0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Senin camların hepsi otomatik,kapı anahtarının biri U.K'li digeri düz,benim camların sadece sürücü tarafı otomatik,anahtarlarımın ikisi de U.K'lı DFM marka minibüsleri biliyorsunuz.Onda bile isiklandirma var.Hatta 26 bin TL'lik DFM'de Navigasyonlu DVD bile var Oguzhan ne Dörtnal'ı ne Dörtnal'ı ? Tekerler düzelmezse arabayı teslim ettirtmeyecegim.Sen şimdiden 50 TL bahşişi hazırla tekeri sonra düzeltiriz
konu ile alakasız ama aurislerde de mi cam açma kapama düğmeleri ışıklandırmasız ?
Bir an ogrenci olduğunu unuttum Oğuz Uygun bir zaman da duzeltirsin nasipse
Cok kısa ve net özetlemek gerekirse 110 bin TL'lik Rav 4'te bile isiklandirma yok.Hatta ve hatta Mazda'larda bile yok
Emrah ben Auris alalı 2 ay oldu 4 kapıda cam açma ışıklandırmalı.
Benimkide öyledir herhalde 2012 model mi aracınız ?
Evet 4 kapıdaki auto cam açma ışıklandırmalı.Diresiyon üstündeki tuşlar hatta aynaları ayarlayan düğmeler bile kardeşim sen rahat ol...
Merak eden varsa birşey daha söyleyim eskilerde yol bilgisayarı button u göstergelerin üzerindeymiş,yenilerde direksiyon üzerindeki Disp yazan tuşla kumanda ediliyor o yönden de sıkıntı yok.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle inşallah...
Çok teşekkürler Araç son derece keyifli görülüyor, bir kavuşsaydım
110 Binlik Rav da yok belki bilmiyorum ama 40 binlik Auriste var.Bazı arkadaşlar alaycı yaklaşmış sanki,eski Auris lerde olmayan bir çok şey var yenilerde
Teyp bluetoothlu galiba, ne özellikleri var teybin ?
Peki sondaki smile dikkat ettiniz mi? Bence alaycı bir tavır degil bilakis üzüntüyü işaret ediyor.Bende Toyota sahibiyim Audi A8 ya da Brabus E63'e binmiyorum