1- 2011 dizel versolar 5 kişiliktir.
2- 6 aylık vergisi 1147,5 liradır. 2014 itibariyle vergisi bir alt kademeye düşeceektir yaklaşık 885 liraya.
3- ben 3 bakıma girdim 10000-20000-30000 hiçbiirnde yağ eksiltmedi turbo sorunu su ana kadar yok duydugum. motor zaten avensis 2.0 dizel ile aynı motor.
4- dizel otomatik modeli yok. manuel vites olarak satıldı tüm 2.0 dizeller. Onlarda da standart olarak sunulan yokuş kalkış sistemi var. gayet iyi calısıyor ama zaten sanzıman o kadar iyi ki onu bile kullanmaya gerek kalmyıor.
5- ikinci elde değer kaybı derken sıfırı satılmıyor su an. Alan arkadasların cogu 55000 gibi bir fiyata aldı sıfırını 2011 de. Su an benim tahminim hatasız olanlar 48-50 civarı satılır. Ama toyota bugun bu arabanın sıfırını satmaya kalksa minumun 80000 e falan satabilir. malum su an avensis 2.0 dizel 99000 lira:) ulkemizdeki vergi politikalarından dolayı.
Abdullah bey umarım faydalı olmustur verdigim bilgiler. Kafanıza takılan bişey olursa sorun elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya calısırım.
Verso 1.8 multidrive s satılmaya baslanmış. fiyat 80-90 bin bandında. Demekki bizim motoru tekrar piyasaya soksa minumum 85 bin diyecek fiyatına. Ama ulkedeki bu vergi politikasıyla ne 1.8 ne de 2.0 motorun pek satılacağını dusunmuyorum.
1.8 in tekrar satışa başlaması güzel bir gelişme, zira aracın hakkı 1.8 motor ve cvt şanzımandı, 1.6 motor bu araca yetersiz kalıyor ve sarfiyat artıyor, 1.8 motor getirdiği avantajlar nedeniyle sarfiyat olarak 1.6 ile aynı ortamalayı tutturuyor, ancak toyotanın 1.8 araçlar için belirlediği fiyatı biraz aşağı çekmesi gerekli zira rakip markalarda alternatifler çok daha ucuz kalıyor
1.8 de fiyat ayarlaması olursa hemen elimdeki aracı yenileyeceğim, zira ben 2004 1.8 mmt kullanıyorum ve çok memnunum
Toyota Toyan-ANKARA 40000 bakımı için 750-800 arası fiyat verdi telefonda daha da yetkili servise gitmeye gerek yok. Garanti vs. deyip milleti soyuyorlar.
yurtdışında bizim araçların yıllık bakım periyotları ve yağ değiştirme aralıkları araştırmalarıma göre 15000 km arkadaşlar. Türkiyede 10000 km de çağırıyorlar. Başka araştıran arkadaş varmı? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Diğer arkadaşlar da bilgilenmiş olur. Ben internette araştırmalarımda 15000 km olduğunu gördüm bazı ülkelerde. Eğer gerçekten boyleyse boşu boşuna erken gitmeye gerek var mı bilmiyorum.
1.6 dizel verso 80000 den baslıyor. 2.0 dizeller 45000 e satılıyor 2.el. Vahim bir durum. Satan arkadaşlar iyi ki satmısım mı diyor yoksa pişman mı oluyor?
şu ortamda 2.0 dizeli satmanın gereği yok ki, elinde olan kullansın derim, ama 1.6 benzinli varsa elinizde o zaman dizele geçebilirsiniz yada 1.8 otomatik benzinliye anlarım, zira 1.6 benzinli modeller ağırlık nedeniyle hantal kalıp sarfiyatı artırıyor
50000 km ye yaklastım. şehir dışı 100-120 arası 5 litre civarı yakıyor. Sizlerde durum nedir?
Merhaba
Aracım 57000 Km de şu anda şehir içi 7,5 lt / 100 km şehirler arası 6,2 lt / 100 km yakmakta 2.0 lt dizel ve güçlü bir motora göre bence makul linea 1,3 multijet kullandım 4 yıl boyunca şehir içi 6,5 lt şehirler arası 5,5 lt altına düşmedi performans ve rahatlık desen yarısı etmez
Dört sene vw caddy kullanmış biri olarak,yeni verso 1,6 caddy kadar seri değil. caddy 5 ile çıktığım rampaları verso 3 e düşüyor.
Dört sene vw caddy kullanmış biri olarak,yeni verso 1,6 caddy kadar seri değil. caddy 5 ile çıktığım rampaları verso 3 e düşüyor.
Caddy 1.9 tdi. motor bu yüzden 1.6 ya göre elbette tork yani güç açısından fark edecektir. Ancak kullandığınız araç 1.6 dizel verso mu yoksa benzinli verso mu? Şayet benzinli ise dizele göre bu fark çok normal bir durumdur. Bu birazda yokuşa girme alışkanlığı ile alakalı olabilir. Rampalara 1.9 tdi deki gibi 1.6 motor ile girerseniz araç bayılabilir. Rampalarda biraz daha yüksek devirle girmenizi öneririm.
Caddy 1.9 tdi. motor bu yüzden 1.6 ya göre elbette tork yani güç açısından fark edecektir. Ancak kullandığınız araç 1.6 dizel verso mu yoksa benzinli verso mu? Şayet benzinli ise dizele göre bu fark çok normal bir durumdur. Bu birazda yokuşa girme alışkanlığı ile alakalı olabilir. Rampalara 1.9 tdi deki gibi 1.6 motor ile girerseniz araç bayılabilir. Rampalarda biraz daha yüksek devirle girmenizi öneririm.
selam 2011 model 1.6 132 ps benzinli-lpg. 5 aydır kullanıyorum.caddy den sonra performans olarak tam bir hayal kırıklığı.sizin dediğiniz gibi kullanmaya alışıyorum ama yinede vasat.dört yıldır dizele alışmışım,buna alışmak zor olacak.
selam 2011 model 1.6 132 ps benzinli-lpg. 5 aydır kullanıyorum.caddy den sonra performans olarak tam bir hayal kırıklığı.sizin dediğiniz gibi kullanmaya alışıyorum ama yinede vasat.dört yıldır dizele alışmışım,buna alışmak zor olacak.
Şöyle düşünün, ağırlıklar neredeyse aynıyken, tork olarak yarı yarıya düşmüş oldu motorunuz...
Beklentilerinizin de bu duruma ayak uydurması gerekirdi diye düşünüyorum, yoksa hayal kırıklığı kaçınılmaz...
Şöyle düşünün, ağırlıklar neredeyse aynıyken, tork olarak yarı yarıya düşmüş oldu motorunuz...
Beklentilerinizin de bu duruma ayak uydurması gerekirdi diye düşünüyorum, yoksa hayal kırıklığı kaçınılmaz...
Aynen size katılıyorum,dizel , tork,turbo motor farkı bencede.
Bu konu 2.0 d-4d verso konusu 1.6 benzinli değil. 1.9 tdi caddy ile 2.0 d-4d kıyaslanamaz bile. caddy nin 230 u falan görecegini zannetmiyorum.
Bu konu 2.0 d-4d verso konusu 1.6 benzinli değil. 1.9 tdi caddy ile 2.0 d-4d kıyaslanamaz bile. caddy nin 230 u falan görecegini zannetmiyorum.
Mesaj Birleştirildi: 19 Haz, 2014 21:04
Pardon ben yeni üyeyim.caddy dört sene kullandım,hiç son hızını denemedim.hız yapmayı sevmem.konuyu hemen terk ediyorum.
Herkese Merhabalar,
2006 Versomu sattım yeni araç arayışındayım. Sormak istediğim 2.0 d-4d versolara serviste hız sabitleyici takılıp takılmadığıdır.
sattığım araç için forumda konu açmıştım ama kolay şekilde takılmadığı için uğraşamamıştım. Çok geçmedi sattım zaten aracımı.
Herkese Merhabalar,
2006 Versomu sattım yeni araç arayışındayım. Sormak istediğim 2.0 d-4d versolara serviste hız sabitleyici takılıp takılmadığıdır.
sattığım araç için forumda konu açmıştım ama kolay şekilde takılmadığı için uğraşamamıştım. Çok geçmedi sattım zaten aracımı.
Takılıyorda servis takarmı bilemem.
Verso 1.8 multidrive s satılmaya baslanmış. fiyat 80-90 bin bandında. Demekki bizim motoru tekrar piyasaya soksa minumum 85 bin diyecek fiyatına. Ama ulkedeki bu vergi politikasıyla ne 1.8 ne de 2.0 motorun pek satılacağını dusunmuyorum.
1.8 ler 80-90bin olsa keşle. Manuel109 binle otomatik 118bin bu fiyata 1.8 satma sanşı yook indirimde yapmamışlar bu motora.. .1.6 dizeli 80 binken neden 1.8 dizele 108 lira verir ki insan...
1.8 ler 80-90bin olsa keşle. Manuel109 binle otomatik 118bin bu fiyata 1.8 satma sanşı yook indirimde yapmamışlar bu motora.. .1.6 dizeli 80 binken neden 1.8 dizele 108 lira verir ki insan...
Kendi adıma konuşayım. Verso'nun edeceği en fazla 60 bin TL'dir bence.
Verso sanki Japonya'da dolmuş olarak kullanılan bir araç gibi geliyor bana. Bize MPV diye yutturuyorlar.