre bikere 1.3 dizel gaza geç tepki veriyor araç çok elektronik ve elekrik arızası çok veriyor parçaları pahalı işçiliği pahalı sonra alman falan değil gm derleme toplama bi marka kütük gibi takoz gibi araba ben 10 kürüş vermem o arabaya buda benim görüşüm onun yerine dizel leon alırım hiç yoktan wolkswagen motor ve teknolojisi opele de 5 çeker ford focus yeni çıkanları çok güzel onuda alırım toyota nın tüm dizel modellerini alırım wolksvagen de jettanın hastasıyım ama opele hiç girmem buda benim görüşüm
hasan bende eski toyotacıyım şımdı senın gıbı opel astra sahıbıyım.ara sıra eskı foruma gırıp bakıyorum yenı forumumuza senıde benlerız. www.opelsizasla.com
hasan
hasan ne yaptın aldınmı arabayı .