0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunu almaya gerek yokki marangozlarda var mengene alırız ufağından sıkıştır bitti prensip aynı prensip
3-9 ay arasında 50 lira getirisi olacaksa hiç riske girmeye gerek yok bence.
dizele bile lpg takılan bir ülkede yaşıyoruz senin reklamını aman pardon bilgi olarak konusunu yaptığın ürüne kimse para vermez verse bile 2 gün sonra geri getirir nedeni basit tasarruf yapılamaz bu ürünlerle... tasaruf yapmanın tek yolu var. arabayı gerçekten ihtiyaçımız olunca kullanmak...
bütüüün otomotiv sektörü çığır açan bu yeni teknolojiyi konuşuyormuş... tövbe tövbeee
K&N kutu içi performans hava filtresi aldım gerçekten aracımın benzin sarfiyatında düşüş ve aracın ivmelenmesine etki etti. ay beklememe gerek kalmadan. 50 liralık benzinle(11.59 Lt)(ortalama km de 20 yazıyodu)benzin aldığımda 156 km gösterirken sıfırladım ve 195 km yaptım ortalama 20 km ye kadar. eski istanbul yolunda trafik kalabalıktı dur kalkla geçen 3 km de var ve mutlu son
Hadi bakalım.. Darısı benim ve diğer tasarruf sağlama peşinde olan arkadaşların başına.. Nereden aldın? Kaça aldın bu gibi bilgileride payşalırmısın Emre kardeş..!!
2005 E12 corollamda Simota açık hava filtresi kullandım yıllarca hemde 5 10 bin km de iken taktım aracımı satana kadar kullandım aynı filtreyi ama bakımalrını düzenli yaptım filtrenin K&N filtre temizleme kiti ile her 5000km de bir temizledim ve inanın 100km ortalama ile şehir dışı 7,2lt yakarken 6,1lt lere kadar düştü yakıtım
ankara şaşmazda bi abimizin yerinden aldım fiyat bilgisini sizinle paylaşamicam kusura bakmayın uygun fiyata aldım. keşke aracı plazadan çıkartırken taksaydım diyorum şimdi...