0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya o kadar da söyledim aman dikkat edin diye elemanlara. Oğuzhan a nasıl anlatırız bu durumu şimdi, senin araban fazla bronzlaştı diye.
Ahanda Oğuz'da geldi Adil
Sarışının adı Esmerin tadı demişler ama Oğuzhan
Gördüüüm ( Çaktırmaa )
Fotoğrafları görünce sesli güldüm resmen Kız arkadaşım olsa, böyle heyecanlı beklemezdim açıkçası Ben beyaz tenli sevdiğim için beyaz aldık, esmerleri sevmirem
Oğuz beyaz'in adı esmer'in tadı demişler
Böylece, Özcan abi ve Adil abinin sarışınlara olan ilgilerini öğrenmiş olduk
İyi bakalım öyle olsun. Arkadaşlar Yarın saat 11:00'da Oğuzhan 06UZ una kavuşuyooooorrrr......
Allah kolaylık versin kardeşim, yarın görüşürüz. Sen eğitime devam hadi iyi geceler.
Abi babam 11 de gelecekte ben 11.30 gibi ancak gelcem Okulda sunumum var, hala ona çalışıyoruz
Adil Abi'n sana bı kıyak yaptı ve teslimat törenine Marmara Park'in servis/ulaşım müdürü Özcan MUSAOGLU,Toyota Turkiye Ceo'su Ali Haydar BOZKURT,Turkiye Aptal Sarisinlar Konfederasyonu baskanı Esra ve Ceyda kardesler,Banu ALKAN,Ferhat GUZEL ile ulusal ve yerel medya mensupları hazır bulunacak.
Sabah 8'de uyanabilirsem yanında olurum Oğuz... Sevincine ortak olmak isterim.Bu arada Toyota'in LC'den sonra en dolu aracı Auris.Dört camı tam otomatik ve diğer araçlarda olmayan bazı detaylara sahip yeni Hilüx'in direksiyonu da cok guzel olmuş.Dört kollu
Ooooooo oğuz o 2003 Corolla'da da var diyeceğim ama 2003 Terra'da ki bazı seyler 2011 Comf.Ex'da da yok 2011 Corolla'lar da var şükür.Ncap sagolsun.Bu özelliğe sahip olmayan araçlar maalesef 5 Yildiz alamıyorlar