0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca 13 oldu bineceklerin sayısı
ahahaha siteden üyeliğimi silmem farz oldu artık
nası bari anlatın biraz arabayı betüllll hnm arabayı göremedik bari duygularını paylaşın auris severmi
valla biraz kendini beğenmiş kibirli bişey kimseye yüz vermiyor kolay kolay..
Yolda sizin araca bakanlar da çoktur şimdi Trafikte yeni bir yüz nede olsa
ayynen öyle..işte o yüzden bizimki biraz kibirli ya
Yakında kardeşleri trafikte artarsa yüzüne bakan olmaz şimdi yapsın primini bakalım
Ben fazla yer kaplamam araba hissetmez bile beni tüysikletim birazcık
arabama bineceklere 30 yaş sınırı koyuyorum evet en mantıklısı bu
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de bahsetmiştim aracımı değiştireceğimi. Dün eski aracımı teslim ettim ve bugun yeni yarisimi adım...İlk izlenimlerim şöyle; şanzıman harika olmuş. m/m olmadığı için vites geçişleri hissedilmiyor. Araç çok sessiz. Direksiyon hafiflemiş ve elektrikli hale getirilmiş. Anahtarsız çalıştırma özelliğine bayıldım. Aracın içi ve ön konsol çok genişlemiş.Göstergelerin önde olması çok doğru bir tercih olmuş =) Daha söylenecek bir sürü şey var ama şimdilik aklıma gelmiyor. Sorarsanız söylerim =)Olumsuz yönleri ise: rengini pek beğenmedim. Eski aracımın kırmızısından değil. Alev kırmızısı bu ve bordo gibi duruyor. Benim eski aracım ateş kırmızısıydı daha güzel ve çekiciydi bence. Diğer olumsuz özelliği de yarisin sağda solda olmadık yerlerdeki gözleri kaldırılmış. Bir tek torpido kalmış. Konsolun genişlemesine rağmen gözlerin azalması da enteresan..
şanzımanı gerçekten çok güzel yeni yarisin, cam tavanlısından alsaydınız..?
Yas sınırı kurtarmaz sizi.Bence kilo sınırı koyun.Arabanıza binmek isteyenlerin kilosu hakkında bilginiz olsaydı bu doğrultuda karar alırsınız
50 kg üstü alınmayacaktır o zaman (bu durumda ben bile binemeyecem o ayrı konu )
ya zaten konfor pakedinden aldım. bir de can tavan alsam yüreğime inerdi. 3000 TL fazladan istediler =)
Cool modelinde cam tavan yok, Cam tavan isteyene mutlaka çevirmeli arka cam veriyorlar, öyle bir gariplik var