0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konu ile alakasız ama aurislerde de mi cam açma kapama düğmeleri ışıklandırmasız ?
Cok kısa ve net özetlemek gerekirse 110 bin TL'lik Rav 4'te bile isiklandirma yok.Hatta ve hatta Mazda'larda bile yok
Hayırlı olsun beyaz çok hoş duruyor;)
aracın cok güzel güle güle kullan beyaz bir ayrı güzel
kazasız belasız iyi günlerde kullan Oğuzhan, en güzel araba kendi arabandır memur işçi farketmez
Araba güzel, plaka güzel Hayırlı uğurlu olsun,güzel günlerde güle güle kullan
Hayırlı olsun Oğuzhan, bizim apartman yöneticisinin de Aurisi var, ona sorunca Emekli Arabası demişti bana ne diyeceğimi şaşırmıştım
Hayırlı olsun inşallah
hayırlı olsun.. güle güle kullanın
Hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz temennisiyle....
Plakası da kendi de güzel.Hayırlı olsun.
hayırlı olsun Oğuzhan güzel günlerde binmeyi nasip etsin Allah
Hacım hayırlı olsun tam hayalım beyaz renk Merak etme corollaya göre daha spor kalıyor.Tecrubeyle sabittir ama corolla'dan daha sert debrıyaj ve vites gecişine hazır ol.(ama seninki 6 ılerı belkı buda yumusaktır bilmiyorum ) ama oda spor arac sürüyorsun hıssı verıyor vites topuzunun yukarda olması ayrı bır zevk valla ben zor alıstım aurise ama baya bır mutluyum.İnş sende mutlu kalırsın
Rodaj süresini düzgün tamamlada denelim bakalım yürüyecekmi. Hacı dizel araba için tavsiyem;ilk 5000km arabayı kullanırken kalkışlar haricinde 2000 devirin altına düşme, 3500 devirin üstünede çıkma hacı,ilk başlarda mümkün olduğunca araca fazla gaz vermeden kullan.Motor parçaların doğru şekilde aşınırsa yazılımsız halde çok güzel uzayabilir araban, dizel motor sonuçta yormamak gerek.Gerçi sen benden daha iyi bilirsin 200SXcisin sonuçta.. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan..
Anam parmaklarım Millet duydunuz mu? Oğuz'a sag ve sol tekerleği eğri Auris satmışlar.Adil düzeltilmesi zor dedi ama hayırlısı Çarşamba gunü göreceğiz artık
Ona dikkat etmedim, ama 4 kapıdada auto özelliği var