Gönderen Konu: veee 2012 yaris'imi aldımm =)  (Okunma sayısı 39073 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2916 kere teşekkür etti
  • 3281 kere teşekkür edildi
Ynt: veee 2012 yaris'imi aldımm =)
« Yanıtla #100 : Kasım 18, 2011, 11:38:03 »
Ya bugün ingiltere sitesine baktım, fiyatlar bizimle aynı olmasına rağmen donanım konusunda bize göre çok cömert davranmışlar :(

SR (resimdeki RS değil) modelinde 7 airbag, VSC ve 16inç alaşım standart ve 41bin TL'ye geliyor :(
Aha, duymasınlar. Aslında bildiğim kadarı ile İngiltere avrupa da araçların en pahalı satıldığı yerlerden birisi.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Kasım 18, 2011, 11:38:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Kasım 18, 2011, 12:15:21 »
   Betül hanım aracınız bu renk mi? Bu renk çok güzel.Hatta bunun Sedef'li olanını yaparlarsa çok tutacağına eminim...

evet bunun aynısı...ama ben daha açık kırmızı istiyordum..bordo yani bu
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Kasım 18, 2011, 12:18:54 »
betul hanim hayirlisi olsun gule gule kullanin.
hangi versiyonu,fazladan hangi paketi,hangi bayiden ne kadar indirimli aldiniz? ve simdiye kadar ki yakit tuketimi nasil memnun musunuz?
arac sessiz demissiniz yol sesini aliyor mu?
tekrar hayirlisi olsun ;)

vool model+konfot pakedi aldım. 42700 e geliyordu 40.500 e aldım. ama asıl iyi tarafı eski aracımı 29500 e verdim ki normalde 28.000 den fazla vermiyorlardı. yakıt tüketimine henüz bakmadım açıkçası...araç çok sessiz ya yol sesi fln da yok bayıldım..müziğin sesi çok net. telefondan gelen ses çok net..çok memnunum açıkçası. Kol dayama da koymuşlar yaslıyorum kolumu keyfime bakıyorum  =))
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Kasım 18, 2011, 12:19:49 »

Tek ön silecek kullanılmış. Gerçekten hoş ve farklı renkleri var aslında gördüğüm kadarı ile.

Spor versiyonları da harbi iyi durmuş.

ilk resimdeki gibi, istiyordum işte ama ellerinde yokmuş. Silecek tele inmiş evet ve bence çok doğru bir tercih olmuş..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #104 : Kasım 18, 2011, 14:10:05 »
 Hayırlı olsun! Vitesi merak ediyorum. mmt gibi yokuşlarda vites seçimi konusunda sıkıntı oluyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Kasım 18, 2011, 14:24:21 »
Hayırlı olsun! Vitesi merak ediyorum. mmt gibi yokuşlarda vites seçimi konusunda sıkıntı oluyor mu?

vites olayı komple değişmiş m/m ortadan kalkmış tam otomatik 7 ileri vites ve park eklenmiş. vites geçişleri hiç hissedilmiyor. kalkışta istediğiniz kadar sert basın eski m/m gibi ikinci vitese geçerken öne doğru attırmıyor..Su gibi akıyor yani .. Yokuşta da denedim kayma hiç yapmıyor. vites koluyla vites büyütüp küçültme (ya da direksyiondan) seçeneği var yine ama kimsenin kullanmak isteyeceğini sanmam.. gereksiz..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #106 : Kasım 18, 2011, 14:28:52 »
Bu fiyata donanım çok eksik. honda jazz hem daha ucuz hemde daha fazla donanım var. Önceki yaris kadar satmaz bence...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #107 : Kasım 18, 2011, 14:34:41 »
mmt den kurtulduğunuza sevindim. ben temmuz 2011 de aldım( 1.33 mmt).  jazz almadığıma pişman oldum. çünkü vites yokuşa geldiğinde bayılıyor. vitesi düşürürken şehir içinde araba yerinde bocalıyor. yakıtta çok az değil bence, hep şehir içi kullanımda 8 lt yakıyor.
 yenisinde böyle bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla. ancak dizelde mmt devam ediyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Kasım 18, 2011, 14:35:46 »
Bu fiyata donanım çok eksik. honda jazz hem daha ucuz hemde daha fazla donanım var. Önceki yaris kadar satmaz bence...
Ben de bunu fark ettim. Son makyajlanan Jazz ile aynı türde CVT şanzıman getirmişler. Boyutlar ile, şanzıman ve motor ile nerdeyse aynı araç. Yalnız Jazz'in bagajı biraz daha büyük ve en önemlisi çok daha şık bir katlanan koltuk sistemi var. Bir de aynı fiyata 16" alaşım jant, VSC, 8 airbag (Yaris + 4) ve cam tavan Jazzde standart. Tipini beğenmediğimiz için Jazz'e hiç bakmadık ama beğenen de olacaktır tabi ki.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Kasım 18, 2011, 14:37:40 »
Ben de bunu fark ettim. Son makyajlanan Jazz ile aynı türde CVT şanzıman getirmişler. Boyutlar ile, şanzıman ve motor ile nerdeyse aynı araç. Yalnız Jazz'in bagajı biraz daha büyük ve en önemlisi çok daha şık bir katlanan koltuk sistemi var. Bir de aynı fiyata 16" alaşım jant, VSC, 8 airbag (Yaris + 4) ve cam tavan Jazzde standart. Tipini beğenmediğimiz için Jazz'e hiç bakmadık ama beğenen de olacaktır tabi ki.

açıkçası bana da itici gelmişti kasası fln o yüzden hiç değerlendirmeye almamıştım  :-\
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #110 : Kasım 18, 2011, 14:40:10 »
Bandırma da honda servisi olmadığı için yaris aldım, olsa kesinlikle almazdım. benim 2011 mmt yarise göre çok donanımlı ve güzel.  Bu vites yüzünden toyotadan soğudum bir daha asla!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Kasım 18, 2011, 14:43:51 »
Jazz'in eski şanzumanı da (i-shift) mmt ile aynıydı ama ;)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Kasım 18, 2011, 14:49:18 »
Bandırma da honda servisi olmadığı için yaris aldım, olsa kesinlikle almazdım. benim 2011 mmt yarise göre çok donanımlı ve güzel.  Bu vites yüzünden toyotadan soğudum bir daha asla!

yeni vitesi görseydiniz sogumazdınız =) geçrekten çok iyi olmuş.
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2916 kere teşekkür etti
  • 3281 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Kasım 18, 2011, 15:40:56 »
Jazz, biraz Yaris Verso gibi duruyor bence. Son kasa Yaris'in Verso'su olacak mı göreceğiz.

Tekrar hayırlı olsun, keyifle, güzel günlerde kullanın.

Tct stickerı için yer düşündünüz mü?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Auris 1.6 elegant siyah
  • Araç: Auris
« Yanıtla #114 : Kasım 18, 2011, 16:03:37 »
Betül Hanım hayırlı olsun. Dilerim kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız. yeni yarisi bende test ettim ve cvt şanzımana bayıldım. normalde otomatik şanzımana aşırı antipatim var ama cvt şanzıman gerçekten çok başarılı buldum, motorla uyumlu çalışıyor ve hiç sarsıntı yok. Aracın tasarımı, yol tutuşu,  iç hacmi ise önceki modellerinden çok daha iyi. siz rengi pek beğenmesenizde renk mükemmel  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Kasım 18, 2011, 16:15:18 »
Betül Hanım hayırlı olsun. Dilerim kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız. yeni yarisi bende test ettim ve cvt şanzımana bayıldım. normalde otomatik şanzımana aşırı antipatim var ama cvt şanzıman gerçekten çok başarılı buldum, motorla uyumlu çalışıyor ve hiç sarsıntı yok. Aracın tasarımı, yol tutuşu,  iç hacmi ise önceki modellerinden çok daha iyi. siz rengi pek beğenmesenizde renk mükemmel  :alkis:

çok teşekkürler ömer bey, önceki aracımın rengi daha canlıydı bu biraz karanlık geldi ama olsun zamanla alışacam sanırım =)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Kasım 18, 2011, 16:16:17 »
Jazz, biraz Yaris Verso gibi duruyor bence. Son kasa Yaris'in Verso'su olacak mı göreceğiz.

Tekrar hayırlı olsun, keyifle, güzel günlerde kullanın.

Tct stickerı için yer düşündünüz mü?

aaa bir de sticker vardı dimi..Onun üzerinde önce bir oynama yapmam lazım.bugun araca şöyle bi alıcı gözüyle bakayım bakalım nereye uygun düşecek sticker  :-\
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Kasım 18, 2011, 17:59:02 »
mmt den kurtulduğunuza sevindim. ben temmuz 2011 de aldım( 1.33 mmt).  jazz almadığıma pişman oldum. çünkü vites yokuşa geldiğinde bayılıyor. vitesi düşürürken şehir içinde araba yerinde bocalıyor. yakıtta çok az değil bence, hep şehir içi kullanımda 8 lt yakıyor.
 yenisinde böyle bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla. ancak dizelde mmt devam ediyor.

eski aracımda ben de şehir içi 7 gibi yakıyordum. ve yokuşlar hakkaten bir kabustu. şimdi özellikle denedim hiç öyle sorunlar kalmamış. seri gidiyor araç .
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Kasım 19, 2011, 01:40:14 »
Çok çok çok hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde mutlu mesut kullanırsın inşallah. :)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Kasım 19, 2011, 09:10:09 »
Çok çok çok hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde mutlu mesut kullanırsın inşallah. :)

çok sağol canım benim  :)
tevazu erdemdir...