0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dört sene vw caddy kullanmış biri olarak,yeni verso 1,6 caddy kadar seri değil. caddy 5 ile çıktığım rampaları verso 3 e düşüyor.
Caddy 1.9 tdi. motor bu yüzden 1.6 ya göre elbette tork yani güç açısından fark edecektir. Ancak kullandığınız araç 1.6 dizel verso mu yoksa benzinli verso mu? Şayet benzinli ise dizele göre bu fark çok normal bir durumdur. Bu birazda yokuşa girme alışkanlığı ile alakalı olabilir. Rampalara 1.9 tdi deki gibi 1.6 motor ile girerseniz araç bayılabilir. Rampalarda biraz daha yüksek devirle girmenizi öneririm.
selam 2011 model 1.6 132 ps benzinli-lpg. 5 aydır kullanıyorum.caddy den sonra performans olarak tam bir hayal kırıklığı.sizin dediğiniz gibi kullanmaya alışıyorum ama yinede vasat.dört yıldır dizele alışmışım,buna alışmak zor olacak.
Şöyle düşünün, ağırlıklar neredeyse aynıyken, tork olarak yarı yarıya düşmüş oldu motorunuz...Beklentilerinizin de bu duruma ayak uydurması gerekirdi diye düşünüyorum, yoksa hayal kırıklığı kaçınılmaz...
Bu konu 2.0 d-4d verso konusu 1.6 benzinli değil. 1.9 tdi caddy ile 2.0 d-4d kıyaslanamaz bile. caddy nin 230 u falan görecegini zannetmiyorum.
Herkese Merhabalar,2006 Versomu sattım yeni araç arayışındayım. Sormak istediğim 2.0 d-4d versolara serviste hız sabitleyici takılıp takılmadığıdır. sattığım araç için forumda konu açmıştım ama kolay şekilde takılmadığı için uğraşamamıştım. Çok geçmedi sattım zaten aracımı.
Verso 1.8 multidrive s satılmaya baslanmış. fiyat 80-90 bin bandında. Demekki bizim motoru tekrar piyasaya soksa minumum 85 bin diyecek fiyatına. Ama ulkedeki bu vergi politikasıyla ne 1.8 ne de 2.0 motorun pek satılacağını dusunmuyorum.
1.8 ler 80-90bin olsa keşle. Manuel109 binle otomatik 118bin bu fiyata 1.8 satma sanşı yook indirimde yapmamışlar bu motora.. .1.6 dizeli 80 binken neden 1.8 dizele 108 lira verir ki insan...