0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaşım 33 ben daha gencim , biraz önce Tokat'tan yaşadığım ilçeye geldim,.arabada tek olmamdan dolayı ,arabayı inanılmaz sert kullandım ,vsc ve anti patinaj lambası hiç sönmedi desem yeridir ,160-170 km ortalamayla geldim ,yol bilgisayarı 8,5 litrenin üstüne hiç çıkmadı ,bu şekilde benzinli bir aracı kullansam kesin 12-13 litreleri görürdü ,daha otobana çıkamadım ama 200km ve üstünü 9litre ortalamayla çok rahat göreceğine eminim ,üniversite yıllarında kullandığım 306 gti 'i aratmayan bir motoru var ,ivmelenmesi aynı onun gibi ama aralarında yakıt konusunda korkunç bir fark var ,gti sıkıştırırsan 15 litre ve üstünü çok rahat görüyordu
Yol bilgisayarını yolda giderken sıfırlayınca 100m sonra göstermeye başlıyor. Sanırım her 100 metrede bir genel ortalama alıyor. Diğer sistemleri bilmiyorum ama bana anormal gelmedi.
geçen hafta depoyu fulledim ,şehir içinde toplam 180km ancak gittim ,mazot göstegesi resmen yarım depoya düştü,sizce bu bilgisayarın neresi doğru,ferrari olsa ancak bukadar yakar,bu artık sayısını benimde unuttuğum aracımdan bir tanesi hiçbirinde böyle saçma bir yakıt göstergesi görmedim
Ben sizin yol bilgisayarınızdan bahsetmiyorum. Çok sıkıntı çektiyseniz, servise götürün.
Arkadaşlar bu arada Verso dizelin piyasan kaldırıldığı haberi tamamen yanlış. Sitesine girip bakabilirsiniz 2012 model verso 67.400 tl Borovalı toyota ile konuştum yok öyle birşey satışı devam ediyor diyorlar... Hemen paniğe kapılmayın.. ötv zammından hemen sonra 2012 model verso görülmüyordu listede ve sadece 2011 modeller vardı.. bunun sebebini de dizele olan yoğun talebe adapazarı fabrikasının yetişememesi olarak açıkladılar.. verso ya devam yani
valla güncel modeller içinde 80.000 tl nin altında bir 2000 dizel kalmadığı için 54.000 tl ye bu arabayı almış biri olarak kendimi çoook şanslı hissediyorum.. evet maalesef haberler doğru.. 2.0 dizel verso gelmicekmiş ama belli olmaz böyle derler 2 ay sonra tekrar satışına başlarlar.. ama bence hiç ama hiç üzülecek bişey yok bunda 1.6 benzinlisi bile 50.000 tl yi geçmiş fiyat olarak.. bu fiyata 2.0 d4d konforu yaşayan son mohikanlar biziz
Arkadaşlar 10000 km bakımı için ankarada 3 servisten fiyat aldım.370-340 ve 303 tl dediler sizce nasıl fiyatlar? yaptıran arkadalar varsa paylasalım.