0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 7 ay önce sıfır dizel corolla aldım araç şuan tam 50.000 km'de işim gereği çok fazla km yapıyorum araç ilkönce 8.000 kmde yağ eksiltti aradım servisi normal dediler motor kurum bağlayana kadar fakat 20.000 de 30.000 de yine aynı sorunları tekrarlamaya başlayınca huylandım 46.000 kmde tekrar yağ eksiltti yenibosna sonkardan aldığım için arabayı servisede yine oraya götürdüm bi süre arabayı izleyelim bakalım net ne kadar yağ eksiltiyor dediler yağımı tamamladılar bugün araba 50.000km de tekrar yağ ikaz lambası yandı ilk önce 8.000 km de yağ eksilten araba 4.000 km de eksiltmeye başladı bende bugun aracı tekrar sonkara götürdüm ve akşama doğru teslim edicekler netice ne olucak bu sefer çok merak ediyorum aynı zamanda benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız varmı?
engin bey gçmiş olsun.. formda 2011 d4d ler ile alakalı olarak yağ eksiltme sorunu olduğu söyleyen dostlarımız var ve serviste genelede turboyu değiştiriyorlarmış zaten garanti kapsamında hiç teredüt etmeden götürün aracınızı ve yapılırsa yapılsnın garanti kapsamında yapılacağı için içiniz rahat olsun....neticesi hakkıdnabilgi veririseniz memun olurum tekrar geçmiş olsun:)
Ömer kardeşim katılıyorum aynen bende yaşadım şu an sorun yok
arkadaşlar turbo ile ilgili herhangi bir sorun olduğundan bahsetmediler 50.000 bakımını yaptırdım şu an 54.000 de ama bidaki sefere servise gittiğimde turboyla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar var ona da bakmalarını önericem bilgilendirmeler için ayrıca herkese çok teşekkür ederim
huuylandım şimdi heeh inşallah ben karşılaşmam böyle bi sorunla
İnşallah karşılaşmassınız ama karşılaşırsanız garantinizde devam ediyorsa servise turbo ile birlikte vakum pompasınıda değiştirmesi için baskı uygulayınız .
sağol mahmutcum umarım karşılaşmam sende durumlar nası senin ki 2011 di değilmi yanlış hatırlamıyorsam
Bizimki 2010 fakat makyajlı kasa bizim turbo ve vakum pompası 14000 km de değişti şu an 17000 km yi aştım herhangi bir sorun gözükmüyor bu arada yeni takılan turbonun seri numara sonu 0005 dediğim gibi inşalla bu sorunu yaşamassınız ama yaşarsanız bunlara dikkat etmekte fayda var çünkü bir çok kişi turboyu ve vakum pompasını değiştiği halde sorunu yaşıyor bunun sebebide revizyon görülmemiş turbo katmaları diye düşünyorum .
hmm çok iyi oldu söylemen mahmutcum çok geçmiş olsun....