0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu Mesut Akın kim ya Bizim mesut abi işyerinde açık unuttu heralde forumu Valla Emre bey öncelikle şunu kabul edinki Oktay abinin haklı olduğu bir konu var gerçekten firmadan iyi yapmışsınız reklamını Değil 3-5 kişi 100kişiye gösterelim ilk mesajı direk reklam der herkes Kusura bakmayın kimsenin kötü bi niyeti yok
Aslında son mesajında yaptığın saygısızlığın sonucunda sana cevap dahi yazmamalıydım ama ne yazıkki bu ortamda birşeyler paylaştığımız için seni kaale almak zorundayım.. Farzetki reklam için yazdım bunu.. anlatmanın daha uygun bir yolunu seçebilirdin ve Reklam yaptığımı birtek sen algıladın sanırım.. Diğer arkadaşlar akıl edemediler.. senin gibi davranmayı neden seçmedilerde adam gibi cevap verdiler konuya? bende bunu anlayamadım. Mesut veya diğer arkadaşlar bilmiyorlarmı araçların üretimi sırasında mühendislerin ne kadar uğraş verdiklerini? neden hala yakıt tasarrufu adına bir şeyler araştırıp uygulamaya çabalıyorlar..? otomobilin, termodinamikten mekaniğe temel mühendislik bilimlerinin hemen hemen hepsinin yoğurulmasıyla ortaya çıkan bir makine olduğunu bir tek senmi biliyorsun?? Binlerce insan yakıt tasarrufu amacıyla araştırma yapıyor ve akıllarına en uygun olanı alıp araçlarına uyguluyorlar. Elde ettikleri sonuç iyi olanlarda var iyi olmayanlarda.. Bir özür borçlu olduğunu düşünüyorum bana karşı.. Ama dilesende olur dilemesende.. Canın sağolsun. Sonuçta bu konuyu sadece bilgi edinmek ve ilk defa internette rastladığım bir ürünü sizlere açarak tartışmaya sunmak istedim. Senin mesajın canımı sıksada dert etmiyorum Mesut ve diğer arkadaşların paylaşımları sayesinde bilgi edinme fırsatım oldu.. Yinede sana ve diğer forumdaşlarıma kazasız, keyifli sürüşler dilerim..
allah analı babalı büyütsün kuzuyu bir erkekler hep böyleyiz evlenene kadar kanımız deli akar sonra evlilik yine biraz delikanlılık kalır sonra çocuk derken altın vuruş yapılırcasına durgunluk dingillik hali ve huuu huu huu danaları kovarız bostandan
sorma bu aralar çok falza dana kovuyorum 2 gündür uykusuzum zombi gibi
bizim macır Mesut be yav! yengeye bi sakinleştirici hap verdim her sabah çayına atıyor sonra pammuk
kışşşşt len siz benimle alaymı ediyosunuz yeni arabamada modifiye edemedim zaten sinirlerim bozuk varmayın üstüme dağılın Üleyyyynnn
yok aga sen uçmuşsun bugün beni tanıyan herkez bilirki ben çay içmem zorla ikram etmedikleri sürece asla bana bi çay demem
yeni çıkartmışlar raid dana kovucu sorma ben daha çocuk sahibi olmadan evlat sahibi oldum. yiğenim saolsun talim ettiriyo geceleri kalk yat sürün hahahaha
bezzzz parasımı yoksa modfiyemi arasında kaldın dimi
yav bu kadar yazdığımdan çaya mı takıldın arkadaş? harbi mis oldun sen yav
hele seninki olsunda ozaman görücem ben seni 3 5 gece neysede haftalarca bu iş sürünce insan ageliyorlar ama bir gülüşü herşeyi unutturuyor
Bez parası koymaz da hanımın lafı koyar be Emre bu cumartesi çalışıyormusun ? uçmaya gidiyoruz Bartından arkadaşta gelecek kahvaltılı güzel bir gün olacak sende gelsene ozaman pamuğu gösteririm ben sana
Emre selam. Oktay çok iyi biridir haftada 1 2 kere görüşürüm evime çok yakın oturur ve çok iyi dostumdur eskiden ben onun bu konuda davrandığı gibi davranırdım (bu olayada ilk defa rastlıyorumya ) ama baba olunca sanırım duruldum aslında konuyu ilk açtığımda bende reklam zanettim sonra aavatarına ve yazdıklarına bakınca reklam olmadığına kanaat getirdim Oktayda reklam sanmış ki bende öyle sanmıştım ilk başta. lütfen atışmayalım arkadaşlar eskiden ben dididşirdim herkezle ve bana hep sakin ol denirdi şimdi ben sakin ol diyorum hayret ettim kendime bir an
Sayın Emre Bey forum ortamındasınız diye kimseyi özellikle kaale almak zorunda değilsiniz en azından bana göre. ama tabiki saygı farklı birşey. daha öncede yazdığım gibi keşke direk ve net olarak bu ürün işe yarar mı yazsaydınız. ha cevabım farklı olmazdı ama üslubum farklı olurdu. konuyla ilgili gördüğüm kadarıyla en ciddi yaklaşımı Sayın Küden göstermiş. konuya yazanları incelediğimde içinizde bir tek termodinamik, dinamik, mekanizmalar, motorlar vs. derslerini alan benim sanırım. ha bilim adamı mıyım? haşa. ama kıyısından köşesinden gördüm. bence buradaki asıl emeği o ürünün faydalı olmayacağını anlatmaya çalışan arkadaşlarım sarfetmiş. herkes doğru mudur? herkes herşeyi bilebilir mi? haşa! yanlışlar varsa düzeltilir. malesef içinde bulunduğumuz rezil durum yüzünden ön yargılı olduk iyice. hakkınızı helal ediniz lütfen.
Aleykum selam.. Allah analı babalı büyütsün Mesut.. Peki.. Oktay kardeşiminde senin gibi yapıp yazdıklarıma ve diğer bilgilerime bakıp o şekilde davranması gerekirdi diye düşünüyorum. Belki bende senin gibi evli olmasam kanım deli aksa başka konuşurdum. Kimsinin kimseye bu şekilde konuşmaya, dalga geçmeye hakkı yok diye düşünüyorum. Belki o anda farklı düşünmüştür, başka birşeye kafası takılmıştır.. Olabilir. Eşref saati denk gelir herkesin .. Saygı duymak lazım.. Ahmet kardeşim. Nedense tekrar tekrar bakıyorum. Reklam falan göremiyorum ben orada.. Uğraştım o kadar konu için yorum yapanlar yorulmasın diye sayfasında yazanları kopyalayıp yapıştırdım. Resim paylaştım. Hatta telefon açtım taa Antalyaya konuştum. 3 firmadan fiyat aldım.. Nereden alabileceğimizi paylaştım. Daha ne yapayım anlamadım.. Yorumların durumuna göre eğer alınabilecek birşeyse diğer bilgileride paylaşacaktım ama konuyu açtığıma pişman olmak üzereyim yani. Mesutun ve Emrenin paylaştığı bilgiler böyle düşünmemi engelliyıor açıkçası.. Reklam dahi yapmış olsam Saygısızlığı haketmedim.. Neyse oldu artık. Sevgiler saygılar...Peki Helal olsun.. Sende hakkını helal et.. Sadece senden 2 yaş büyük bir kardeşin olarak biraz daha sakin olmanı tavsiye ediyorum. İnsanlar hakkında ön yargısız araştırmacı olursan kalp kırmamış olursun. Affına sığınarak yazıyorum bunları akıl vermek değil niyetim sadece doğruları paylaşmak Oktay kardeşim..
Bartında gebzeye geçerken Düzceden A.C.D. yi almayan top olsun mu
Bilgi için teşekkğrler Ercüment kardeşim..