0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu yaşta elinden iyi arabalar geçiyo Allah daha çok versin dostum ailem olanı esirgerken Neyse tekrardan Kazasız belasız kullanman dileğimle gözüm falan yok yanlış anlaşılmasın ufak bi sitem benimki aileme
Yazdıralım lan !! Valla bak
Ciddiyim bende la Şöyle güzel şık bişi yazdıralım en kısa zamanda.Nazara gelecez yoksa
Aaahh ah , Sen benim durumumu bilsen kendi haline şükredersin kesin.. Gerçi bizimde halimize şükürler olsun ama insan aile ile başı noktalarda birleşemiyor.Mesela babama araba konusunu ne zaman açtıysam, ''kendi paranı kazandığın zaman alırsın'' diyor.Ama şu var ki, benim o saatten sonra araba almam beni şimdi olduğu kadar heyecanlandırmayak, Herkes kendi hayatını yaşar... Ve biz kendi penceremizden baktığımızda diyoruz ki; ''Bir daha 20 yaşına gelmeyeceğim''Belki bizimkide egoistçe ama biz sadece babalarımızın egoistliğini görüyoruz.Mesela benim şimdiye kadar kurduğum en büyük hayal e36 cabrio'm olması. Çok büyük paralar kazanmadıkça daha fazlasını istemeyeceğime eminim. Ama o çok ilerisi için... Belki inanmayacaksın ama gerçekteki hayalimi sorarsan; Geçtiğimiz iki yıldır ve önümüzdeki süreçte almak istediğim tek araba murat124(gayet ciddiyim)... Bu kadar küçük bir hayalim var yani. Dört lastik ve dört jant fiyatına alınabilecek bişey... İlk olarak Lcd televizyon alırken istedim babamdan, sonra eve müzik sistemi alırken, sonra mobilyaları değiştirdiler, sonrada evin boyası yenilendi, bunlardan sadece birtanesinin fiyatına mutlu olabilirdim oysa... Ama eve gelen misafirin bakış açısı, insanların ''daha 20 yaşındaki gencin altına araba çekmişler'' dememesi babam için daha büyük bir önem arzediyordu her zaman... Bunun babamın bana olan güvensizliğiylede alakası yok, öyle olsaydı ben 18 yaşındayken çalışmam için altıma ticari taksiyi vermezdi.. Ama bazı hususlarda zihniyeti değiştirmek imkansız be hacım... Ondan dolayı kafaya takma yani.. Tek değilsin. Bu tür gereksiz şeyler içinde ailenle aranı bozduğunda iş daha kötüye gidiyor.
ABİ beyaz değilmiydi auris..NE oldu güneşte mi kaldı..Açıklam beklıyoruz acilen oguzhan hemen...
Adil'in söylediğine göre arabayı Solaryum'da unutmuşlar
uvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv...........
trabzon da bi tane attı,Yarisi almamışlar mı daha aşağı?