0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya bugün ingiltere sitesine baktım, fiyatlar bizimle aynı olmasına rağmen donanım konusunda bize göre çok cömert davranmışlar SR (resimdeki RS değil) modelinde 7 airbag, VSC ve 16inç alaşım standart ve 41bin TL'ye geliyor
Betül hanım aracınız bu renk mi? Bu renk çok güzel.Hatta bunun Sedef'li olanını yaparlarsa çok tutacağına eminim...
betul hanim hayirlisi olsun gule gule kullanin.hangi versiyonu,fazladan hangi paketi,hangi bayiden ne kadar indirimli aldiniz? ve simdiye kadar ki yakit tuketimi nasil memnun musunuz?arac sessiz demissiniz yol sesini aliyor mu?tekrar hayirlisi olsun
Tek ön silecek kullanılmış. Gerçekten hoş ve farklı renkleri var aslında gördüğüm kadarı ile. Spor versiyonları da harbi iyi durmuş.
Hayırlı olsun! Vitesi merak ediyorum. mmt gibi yokuşlarda vites seçimi konusunda sıkıntı oluyor mu?
Bu fiyata donanım çok eksik. honda jazz hem daha ucuz hemde daha fazla donanım var. Önceki yaris kadar satmaz bence...
Ben de bunu fark ettim. Son makyajlanan Jazz ile aynı türde CVT şanzıman getirmişler. Boyutlar ile, şanzıman ve motor ile nerdeyse aynı araç. Yalnız Jazz'in bagajı biraz daha büyük ve en önemlisi çok daha şık bir katlanan koltuk sistemi var. Bir de aynı fiyata 16" alaşım jant, VSC, 8 airbag (Yaris + 4) ve cam tavan Jazzde standart. Tipini beğenmediğimiz için Jazz'e hiç bakmadık ama beğenen de olacaktır tabi ki.
Bandırma da honda servisi olmadığı için yaris aldım, olsa kesinlikle almazdım. benim 2011 mmt yarise göre çok donanımlı ve güzel. Bu vites yüzünden toyotadan soğudum bir daha asla!
Betül Hanım hayırlı olsun. Dilerim kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız. yeni yarisi bende test ettim ve cvt şanzımana bayıldım. normalde otomatik şanzımana aşırı antipatim var ama cvt şanzıman gerçekten çok başarılı buldum, motorla uyumlu çalışıyor ve hiç sarsıntı yok. Aracın tasarımı, yol tutuşu, iç hacmi ise önceki modellerinden çok daha iyi. siz rengi pek beğenmesenizde renk mükemmel
Jazz, biraz Yaris Verso gibi duruyor bence. Son kasa Yaris'in Verso'su olacak mı göreceğiz.Tekrar hayırlı olsun, keyifle, güzel günlerde kullanın.Tct stickerı için yer düşündünüz mü?
mmt den kurtulduğunuza sevindim. ben temmuz 2011 de aldım( 1.33 mmt). jazz almadığıma pişman oldum. çünkü vites yokuşa geldiğinde bayılıyor. vitesi düşürürken şehir içinde araba yerinde bocalıyor. yakıtta çok az değil bence, hep şehir içi kullanımda 8 lt yakıyor. yenisinde böyle bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla. ancak dizelde mmt devam ediyor.
Çok çok çok hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde mutlu mesut kullanırsın inşallah.