Gönderen Konu: TCT Yıkım Sayfası :P Üyeler Hakkında Yorumlar...  (Okunma sayısı 46783 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: TCT Yıkım Sayfası :P Üyeler Hakkında Yorumlar...
« Yanıtla #140 : Kasım 24, 2011, 11:55:58 »
Acaba Mersinliyim desem :P

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Kasım 24, 2011, 11:55:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Kasım 24, 2011, 13:15:44 »
Vaaaaaayyyyyyyyyy beeee.. :D

taşkın nerelerdesin öyle sen... daha sık uğra hatta bundan sonra benim yerimede yaz buralara...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Kasım 24, 2011, 17:52:01 »
birkaç gün girmedim 8 sayfa yazmışsınız maşallah.... ne zaman yazmaya kalkışsam hasta geldi akşamları da giremedim bir türlü bu haftasonu misafirim gelecek ;) haftaya yazacağım ama çok acımasız olacağım beni bekleyin......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Kasım 24, 2011, 21:57:57 »
Haftasonunundan once yazaydin keske yahu, simdi ne olacagi belli olmaz. Korkuyorumm...
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #144 : Kasım 25, 2011, 12:02:55 »
eminiimm canım eminiiim  :lol:  :alkis:

şekeeerr şekeerr bu kızz şekerr  :hurra:  :dans2: :dans3:

Şimdi oldu işte:)))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Kasım 26, 2011, 11:43:28 »
Bütün sayfaları okudum, bundan daha güzel, daha objektif bir yorum göremedim :rofl:

ACD: Üye ve bölüm yöneticisi
Mesut:  Üye ve bölüm yöneticisi
ahmet kırık: hiperaktif üye ve bir süreliğine vönetci
Hande: Üye ve bölüm yöneticisi
Erdem: Üye ve Angara organizatörlerinden
Murat: Büyük başkan
Ceyhun Akay: Üye ve Ankara ahalisinden
Arda DERİNKAYA: Üye
Kemal Aksüyek: Hondacı üye
fatih koçak: Üye
Vedat Nurkan GÜLEN: Tanıştığım Üye
Alperen Kayımoğlu: Hemşerim Üye
Sercan Karabulut: Üye
Ercüment Enes KOLUMAN: Üye
oktay okyay: Tanıştığım Üye
Ali YILDIRIM: Ne zaman Adili arasam biraz önce orda olan/araba alan/araba satan/servise gelen/servisten  giden/freni öten yıllardır görmediğim üye. Micranız hayırlı olsun ;)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #146 : Kasım 26, 2011, 11:45:21 »
Bütün sayfaları okudum, bundan daha güzel, daha objektif bir yorum göremedim :rofl:

:D :D :D :D :D
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Kasım 26, 2011, 11:49:33 »
koptummm abii yaa :D
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #148 : Kasım 26, 2011, 18:28:11 »
Aynen abi yaa fırsat bulup yazamadım bende inan :(  oturup özene bezene yazmak istiyor insan....
      Herkese kucak dolusu merhabalar.Sanırım yazma zamanım geldi :)
BURAK TOLGA ERDOGAN:Forumumuzun en Toyotaci uyesiydi.Toyota motorlarinin her turunu billirdi.Ama maalesef elim bir kaza sonucu gene yasta BURAK ve iki arkadasimizi kaybettik.Allahtan kendilerine rahmet diliyorum.Burak'i asla unutmayacagim.Ruhun sad olsun kardesim...

AHMET CAN DİL:Ahmet'i hep,yeni geldiğinde sözlerini yazdığı "Ankara'dan Elvan'dan dolan da gel Sincan" sarkısı ile hatırlıyorum.Ahmet sınıfta arka sıralarda oturup dersi kaynatan,askılı kısa pantolonlu,haylaz,tonton,yanaklarından koparılırcasına makas alınan tatlı bir çocuk olarak gördüm hep.Yöneticiliğinden sonra güzel bir değişim yaşadı(forum ortamındaki görüşlerim).Her ne kadar vakti zamanında soy'daşlarım ile ayrım yapmaksızın yaptığı sert eleştiriler yapmış olsada,farkında olmadan beni kırıp üzmüş olsada az çok kendisini tanıdığım için Es geçtim bazılarını.Bazılarınıda Murat Küden aracılığı ile düzeltirtme gereği duydum.Sonuc olarak sevdiğim kardeşlerimden biridir...

ATİLLA SEZER:Ahmet gibi ağır tonajlı,yüreği gerçekten sevgi dolu koca bebek adam.Atilla Ati diye kayıtlıdır bende.Her ne kadar şu aralar facebook'tan oyun isteği gönderip beni deli etsede seviyorum Atilla'yı...

AHMET ÖZKÖK:Amerika Wisconsin'den TCT üyemiz.Aslen İzmitlidir.Amerikada iki çocuklu güzel bir aileye sahip,iyi aile babası.Kendisi ile şahsen tanışma fırsatım olmadı.Yardımsever arkadaşlarımız ile uzaktanda olsa arabasına az müdahale etmedik.Çok saydıdeger ve beyefendi bir kişiliğe sahiptir.Uzun zamandır online değil ve özlediğim arkadaşlarımdandır.

ALİ RIZA TEKSAN:Forumumuzun nadide öğretmenlerindendir.Güzel paylaşımlarda bulunan güzel bir arkadaşımız.O da uzun zamandır online değil ama unutulmayacak arkadaşlarımdan.

AHMET EGESOY:Kesinlikle boşa kürek sallamayan bir abimiz.Ahmet abiyi üzerinde beyaz önlük ile bilim adamı edasında yaptığı yorumlar ile hayal ederim hep.Yeterki bir iddia da bulunun.Hemen bilimsel olan cevabını bulur paylaşır

ADİL ULUTAŞ:Adil 2008 yılından buyana tanıdığım ama bizi yanyana görseniz 15-20 yıllık arkadaşız diyebileceğiniz kadar yakın bir arkadaşım.Forumumuzun Ali YILDIRIM-Alper SINAV ve benim aramızdaki habercisidir :) İyiki varsın Adil :)

ALİ YILDIRIM:Değerli arkadaşlarımdan biridir.Sık sık ve sancılı araç alım süreçleri yaşayan bu sürede benide o sancılı anlara farkında olmadan sürükleyen dost....

AYDIN DONUK:Forumumuzun bölüm yöneticilerinden ve FOTORAMA FOTOĞRAFÇILIK AŞ'nin yönetim kurulu başkanıdır.Kendi gibi güzel eşi ve dünyalar kadar güzel gözlere sahip(Maşallah) Ayvin'in babası.Neşeli,keyifli dört dörtlük bir arkadaşım...

ALPER SINAV:Teknoloji müdürümüz.Avatarına koyduğu ilginç bir fotoğraftan dolayı kendisine geç ısındığım nadir bulunan arkadaşım.Saygıda kusurda bulunmayan,sakin ve güzel insan.

BERKAY PARMAKSIZ:Civciv sarısı Civic'li genç forum üyesi arkadaşımız.Etliye sütlüye karışmayan güzel kişilik

HAKKI SAYGILI:Canım CİĞERİM arkadaşım.Hedefi 12'den vuran,forumumuzun Asayiş amiri.Gözünden hiç bir şey kaçmaz.Anında sirenlerini çalıştırır ve konulara GEREKLİ müdahaleyi yapar.Bir nevi yardımcısı sayılırım."Pek bir Dikkatli Toyotacı" ünvanımı bana verek kişidir.Hakkı'nın her yorumunda canım Ciğer Şiş kebap çeker....

HAKAN ÖZTÜRK:Bir kişiye gerçekten abi olacak ve abi ünvanını gerçekten hak eden biri.Bukalemun gibi herkese uyum sağlar.Çocukla çocuk büyükle büyük olur.Çok kibar ve gönlü zengin bir insan.Seni tanıdığım için şanslıyım.İyiki varsın abi...

MEHMET KAN:Avtarında da belirttiği gibi dünyanın öbür ucunda yaşayan saygı değer,efendi güzel ve yararlı paylaşımlarda bulunan saygın arkadaşlarımdan.Uzakta olmasaydı hemen hemen bütün buluşmalara katılabilecek aktif kişilik.Dünyanın öbür ucuna sonsuz saygılar...

UMUT ÇELİKEL:Forumumuzun en neşeli abilerinden.Dağı taşı,çamur içinde debelenmeyi çok seven,aldığı sıradan Toyota'ları bir sanat eserine çeviren mükemmel derecede keyif adamı...

MURAT İSKEFİYELİ:Forumumuzun öğretim üyesi.Paylaşmayı,insanlığı seven adam gibi adam.Ondan binlerce defa Allah razı olsun en büyük sıkıntılarımı sayesinde sıkıntının "S" sini bile yaşatmadan çözümlemeyi bildi.Mükemmel bir aile babası.Ondan öğrenebileceğim çok şey olduğunu düşünüyorum.En büyük ortak noktamız otobüs...

TUNCAY ŞAHİN:Mardin bozkırında zor şartlar altında görev yapan Radyasyonun efendisi. Saygı değer,paylaşımcı,yardım sever güzel bir arkadaşım.Altınoluk'ta olduğum dönemde Ankara'ya geldiği için tanışamadığım Entep ahalisi...

OGUZ 400:Forumumuzun öğrenci tayfasından.Saygıdeğer efendi bir arkadaşım.Ona bu uzun hayat yolunda başarılar diliyorum.Umarım Beyaz At'ını 200sx gibi kirli gömeyiz :D

MUHAMMET YAMAÇ:Zehir hafiye,iyi aile babası,sakin konusma tonu ile bana eczane gibi geliyor.Bazı sırlarımı paylaştığım arkadaşlarımdan.

VEDAT NURKAN GÜLEN:Vedat için ne söylenebilirki.İNSANCA,İNSANA YAKIŞIR yorumları ile taktir ettiğim,saman altından espiri yürüten içten ve doğal arkadaşım...

KEMAL AKSÜYEK:İnsanlar seni tanımadıkları için yorumlarını yanlış anlasalar da bazen benim bile of dediğim gereksiz yorumlarda bulunabiliyorsun.Bu seni sevmediğim anlamına gelmez tabi.Kemal abi ile ortak noktamız müzik.Soy'umu bilmeden soydaşlarım hakkında yaptığı kuruyu ve yaşı bir arada yaptığı yorum ile kalbimi kırdığı için İzmir otomotiv fuarına gitmedim.Kemal abi gibi öğretmen emeklisi birinini ulu orta bu tarz yorum yapmasını kendisine yakıştıramadım.Beklemediğim bir davranışta bulundu.Benimde rahatsız olduğum,bazı soydaşlarımın hoş olmayan tasvip edilmeyen davranışlarını hepimize mal etmesi hoş değildi.Yinede saygılarımla Kemal abi.Seviyorum seni....

TÜRKAY SARIKAYA:İzmir ahalisinden öğrenci arkadaşım."Türkay gidelim" dediğimde "nereye" demeyen forumumuzun AĞIR BASAN'larından.Saygılı efendi bir kişilik.Bu güne kadar ne bana nede başka bir arkadaşına saygısızlığını veya olumsuz bir davranışını görmedim...

GÖKMEN ELGÜN.Ünlü Takırtukuris (Auris) sahibi.Forumun AĞIR BASAN'larından.Takırtukuris sonrası Reno'cu oldu....

MESUT AKIN:Forumun yeni babalarından çok yönlü,becerikli,aktif ve sosyal bir arkadaşım.Sert çıkışları ile yanlış anlaşılan aksine kafa dengi güzel insan...

İSMAİL HACI TİMURCİOĞLU:Forumumuzun Uşak'larındandı.Kendi isteği ile forum üyeliği silindi.Tam bir Karadeniz uşağı.Telefondan ve Facebook'tan sohbetimiz arkadaşlığımız devam ediyor.Çok hassas ve bir o kadar da kaplan gibi biri.Tanımayan arkadaşlarımızın tanımasını isterdim...

FERDİ VE ERDİ KARDEŞLER:Ferdi eski bölüm yöneticilerimizden.İşi nedeni ile artık eskisi gibi aktif değil.Ama bir telefona dünyaları önünüze serecek bir arkadaşım.Erdi ile saygılı ve efendi kişiliğe sahipler.Tanımaktan memnun olduğum arkadaşlarım...

OKTAY OKYAY:Oktay ile fazla bir bilgiye sahip olmasam da genel anlamda güzel bir insan.Yüz yüze tanışmak istediğim arkadaşlarımdan...

NAGİHAN UYANIK:Forumumuzun kızı.Aktif,paylaşımcı ve efendi,ağırbaşlı kardeşim.Kız kardeşim yok ama o kadar severim Nagihan'ı...

HANDE BAYRAM:Terlik ve Süpürge ustası,Toyota sever doktor arkadaşım.Forum küçükleri bir ara kendisini bezdirse de terlik taktiği ile herkesi etkisiz hale getirebildi.Çok çekti kendisi çoookkkkk...

GÜLSÜM KORKMAZ:Tanımak istediğim arkadaşlarımızdan.Aramıza katılalı kısa bir süre olsa da yıllardır bizimleymiş gibi içten ve samimi.En kısa sürede tanışmak dileği ile...

NESLİHAN SEVGİ:Butun sozler,cumleler kifayetsiz kalir diye dusunuyorum...

DOĞAN KELEŞ:Foruma ara sıra gelir konu kilitler,yer değiştirir ve gider.Umut abi gibi o da dağı taşan seven biri...

TUNÇ SAĞNAK:Bordo AE101 ile hafızama kazınan İzmir ahalisinden genç,yardımsever arkadaşım.Kısmet olursa düğününde bulunmak isterim...

TAYLAN ERCAN BİNTEPE:Forumun AĞIR BASAN'larından.Yaramaz,sevimli,külhanbeyi,hatırşinas delikanlı bir kızandır be yaaaaa....

SEÇKİN ÜNLÜSOY:Seçkin dendiği zaman aklıma Oburiks ve Burger King geliyor.Çok kısa bir sürede,ciddi anlamda zayıflaması gerekiyor.Aksi taktirde sağlığını kaybedecek haberi yok.ÖNCE SAĞLIK...

MALİ YILDIZ:Mali abiyi fazla tanımıyorum.Ama sağlam bir kişiliğe sahip ve rakamların efendisi insan...

MURAT KÜDEN:Görünmez el,gizli güç.Yokluğunda bile varlığını iyi hissettiren abimiz.Forumumuzun varlığını kendisine borçluyuz...

ERGÜN GÜRKAN:Harbi Toyota'cı.Toyota merkez ofise geçince aramızdaki forum bağı kopmuş olsa da değerli ve tertip arkadaşım.Yetkili serviste olduğu dönemlerde hemen hemen forumda yardımcı olduğu insan kalmadı.Hepimizde emeği var diyebilirim.Pusat SARSILMAZ diye kayıtlı olduğunda servis bakımları ile ilgili olarak az kavga etmedim kardeşimle...

EMRE AÇIK:İzmit ahalisinden.Uzun zamandır görünmüyor.Ne zaman Facebook veya MSN'de görsem hep yemek yemek ile meşgul.Saat fark etmeksizin yemek yiyen ve bir o kadar da zayıf duran arkadaşımız.

Benden şimdilik bu kadar.Saygılar hepinize.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #149 : Kasım 26, 2011, 18:35:00 »
Abicim, a harfi le başlayınca, "hepimizi sıraya dizmiş" dedim :D

Bilmukabele :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Kasım 26, 2011, 20:18:57 »
Abicim, a harfi le başlayınca, "hepimizi sıraya dizmiş" dedim :D Bilmukabele :)
  Yok yok A'dan Z'ye yikim yapmadim.TCT Belediyesinin on gordugu sekilde yikim yaptim :) Bu arada tesekkur etmek yassah Vedatcim  :kötü:  :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #151 : Kasım 26, 2011, 20:49:33 »
SEÇKİN ÜNLÜSOY:Seçkin dendiği zaman aklıma Oburiks ve Burger King geliyor.Çok kısa bir sürede,ciddi anlamda zayıflaması gerekiyor.Aksi taktirde sağlığını kaybedecek haberi yok.ÖNCE SAĞLIK...
abicim yorumun için teşekkür ediyorum burgerden tiksiniyorum artık hergün yiyince böyle oluyormuş uzun zamandır yemiyorum. daha sağlıklı şeyler yiyorum :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Kasım 26, 2011, 22:08:42 »
Şimdi oldu işte:)))))

yalandan kim ölmüüş :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #153 : Aralık 04, 2011, 02:28:07 »
   Sadık YİLDİZ:Forumumuzun mekanik ustası.Bir telefon ile,İstanbul'da ki yetkili Toyota servislerinin bulamadığı arızayı cozen ve bu sayede Şaban abinin Ocağı'na incir ağacı ormanı dikilmesini son anda engelleyen,efendi,saygılı,dürüst,utangac ve değerli kardesim.Forumda online olamasa da yoğunluğundan dolayı, bir Cok arkadasımızın sorunlarına benim araciligim ile yardımcı olmuştur.
Osman ŞENYURT:Forumumuzun elektrikli isler mucidi.Elektriksel bir cok projeye imza atmıştır.Muhasebeci Mali Yildiz abinin verdigi beyannameleri incelemekten sorumlu Vergi üstadı.Yorumlarını zevk ile okuduğum forumdasim :)

Ahmet konunun adı her ne kadar YIKIM sayfası olsada, forumumuz da yıkıma neden olabileceği üye yok gibi.Bir Cok iyi adam buradayiz.Aramızda kötülüğe ve kötü insana yer YOK :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #154 : Aralık 04, 2011, 04:23:15 »
 Bu konuyu kaçırmışım bir yerden başlamak lazım :)

Seçkin Ünlüsoy: Sınav dolayısıyla na aktif olan iyi bir arkadaş
Kemal Aksüyek: Ayrı bir renk bence forum için
Özcan Musaoğlu: Taşıtlar konusunda oldukça bilgili buluyorum ulaşım sektöründe olduğundan sanırım tam emin değilim
Türkay Sarıkaya: Son zamanlarda göremiyorum forumda tanışmak istediğim insanlar arasında Bemocu olması cabası
AhmetCan Dil: Aynı şekilde olmasa da renkli biri keşke hala Düzce tarafında olsam da tanışsam artı olarak Bemocu tabi
Mehmet Ali Yıldız: Akılda kalan bi profil fotosu vardı değişmiş ordan ince cevaplarıyla hatırlıyorum
Mesut Akın: E12'si ve hobileriyle değerli bir paylaşımcı
Ercüment Enes Kolluman: Yüzücü biri :))
Aybars Akıncı: Enteresan birisi tanışmak istediğim forumdaşlardan
Erdem Köse : 1 ay önceden konuşup ardından görüşemediğimiz tanışmak istediğim angaralı
Hakan Öztürk: Tanışmak istediğim farklı insanlardan sofistike biri

Not: Hiçbir forum üyesiyle reel hayatta görüşemedim daha tamamen forum üzeri izlenimlerdir.
Saygılar..
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #155 : Aralık 04, 2011, 14:48:21 »
Alperen Kayımoğlu: Hemşerim Üye
Aaaa  :o
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #156 : Aralık 04, 2011, 15:43:57 »
taşkın nerelerdesin öyle sen... daha sık uğra hatta bundan sonra benim yerimede yaz buralara...
Nerelerde olalım abi uğraşıp duruyoruz sıcak bi yerlerde buluşsakta muhabbetimizi yapsak hep beraber yine :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #157 : Aralık 07, 2011, 12:16:03 »
ben yazmakta çok geç kaldım.... aslında bunu yazmak başlarda olsa çok daha kolay olurdu.... paylaşılanlar arttıkça ve yüzyüze görüşmeler devam ettikçe insan yazmakta zorlanıyor.....

önce Nagihan..... birlikte harika zaman geçirdiğim sohbetinden esprilerinden çok keyif aldığım kızım....
Neslihan Betül ve Gülsüm hanımlar..... maalesef henüz yüzyüze görüşemediğim en kısa zamanda görüşmek istediğim üyeler.... bu platformda bayan üyeler olarak bu sayıya ulaşılmamıştır tahminimce.... hatta başka otomobil forumlarında da ulaşıldığını düşünmüyorum..... harikasınız kızlar....

beylere gelelim.... nerden başlayacağımı bilmiyorum

önce AnGaRa team demeliyim sanırım.... Ankara ekibinin içinde elbette Dörtnal ustaları da var.... iyi ki foruma gelmişim iyiki hepsini tanımışım desem yeterli olur mu bilmiyorum.... ankara ekibi benim kardeşlerim dörtnalı da evim gibi görüyorum daha ne diyeyim....

(şaka gibi sabahtan beri hasta yoktu yazmaya başladım..... arka arkaya.....töbe rabbim)

önce Ali Yıldırım :) hernekadar kendisi bana kıl olsa da ben onun hayata bakışını duruşunu ve aileye verdiği önemi çok beğeniyorum... saygı duyulası insan..... :)
Adil bey.... her zaman yardıma hazır ama tonsillit olduğunda aramayın dövmekten beter eder.... :D :D :D
Özcan bey daima yardıma hazırdır elinden geleni yapar faideli bir şahsiyettir kendisi....

buraya ilk geldiğimde bana çok iyi davranan ve foruma ısınmama yardımcı olanlar Ahmet Can Türkay ve Hakkı beydir tabi Aydın Beyi de unutmamak lazım.... ve tabi Hazım cığım (araştırmalarım devam ediyo ablacım anladın sen onu :) )

her cuma mesaj atan Ahmet Can ve her Bayram mesaj atan Aydın beyi sevmemek mümkün mü?

İstanbulda tanıştığım İbrahim Emek ve Mehmet Ali beylerle yaptığımız sohbeti hiç unutamam gülmekten karnıma ağrılar girmişti.... Ve Ağva toplantısı Mesut Oktay ve Suray güzel insanlar.....

yazılarını takip ettiğim çok üye var kimi yazacağımı şaşırdım...

Vedat Nurkan... yazılarını fikirlerini seviyorum.... bazen aynı şekilde düşünmesekte üslubunu beni anlayabilmesini seviyorum.... bazen aynı şekilde düşünsekte beni anlayamamasını seviyorum.... iyi ki var.... :)

Tunç ve Duygu... birlikte geçirdiğimiz kısacık zaman sevgisi ilgisi centilmenliği unutmam mümkün değil....

Murat Yıldız.... Beypazarında geçirdiğimiz güzel zaman için bana aldıkları hediye için ne kadar teşekkür etsem az.....

eskişehir ve Ercü... ve ailesi.... kahvealtında çifte hesap ödeyişimiz (bi daha gelirsem ağzını kırıcam sahibinin) :D

Murat Küden hastasıyım...
Alper Sınav hastasıyım.... :D zeka küpü insanlarla bir arada olmak paha biçilmez.....

karman çorman oldu zira bu yazıyı yazmam 2 saatimi aldı hakkında yorum yapmamı isteyenler bana kendilerini hatırlatsınlar..... burda hiç kimse için kötü yazı yazamam ben.... hep güzel anılarla dolu forum.....

Herkesi çok seviyorum.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #158 : Aralık 07, 2011, 14:46:37 »
ben yazmakta çok geç kaldım.... aslında bunu yazmak başlarda olsa çok daha kolay olurdu.... paylaşılanlar arttıkça ve yüzyüze görüşmeler devam ettikçe insan yazmakta zorlanıyor.....

önce Nagihan..... birlikte harika zaman geçirdiğim sohbetinden esprilerinden çok keyif aldığım kızım....
Neslihan Betül ve Gülsüm hanımlar..... maalesef henüz yüzyüze görüşemediğim en kısa zamanda görüşmek istediğim üyeler.... bu platformda bayan üyeler olarak bu sayıya ulaşılmamıştır tahminimce.... hatta başka otomobil forumlarında da ulaşıldığını düşünmüyorum..... harikasınız kızlar....

beylere gelelim.... nerden başlayacağımı bilmiyorum

önce AnGaRa team demeliyim sanırım.... Ankara ekibinin içinde elbette Dörtnal ustaları da var.... iyi ki foruma gelmişim iyiki hepsini tanımışım desem yeterli olur mu bilmiyorum.... ankara ekibi benim kardeşlerim dörtnalı da evim gibi görüyorum daha ne diyeyim....

(şaka gibi sabahtan beri hasta yoktu yazmaya başladım..... arka arkaya.....töbe rabbim)

önce Ali Yıldırım :) hernekadar kendisi bana kıl olsa da ben onun hayata bakışını duruşunu ve aileye verdiği önemi çok beğeniyorum... saygı duyulası insan..... :)
Adil bey.... her zaman yardıma hazır ama tonsillit olduğunda aramayın dövmekten beter eder.... :D :D :D
Özcan bey daima yardıma hazırdır elinden geleni yapar faideli bir şahsiyettir kendisi....

buraya ilk geldiğimde bana çok iyi davranan ve foruma ısınmama yardımcı olanlar Ahmet Can Türkay ve Hakkı beydir tabi Aydın Beyi de unutmamak lazım.... ve tabi Hazım cığım (araştırmalarım devam ediyo ablacım anladın sen onu :) )

her cuma mesaj atan Ahmet Can ve her Bayram mesaj atan Aydın beyi sevmemek mümkün mü?

İstanbulda tanıştığım İbrahim Emek ve Mehmet Ali beylerle yaptığımız sohbeti hiç unutamam gülmekten karnıma ağrılar girmişti.... Ve Ağva toplantısı Mesut Oktay ve Suray güzel insanlar.....

yazılarını takip ettiğim çok üye var kimi yazacağımı şaşırdım...

Vedat Nurkan... yazılarını fikirlerini seviyorum.... bazen aynı şekilde düşünmesekte üslubunu beni anlayabilmesini seviyorum.... bazen aynı şekilde düşünsekte beni anlayamamasını seviyorum.... iyi ki var.... :)

Tunç ve Duygu... birlikte geçirdiğimiz kısacık zaman sevgisi ilgisi centilmenliği unutmam mümkün değil....

Murat Yıldız.... Beypazarında geçirdiğimiz güzel zaman için bana aldıkları hediye için ne kadar teşekkür etsem az.....

eskişehir ve Ercü... ve ailesi.... kahvealtında çifte hesap ödeyişimiz (bi daha gelirsem ağzını kırıcam sahibinin) :D

Murat Küden hastasıyım...
Alper Sınav hastasıyım.... :D zeka küpü insanlarla bir arada olmak paha biçilmez.....

karman çorman oldu zira bu yazıyı yazmam 2 saatimi aldı hakkında yorum yapmamı isteyenler bana kendilerini hatırlatsınlar..... burda hiç kimse için kötü yazı yazamam ben.... hep güzel anılarla dolu forum.....

Herkesi çok seviyorum.....

Merhaba Hande hn,

Umarım enkısa zamanda yüzyüzede görüşme fırsatımız olur:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #159 : Aralık 07, 2011, 15:07:25 »

Merhaba Hande hn,

Umarım enkısa zamanda yüzyüzede görüşme fırsatımız olur:)

platform yerine "polatform" yazan biriyle ben olsam görüşmek istemez hatta ondan tiksinirdim... :D :D (klavyem kırılaymış :D :D )