0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
parça sıkıntısı olacağını sanmam ,gövde 1.6 benzinli versonun aynısı ve üretilmeye devam edecek ,motor desen toyotanın avansis ve birçok modelinde kullandığı güncel bir motor , ikinci elide diğer markalara göre fazla zarar ettirmez ,arabanın üretimi dursa bile . bu arabanın kıymeti bundan sonra ortaya çıkacak ,çünki daha üretilmeyecek ,aynı motorlu avansisi almak için bile 90 milyar verilmesi gerekecek ,bundan önceki aracım dizel corollaydı arabanın görselliği için diyecek bişeyim yoktu ama motoru gerçekten zayıftı ,birde yüklü ise yola gitmek tam bir eziyetti ,bende motoru güçlü içi geniş bir aile aracı arayışına girdim ,bu aracı 55 bin tl ye görünce üzerine atladım ,yolda giderken altınızda motoru zayıf ferrari bile olsa insan arabadan soğuyor ama versonun muhteşem gücü insana herşeyi unutturuyor ,bu benim 5.toyotam olduğu için sağından solundan gelen sesleri pek dinlemiyorum ,çünki kullandığım bütün toyotalardan aynı sesler geliyorduyakıt konusuna gelince ,daha önce kullandığım dizel corolla şehir içinde 270krş civarı yakıyordu,arkadaşımda 1.3 opel astra dizel var oda 280 krş yaktığını söyledi ,megan 1.5 dizeli olan bir arkadaş 260 krş yaktığını söyledi,yani düşük hacimli dizellerle ,versonun 2.0 dizel motorunun yakması arasında büyük bir fark yok ,versoda 290 krş yakıyor .versonun gücü için yılda diğer arabalardan 1 milyar fazla vergi vermeyi ben göze alıyorum ,çünki benim tek eğlence kaynağım arabam ama şu bir gerçek versonun yol bilgisayarı ve yakıt göstergesi çok saçma çalışıyor ,ben depoyu fulleyip sonra km yi sıfırlayıp ona göre yola gidiyorum
yol bilgisayarını sıfırladıktan sonra 6.7 litre gösterebildiysen sana helal olsun,ben 10 litrenin altına düşürememiştim ,sana tavsiyem şehirler arasında sabit bir hızda giderken sıfırla ,ozaman bir nebze yol bilgisayarı kendine geliyor ama şehir içinde sıfırlarsan 10-11 litrenin altına kolay kolay düşmüyor.yol bilgisayarıda ,yakıt göstergeside doğru çalışmıyor .toyotanın acilen verso için güncel yazılım çıkarması lazım .
Sizce bu yazılımla giderilirmi yani oluyorsa bunu toyotaya bildirelim derim...
herkese selamun aleykum verso dizel ile taksim meydandan avcılar denizköşklere 30km yakıt ortalamam sahile kadar tam 4.0 bi yokus var onu cıkarken 4.2 oldu nasıl:))))
4 litre 4,2 litre müthiş. Ben henüz 5,5 litenin altını gormedim tebrikler.
benim yaşadığım yerde sakin kullanımda şehir içi 8 litrenin altına kesinlikle düşmüyor ,aşırı derecede zorlarsamda 9 litre civarı yakıyor
Ahmet bey siz kendi aracınız olduğunuz için bi de belli bi kullanım tipi olduğu için 9 lt geçmiyorsunuz verin birde genç birine bakalım ne olcak..?