0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar toyota genel müdürlüğü devreye girdi ve sorunlarımızın hepsiyle birebir ilgilenerek aracımızı yenisi ile değiştirmeye kara verdiler bugünden itibaren işlemler başlatıldı teşekkürler toyota. kalitesini bir kez hissettirdi
Engin bey aynı sorunları bende 2010 model corolla aracımda yaşamaktayım aracım 7.000km de yağ eksiltmeye başladı 15.000 de ikinci yağ eksiltmesinden dolayı aracımın turbosu değiştirildi. fakat 24.000 kmde tekrar yağ eksiltme durumuyla karşı karşıya kaldım ve aracımın motorundan 8 parçanın değişeceğini bildirdiler ve servise çağırdılar aracımın 27.000 km de motor paçaları değişti aracımı teslim etmeden baskı balatanın bittiğini ve bunun değişmesi gerektiğini garanti kapsamı içinde bilye ve metal aksamı garantiyi kapsadığı beyan ettiler ve benden 703 tl ücret talep ettiler kabul etmedim ve aracı almayacağımı pazartesi günü beyan ettim. Bugün avukatımla birlikte noter yoluyla toyotaya ihtarname yollayacağım akabinde tüketici mahkemesinde dava açacağım davayı kazanacağım şüphem dahi yok bu konuda ve dava sonucunda hukuk mahkemesinde maddi ve manevi tazminat davası açacağım amacım bir örnek olsun ve emsal teşkil etmesidir. Saygılarımla...
galiba bu yağ eksiltme olayı toyotanın dizel modellerinde görülen bir sorun...ben yıllarca 1997 Corolla 1.6 XEi kullandım...çok ta hor kullandım..bazen 2 yıl bakıma götürmeyi unuttuğum günler bile oldu ama bir gram yağ eksiltme yaşamadım.. bu yeni dizel modeller belki yakıt bakımından oldukça ekonomikler ama bu yağ eksiltme sorunu can sıkıcı..
Evet bende 2012 model dizel mmt corolla sahibiyim ve aracım aldığım ve 5000 km bakımından çıktığından bu tarafa servis bakım kilometresi gelmeden yağ sinyali veriyor ve en az 1,5 litre yağ eksiltiyor. Vakum pompaını değiştirdiler ilk gittiğimde ancak buda sorunu çözmedi şimdi inceleyeceğiz dediler ikinci seferde ve gerekirse turbo değişir diyorlar ancak anladığım kadarıyla turboda bir sorun yok yinede çok anlamam bu işlerden. ve servis 1,5 litre yağ eksiltmiş bir arabayı hiç bir sorun bulamadım biraz daha kullan diyerek gönderdi. İçime çok büyük dert oldu. bozuk bir arabaya 53 bin lira vermiş olmak. Bende genel merkeze şikayetimi bildirdim. 3. kez aynı şeyi yaparsa direk değiştirme hakkı doğuyormuş bu yüzden servis ikinci gidişimde birşey yok demiş olabilir diye düşünüyorum. Toyota'dan beklemezdim böyle bir şey. Çok üzüldüm. Bakalım genel merkez ne diyecek. Bende ondan sonra hukuki yollara başvurucam.