0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buji anahtarı başka bir şey, eski Corolla'larda buji anahtarıda vardı gerçekten. Hala var mı bilmiyorum? Sizin bahsettiğiniz bijon anahtarı olabilir. Şanzımanın kış modu vs. ekstraları var mı acaba? Araç mümkün olduğunca tanınsın diye bu soruları soruyorum. Cevaplarınız içinde ayrıca çok teşekkürler.
betüüüüüüll hanımmm hayırlı olsun hadi hemen buluşma yapın malum ben gelemiyeceğimm işten sebep buluşunda yarisimizi göreliimm yahuu
Sercancım önceki iletileri okursan arabama 10 kişi binmeyi planlıyolar. Valla buluşma günü benim kesin bi işim fln çıkacak bu gidişle
demekki neymiişşşşş buluşma günü Betül arazi oluyormuuuuuşşşş
yok yok olurmu öyle şey siteye girdim şimdi hafta sonu şenliği varmış hafta forum ahalisi olarak baskın yapalım mı? Betül hanımın arabasıyla gideriz hepimiz
sitedeki üyeliğimi mi silsem napsam
valla kış modu diye birşeyden bahsetmediler tanıtımda ama şanzımanda es modu var malum hani daha hızlı gitmesini sağlayan ama deli gibi benzin yakan sistem =) bu arada direksiyondan veya vites kolundan da vites değiştirilebiliyor tıpkı eskisi gibi. ama hiç ihtiyaç duymayacaksınız dedi..hakkaten de öyle..zaten o şanzımandan kurtulmak için arabayı dğeiştirmiştim nerdeyse =)