0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Tosun
Her neyse var veya yok.Yarın araca bakar olup olmadıgını öğrenirim.Bugün sunu farkettim Auris'in bazı detayları Corolla'ninkinden daha iyi
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Evet, kesinlikle.. Mesela kapı döşemeleri ve cam açma kapama düğmeleri.. Corollada plastik aksam ön plandayken, auriste kumaş döşeme ağırlıkta. Özellikle cam açma kapama bölgesindeki dikişler baya hoşuma gitti
Zaten en cok hoşuma giden kismida orası oldu.Genelde deri dosemeli araçlarda bulunan bir dikiş ayrıntısı var.Ama bildigim bir sey var o da şu; Toyota'da lüks'u kaliteyi hissetmek yasamak istiyorsak alınacak tek model var.Land Cruiser(nokta)
Emrah ben Auris alalı 2 ay oldu 4 kapıda cam açma ışıklandırmalı.
aman ergün abi beni çok mutlu ettin yaa ).. yanlış anlama biz burda toyota adına üzüntümüzü paylaşıyoruz.. yeni yariste soft göğüs var... makyajlı auriste de ışıklandırmalı tam otomatik cam açma olayı varsa yeni corolla bunların sentezi olur .. bende ilerde almayı planlıyorum bir toyota.. şu an abimin ki çekiyo kahrımızı ama atanırsam ilk işim toyota araştırmak olacak ... Allah kısmet ederse.... belki senden çok sevinmişimdir bu ışıklandırma olayına o derece
İnşallah Emrahcım,o eksiklikler önceki kasalarda kaldı.Benim Auris 2011 Comfort Extra,İnşallah senin Auris 2012 Elegant olur
Hayırlı olsun Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin..Gerçekten yaş 21 mi ?
Oğuzhan genç yaşta memur arabasına binen ilk üyemiz değil ya Hikmetcanda 20 yaşındayken beyaz auris almıştı.. Genetiğimizde var sanırım.. Buda Hikmetcanın aurisi;http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/303699_10150308517735308_595755307_8428628_1603075882_n.jpg
Bu yaşta elinden iyi arabalar geçiyo Allah daha çok versin dostum ailem olanı esirgerken Neyse tekrardan Kazasız belasız kullanman dileğimle gözüm falan yok yanlış anlaşılmasın ufak bi sitem benimki aileme
Hac ım hayırlı uğurlu olsun tekrardan.Yazdırıyor muyuz birer tane "Babam Sağ Olsun" yazısı