0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.eliftuning.com/KN-Toyota-Avensis-k-n-ultra-performans-hava-filtre-kiti-69-8754TP_24517.html#0böyle bir hava filtresine 700 lira verdikten sonra ne kadar zamanda param geri döner
araç 2 defa 1.000.000 devirdikten sonra sanırsam
yani 2 milyon oluncamı 3 milyon oluncamı anlayamadım
2x1.000.000=2.000.000
yorumların tamamını okumadım ama ilk mesajda (bilgi msjında) bir cümle geçiyor;"Yakıtın %100'e yakınının aracın ilgili ünitesinde yakılarak tamamen enerjiye dönüşmesini sağlamak suretiyle yakıt tasarrufu yapılmasını sağlar."...
FUELSHARK NE İŞE YARAR?SADECE TAKIN VE TASARRUF ETMEYE BAŞLAYIN! Aracınızın elektrik sistemindeki elektrikli unsurlar birbirlerine bağlıdır. Aracınızdan üstün performans elde etmek için aracınız temiz bir elektrik devresi ortamına sahip olmalıdır.Pek çok araçta zamanla, muhtelif aksesuarların getirdiği yüke ve akülerin, bujilerin ve diğer parçaların normal aşınmasına bağlı olarak elektrik dengesizlikleri ortaya çıkabilmektedir.Elektrik performansını en iyi düzeyde tutmak ve yakıt tüketimini azaltmak için aracınız dengeli bir voltaj ortamında daha iyi çalışacaktır.İşte `Fuel Shark` de bunu sağlar. Çok amaçlı bir Voltaj Dengeleyici`dir.`Fuel Shark`nin dünya genelinde patent bekleyen tasarımı aracınızın elektrik sistemini anında dengeli hale getirir ve sonuçta da yakıt verimliliği ve genel performans artar.Aracınızın elektrik sistemini dengeli hale getirdiğinizde bunun sağlayacağı büyük faydalardan bir tanesi motorunuzun bujilerinin güçlü, kararlı bir kıvılcım üretmesi ve sonuç olarak da daha iyi bir yanma sağlamasıdır.Bu da, daha temiz emisyonlara sahip olmanın yanında gücü artırabilmekte ve yakıt tüketimini azaltabilmektedir.Bu devrim niteliğindeki teknoloji tüketicilere benzin istasyonlarında paradan tasarruf etmenin ucuz bir yolunu sağlarken aynı zamanda da çevrenin korunmasına da yardımcı olmaktadır.Daha da iyisi, hiçbir kurulum masrafı yoktur. `Fuel Shark`yi aracınızın çakmak soketine takmanız yeterlidir ve mavi ışık `Fuel Shark`nin çalıştığını ve tasarruf etmeye başladığınızı gösterecektir!`Fuel Shark`yi gün boyu araçta takılı bırakabilir miyim?Evet. Sabah motoru çalıştırmadan takın ve gün boyu takılı bırakın. Eğer çakmak soketiniz, aracınızın kontağını kapattıktan sonra açık kalıyorsa, aracınızı kullandığınız günün sonunda kontağı kapattıktan sonra `Fuel Shark`yi çıkarmanızı tavsiye ediyoruz.`Fuel Shark`yi kullanırken aracımda bir yakıt katkı maddesi (sıvı veya hap) kullanmalı mıyım? Hayır.Bazı yakıt katkı maddeleri yakıt tüketiminizi artırabilir bu da `Fuel Shark`nin performansı konusunda yanlış ölçüm verebilir. Bazı katkı maddeleri yakıt tüketiminizi artırabiliyor olsa da bunun dezavantajı sürekli bu katkı maddelerini satın almak ve yakıta katmak zorunda olmanızdır.`Fuel Shark`nin avantajı sadece çakmak soketine takmanızın yeterli olması ve sürekli bu yakıt katkı maddelerini satın alma ve her benzin aldığınızda bu yakıt katkı maddelerini ilave etme sıkıntısı ve masrafı olmadan 3 sene boyunca kullanabilmenizdir.
bu ürünler sayesinde ticarete atılabilirim yakıt tasarrufu için saving eggs (ingilizcem çok iyi değildir doğru mu bilmiyorum yumurta tasarrufu yazmak istedim)gaz pedalının altına 1 adet koyun, kırmadan, çatlatmadan giderseniz %15 yakıt tasarrufu sağlarsınız. (benim gibi çabuk gaza gelenler için)Emre Abi umarım alınmazsın, bende bu yakıt tasarruf cihazlarına kafayı takmıştım ve forumda sormasaydım gidip boşuna 1500 lira verecektim
Emre Bey bastan emege saygimiz oldugunu söyleyeyim.Ama bahsi gecen ürünün motora renk katmak disinda hicbir ise yaramayagina eminim. Parasi bol olanlarin alip denemesi forum icin yararli olur. Hava filtresi ayri bir durum. Daha gecirgen filtre yakit tüketimini düsürmek mümkün ama temizligi vs kolay degil.
Murat kardeşime aynen katılıyorum. bir mıknatısla yakıt tasarrufu olsa fabrikalar o kadar uğraşacaklarına bir mıknatıs koyup yakıtı kendileri düşürürdü. hava filtresi ise mantıklı geliyor fakat onun da mahzuru tozları iyi filtre etmemesi olabilir. hava kanalları ne kadar büyük olursa o kadar toz motora girer ve aşınma fazla olur. şunu düşünmek lazım bu filtreleri fabrikalar neden OEM olarak kullanmıyor?
Atilla amca filtrede gözenekler büyük değil vede özel yağları ve temizlik ürünleri var bunlar sayesinde gayet verimli bir şekilde toz tutma kapasitesine sahip